Aile & Toplum Uyuyamayan var mii? Tugbaunal Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Neden uyumuyorsunuz dertleşelim hadi https://youtu.be/jiRzQoFcIIA Uyuyamayan var mii? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. Uyumadım iyi geceler. 0 0 Yorumla
çalıkuşuugibiii Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ay bende tam Sezen Aksu- Unuttun mu beni modundayım🙂 0 18 Yorumla Tugbaunal +1 yıl Sezen aksunun bütün şarkıları bugün modum jsjdjanxjd istemem artık geriye dönmeyi dinledim peşinden geri dön çalmaya başladı ağlamamam laziiimm Yorumla Gncdelikanlı +1 yıl Bizde de sezen aksu sitem modundayiz Yorumla çalıkuşuugibiii +1 yıl En çok gülmeyi hak ederken ağlamamız peki:') boş ver herşeye inat ağlama bebisim Yorumla Tugbaunal +1 yıl Hak ediyoruz da hep bizi güldüreni değil aglatani tercih ediyoruz difnsjnxaknxsn Yorumla Gncdelikanlı +1 yıl Aglatanlari seçtiğimiz için gerçek seveni goremiyoruz Yorumla Tugbaunal +1 yıl Gerçek seven yok Yorumla Gncdelikanlı +1 yıl Gerçek seven var kim demiş yok diye Yorumla Tugbaunal +1 yıl Varsa da beni bulmuyor be Yorumla Gncdelikanlı +1 yıl Sen varsın ya çok seven şimdi acı ceken Yorumla Tugbaunal +1 yıl Sevemediğim için acı çekiyorum desem xjsndjwbfjsnx Yorumla Gncdelikanlı +1 yıl Sende bir karar ver canım artık dkkdkdkdk Yorumla Tugbaunal +1 yıl AŞIK OLMAK İSTİYORUUM!!! Yorumla Gncdelikanlı +1 yıl O zman zoru ve doğru kişiyi seçeceksin bulabilirsen Yorumla Tugbaunal +1 yıl Bulamıyorum işte adam gibi birini Yorumla Gncdelikanlı +1 yıl Bende bulamıyorum adam gibi birini onun için no sevgili Yorumla Tugbaunal +1 yıl O da guzek shbdjwbxjsx Yorumla Gncdelikanlı +1 yıl Sende öyle yap 😅 Yorumla Teardrops +1 yıl Çocuk sohbete geçmek için her şeyi denemiş. Bi adım da sen at be bacı. Yorumla
Myjoke Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sezen aksu dinleyip te hemen uykuya dalabilene helal olsun 0 0 Yorumla
GoldenBoy100 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Çünkü erken uyanmak istemiyorum, geç uyanırsam gün biter 😄 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. izinliyim uyursam gün bitecek gibi hissediyorum ondan uyumuyorum :D 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uykum var ama uyuyamıyorum ilginç 1 0 Yorumla
nygma_Asmodemos Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Asker uyumaz 1 2 Yorumla Tugbaunal +1 yıl Allah yardımcın olsunn Yorumla nygma_Asmodemos +1 yıl Sağol prenses Yorumla
nutellalıpasta95 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Aşk acısı çekmekten uyku haram oldu da😂 0 1 Yorumla Tugbaunal +1 yıl Ay üzülmeye bile değmez be yavrum sal gitsin Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Keyif yapıyorum ondan uyumadım ben 0 5 Yorumla Tugbaunal +1 yıl Ne guzeeell Yorumla Fofenkman +1 yıl Sen neden uyumadın Yorumla Tugbaunal +1 yıl Kardeşimi uyutuyorum da kendisi pepeyle konuşmayı tercih ediyor xjsnxjandjanxn Yorumla Fofenkman +1 yıl Haahhaa o kadar mı uykusu yok 😂 Yorumla Tugbaunal +1 yıl Valla yatti simdi bakalimm uyuyacak gibi Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu saatte uyumayı demediklerini düşünmüyorum 0 2 Yorumla Tugbaunal +1 yıl Haklısın valla djsnsjdnsjnf Yorumla aichaa +1 yıl Biliyore asko Yorumla
Gncdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hangi derdimizi dökelim ki 0 1 Yorumla Tugbaunal +1 yıl Başla bi yerden be Yorumla
bpjanec Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı. finaller var mecbur ders çalışıyorum 0 2 Yorumla Tugbaunal +1 yıl Kolay gelsiinn Yorumla bpjanec +1 yıl teşekkürler Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Ne dert anlatırım ne dert dinlerim. 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben uyumuyorum yeni eve geldim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben bir türlü uyuyamıyorum kızz 😔 0 5 Yorumla Tugbaunal +1 yıl Niyee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelde böyleyimm yaa , sonra sabah da kalkamıyorum 😏 birde bazı sıkıntılar var napiyimm düşünmesen de olmuyo Yorumla Tugbaunal +1 yıl Aynı valla bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ne sıkıntı var kızz 🤔 Yorumla Tugbaunal +1 yıl Ailevi ya Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Daha erken ya... 0 2 Yorumla Tugbaunal +1 yıl Evet aslında djanjxanjdns Yorumla Cevap sahibi +1 yıl buyur...www.youtube.com/watch Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. Moralim bozuk:// 0 6 Yorumla Tugbaunal +1 yıl Nideeennn Yorumla pinklove123 +1 yıl Kardeşimle kavga ettik ona canım sıkılıyor Yorumla Tugbaunal +1 yıl Erkek kardeş mi? Yorumla pinklove123 +1 yıl Yok kız kardeşim Yorumla Tugbaunal +1 yıl Anladiim ciddi bi konu değilse çok da canını sıkma ya geçiyor Yorumla pinklove123 +1 yıl Öyle ciddi bir konu değil zaten suçlu taraf benim bu sefer Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Uyursam onu görürüm 0 7 Yorumla theastro +1 yıl Sabah ki burukluğu biliyorsundur Yorumla Tugbaunal +1 yıl Bilmem mii Yorumla theastro +1 yıl Sen de yaralısın... Yorumla Tugbaunal +1 yıl Yaralı olmayan var mıdır kii Yorumla theastro +1 yıl Aşk çun da’vî cefâ dîden guvâh Çun guvâhet nîst şod da’vî tebâh Aşk davaya benzer, cefa çekmek de şahide. der hz. mevlana Yorumla theastro +1 yıl Demek ki bizim davalar hep erteleniyor Yorumla theastro +1 yıl Aşk çun da’vî cefâ dîden guvâh Çun guvâhet nîst şod da’vî tebâh Aşk davaya benzer, cefa çekmek de şahide. Şahit olmadan davayı kazanamazsın der hz. mevlana Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 577 cevap paylaştı. yokkk 0 0 Yorumla
Adana_lıı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. Var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Uyumadım iyi geceler.
Ay bende tam Sezen Aksu- Unuttun mu beni modundayım🙂
Sezen aksunun bütün şarkıları bugün modum jsjdjanxjd istemem artık geriye dönmeyi dinledim peşinden geri dön çalmaya başladı ağlamamam laziiimm
Bizde de sezen aksu sitem modundayiz
En çok gülmeyi hak ederken ağlamamız peki:') boş ver herşeye inat ağlama bebisim
Hak ediyoruz da hep bizi güldüreni değil aglatani tercih ediyoruz difnsjnxaknxsn
Aglatanlari seçtiğimiz için gerçek seveni goremiyoruz
Gerçek seven yok
Gerçek seven var kim demiş yok diye
Varsa da beni bulmuyor be
Sen varsın ya çok seven şimdi acı ceken
Sevemediğim için acı çekiyorum desem xjsndjwbfjsnx
Sende bir karar ver canım artık dkkdkdkdk
AŞIK OLMAK İSTİYORUUM!!!
O zman zoru ve doğru kişiyi seçeceksin bulabilirsen
Bulamıyorum işte adam gibi birini
Bende bulamıyorum adam gibi birini onun için no sevgili
O da guzek shbdjwbxjsx
Sende öyle yap 😅
Çocuk sohbete geçmek için her şeyi denemiş. Bi adım da sen at be bacı.
Sezen aksu dinleyip te hemen uykuya dalabilene helal olsun
Çünkü erken uyanmak istemiyorum, geç uyanırsam gün biter 😄
izinliyim uyursam gün bitecek gibi hissediyorum ondan uyumuyorum :D
Uykum var ama uyuyamıyorum ilginç
Asker uyumaz
Allah yardımcın olsunn
Sağol prenses
Aşk acısı çekmekten uyku haram oldu da😂
Ay üzülmeye bile değmez be yavrum sal gitsin
Keyif yapıyorum ondan uyumadım ben
Ne guzeeell
Sen neden uyumadın
Kardeşimi uyutuyorum da kendisi pepeyle konuşmayı tercih ediyor xjsnxjandjanxn
Haahhaa o kadar mı uykusu yok 😂
Valla yatti simdi bakalimm uyuyacak gibi
Bu saatte uyumayı demediklerini düşünmüyorum
Haklısın valla djsnsjdnsjnf
Biliyore asko
Hangi derdimizi dökelim ki
Başla bi yerden be
finaller var mecbur ders çalışıyorum
Kolay gelsiinn
teşekkürler
Güzel.
Lise bitti mi Tubik
bi derdin varsa anlatabilirsin.
Ne dert anlatırım ne dert dinlerim.
Ben uykum tutmadi
Ben uyumuyorum yeni eve geldim
Ben bir türlü uyuyamıyorum kızz 😔
Niyee
Genelde böyleyimm yaa , sonra sabah da kalkamıyorum 😏 birde bazı sıkıntılar var napiyimm düşünmesen de olmuyo
Aynı valla bende
Senin ne sıkıntı var kızz 🤔
Ailevi ya
Daha erken ya...
Evet aslında djanjxanjdns
buyur...
www.youtube.com/watch
Moralim bozuk://
Nideeennn
Kardeşimle kavga ettik ona canım sıkılıyor
Erkek kardeş mi?
Yok kız kardeşim
Anladiim ciddi bi konu değilse çok da canını sıkma ya geçiyor
Öyle ciddi bir konu değil zaten suçlu taraf benim bu sefer
Uyursam onu görürüm
Sabah ki burukluğu biliyorsundur
Bilmem mii
Sen de yaralısın...
Yaralı olmayan var mıdır kii
Aşk çun da’vî cefâ dîden guvâh Çun guvâhet nîst şod da’vî tebâh Aşk davaya benzer, cefa çekmek de şahide. der hz. mevlana
Demek ki bizim davalar hep erteleniyor
Aşk çun da’vî cefâ dîden guvâh Çun guvâhet nîst şod da’vî tebâh Aşk davaya benzer, cefa çekmek de şahide. Şahit olmadan davayı kazanamazsın der hz. mevlana
yokkk
Uykum yok
Var.