Aile & Toplum Kardeşinizle aranız nasıl? Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Selamlar 🖖 Her kardeş kavga etmiştir ama genel olarak kardeşinizi arkadaşınız olarak görüp birbirinize destek çıkabiliyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Benim de erkek kardeşim var akrep burcu oğlak yükseleni isteyen olursa üstüne para karşılığı verebilirim ☺️ Kardeşinizle aranız nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Aram iyi gibi 1 2 Yorumla Kurgicuyaazar +1 yıl Gibi jdfjj duruma göre değişkenlik gösterebiliyorbu arada erkek mi kardeşiniz? u Barış_LonelyForever +1 yıl Kız kardeşim 14 yaşında dfsdfs
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kardeş candır 💓💓💓💓💓tırnagına bile kıyamam onların 1 5 Yorumla Kurgicuyaazar +1 yıl Kız kardeşiniz var o zaman bağlı olduğunuza göre Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl 4 kızız Yorumla Kurgicuyaazar +1 yıl Erkek kardeşiniz olsa öyle demezdiniz jsjdh değerini bilin kız kardeşler birbirine daha bağlı oluyor ve destek çıkıyorlar Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Yinede kardeş et tırnak hiç olmadık anda candır çocukken kimse anlaşılamaz sonra gör o bağı yanında ol sev Yorumla Kurgicuyaazar +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Onlar benim herşeyim 0 1 Yorumla Kurgicuyaazar +1 yıl Kız kardeşleriniz mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kardesimle az konusuyoruz varla yok arasinda bisey o da benim gibi sessiz sakin biri 0 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl En en yakın dostum arkadaşım 0 3 Yorumla Kurgicuyaazar +1 yıl Kız kardeşiniz de mi? Yorumla justimagineit_ +1 yıl Evet Yorumla Kurgicuyaazar +1 yıl Değerini bilin ya erkek olsaydı sjdjdj o en en kötü düşmanınız bile olabilir :) Yorumla
narkoxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kardeşim yok o yğzden iyi 0 1 Yorumla Kurgicuyaazar +1 yıl Oh ya hayat sana güzel be ablam :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aram iyi gibi
Gibi jdfjj duruma göre değişkenlik gösterebiliyor
bu arada erkek mi kardeşiniz?
Kız kardeşim 14 yaşında dfsdfs
Kardeş candır 💓💓💓💓💓tırnagına bile kıyamam onların
Kız kardeşiniz var o zaman bağlı olduğunuza göre
4 kızız
Erkek kardeşiniz olsa öyle demezdiniz jsjdh değerini bilin kız kardeşler birbirine daha bağlı oluyor ve destek çıkıyorlar
Yinede kardeş et tırnak hiç olmadık anda candır çocukken kimse anlaşılamaz sonra gör o bağı yanında ol sev
Teşekkürler
Onlar benim herşeyim
Kız kardeşleriniz mi
kardesimle az konusuyoruz varla yok arasinda bisey o da benim gibi sessiz sakin biri
O güncellemeden ben de yapıcam
En en yakın dostum arkadaşım
Kız kardeşiniz de mi?
Evet
Değerini bilin ya erkek olsaydı sjdjdj o en en kötü düşmanınız bile olabilir :)
Kardeşim yok o yğzden iyi
Oh ya hayat sana güzel be ablam :)