Doğum yapalı 3 gün oldu. Akrabalarım bebeğin fotoğraflarını izinsiz paylaştıkları ve öptükleri için evden kovdum. Kötü mü ettim?

Hastaneden kocamla çıktım. Geldim evime kaynanam görümcem 5-6 kişi evime girmişler her yer heryerde. Sırtımda çantam daha eve adımımı atmadan bana geçmiş olsun demeyip sarılmadan kocamın elinden aldılar bebeği öpmeye başladılar lohusa yatağım bile hazır değildi ağrılardan ayağımda bu soğukta çorap koymayı bile unutmuşum. Daha hastanedeyken fotoğraf çekip paylaşmışlar bir anda sinir krizi geçirip bağırdım ağlamaya başladım verin çocuğumu ne biçim insanlarsınız dedim ben annesiyim daha çocuğumu doğru düzgün görmedim dedim fotoğrafını bile paylaşmışsınız kimden izin aldınız elimdeki bardağı yere fırlattım. Zaten doğumda tek başımaydım kimsem yoktu. Kendimi değersiz hissettim biran. Çok düşüncesizler.
Kendi kızları olunca etrafında dolandılar yemeğini hazırlayıp yardımcı oluyorlardı zoruma gitti yani bende insan evladiyim yani.
Kocam bile direk bebeği görmüş nasılım diye yanıma gelmedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece derdimi paylasmak istedim
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu öne çıkardığın için teşekkür ederim.@elifycdg
Güncellemeler
+1 yıl
Zaman ne çabuk geçmiş böyle bu soruyu sorduğumu dün gibi hatirliyorum ya
Güncellemeler
+1 yıl
Tesekkurler
Doğum yapalı 3 gün oldu. Akrabalarım bebeğin fotoğraflarını izinsiz paylaştıkları ve öptükleri için evden kovdum. Kötü mü ettim?