Arkadaşım kalbimi çok kırdı ne yapmalıyım?

En yakın arkadaşımla aynı universiteye gidiyoruz. Sevgiliside bizimle aynı üniversitede ve biz sevgilisiylede önceden arkadaşdık. 2 gün önce biz sevgilisiyle tartışdık ama arkadaşım barışın falan dedi bende çok uzatmak istemedim ve mesaj atdım. Karşılığında bana küfür etdi. Bende arkadaşıma bir daha sevgilisiyle konuşmak falan istemediğimi dedim. Yarın buluşduk universiteye gitmek için. Arkadaşım beni azarlamaya başladı sevgilisini savunarak sadece ben suçluymuşum gibi konuşmaya devam etdi ve bunu bağırarak yapıyordu. Sonra bana sen benim için hiçsin seni silerim falan dedi. Sonra bende bir erkek için bana neler söylüyorsun diyincede tabi hoşuna gitmedi ve bana nasıl böyle bir şey dersin, 2gün mutlu oldum gözüne batdı kıskandın falan dedi. Sonrada gel normal davran sevgilime falan dedi. Kalbim çok kırıldı. O bunları söylerken ben asla kalbini kıracak bir şey söylemedim o bağırıp çağırırken ben sessizce dinledim bir kelime bile etmedim. O an güçlü durmak için göz yaşlarımı tutdum. Eve gelince ağladım kendimi hiç iyi hiss etmiyorum. Kalbim çok kırıldı ve kime söylesem ne yapsam bilmiyorum. Sizce ne yapmam gerek?
Arkadaşım kalbimi çok kırdı ne yapmalıyım?