Çok yakın bir arkadaşım benim kalbimi çok kırıyor ama özür dilemiyor. Ne yapmalıyım?

Benim çok yakın arkadaşım var ona çok değer veriyorum ama kalbimi çok kırıo ve sorun şu ki özür dilemek ona ağır gelio. Bugün geziye gittik ben o ve bi arkadaşımız daha serviste çok eğleniyorduk sonra o diğer arkadaşimla konuşmaya başlayınca ben üzüldüm uyumak istedim ama ben uyurken o diğer arkadaşımla bana gülmeye başladılar bana ben orada rahatsız oldum çok, 5 dk boyunca gülüyorlar sonra orada bi kız vardı dediki siz neden gülüyorsunuz onada (bana) söyleyin oda gülsün dedi , sonra benim yakın arkadaşım ona: Biz ona gülüyoruz sen karışma dedi ve gülmeye devam etti ben orada sınırlendim dedim ki:YA SİZ NE GÜLÜYOSUNUZ. Sonra o bana sen ne bağrıyosun dedi sinirim bozuldu, servisten inince diğer arkadaşım geldi yanıma özür diledi benden işte özur dilerim diye ama yakın arkadaşım ısrarla özür dilemek istemiyor 2 kere gittim yanına özür dilemeyi öğren artık diye yine özür dilemiyor. Bu ilk defa değil ama hepsinde sustum ve haksız olduğuma rağmen ben onunla konuşuyorum tripli olduğuma rağmen ben gerçekten bıktım kız ne kadar bana iyi şey yapsa bile onun bazı davranışları beni ondan soğutuyo ne yapmalıyım ACİLLLL CEVAPP!!!

Çok yakın bir arkadaşım benim kalbimi çok kırıyor ama özür dilemiyor. Ne yapmalıyım?