Sevgilimi ailemle tanıştırdım ama bana "senin ailen fazla sorunlu, evlenirsek görüşmeyecek görüştürmeyeceksin" dedi. Ne yapsam?

Sevgilimle 3 yıldır çıkıyoruz. 24 yaşındayım. Hemşireyim o da Diş hekimi. Onun benin sevdiğinden eminim. Verdiği değerden bunu anlayabiliyorum. Bu zamana kadar en ufak bir kötülüğünü görmedim. Ufak tartişmalarimiz oldu ama haksizda olsam gönlümü alan hep oydu.
Ayrica bunca zaman hiç yan gözle bile bana bakmadı çok ağır başlı efendi biri.
Evlenmeden sana dokunmam dedi çok ilgili. Onun ailesiyle daha tanişmadim sadece ablasıyla biraz konuştuk. Önce kendi ailemle tanıştırdım annem psikolojik sorunları var bana da az çektirmedi babamda dünya yansa umrunda olmayan bir tip zaten. Tanistirirken memnun kalmadı sanırım bana ailenle sorunların var benimle birlikteyken çok mutlusun yeni bir ben inşaa ettik seni kendine getirdim daha kapının eşiğine girmeden zaten kötü bir his aldım seni anlıyorum. Evlendikten sonra ailen gelmeyecek sende gitmeyeceksin sadece hayatinda ben olacam diyor. şu an ayaklarim yere değmiyor o kadar mutluyum ki yanliş kararlar almaktan korkuyorum. Gozüm bir sey görmüyor. Ne yapsam
Güncellemeler
+1 yıl
Çok süper bir soru sormuşsun sorun artık vitrinde!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Evet size hak veriyorum ama benim hayatım gerçekten zor hatta TV 8 kırmızı oda diye bir dizi yapmışlardı Alyanın hayatından daha kötü annem hasta biri çok kötü şeyler yasadım ilk defa kendimi böyle mutlu hissediyorum. Şimdi benim ona ne demem gerekiyor?
Sevgilimi ailemle tanıştırdım ama bana "senin ailen fazla sorunlu, evlenirsek görüşmeyecek görüştürmeyeceksin" dedi. Ne yapsam?