Kaynanamla aynı evde kalıyoruz, eşimi bana karşı dolduruyor. Ben ona hiçbir şey yapmazken onun derdi ne?

Eşimin ailesiyle aynı evde kalıyoruz kaynanam sürekli aramızı bozuyor eşim akşam eve geldi sinirle odaya girdi yüzüme bakmıyor noldu hayatım dedim şu an misafir geliyor dua et yoksa elimden bir kaza çıkacak sana gece sorucam ben dedi çıktı odadan tabi benim de modum düştü misafirler geldi bana soruyorlar neyin var diye ben de bir şeyim yok rahatsızım falan diye atlattım onlar gitti kaynanam söyleniyor yüzü gülmüyor bizi rezil etti bilmem ne eşim daha çok sinirlendi tabiki odaya soktu beni nasıl bağırıyor ama daha neden bağırdığını bile bilmiyorum ağlamaya başladım o da sus ağlama daha fazla sinirlendirme beni dedi kendine çeki düzen vericeksin anneme karşı gelmeyeceksin tek bir şikayetinde daha kötü olur dedi bu sadece bir tanesiydi neredeyse her akşam sebep yokken bile tartışıyoruz ben ne yapacağımı bilmiyorum kaynanam her akşam mutlaka bir şey çıkarıyor ayrı eve de çıkamayız

Kaynanamla aynı evde kalıyoruz, eşimi bana karşı dolduruyor. Ben ona hiçbir şey yapmazken onun derdi ne?