Diğer Uyuyamayan var miii? Sevcann21 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Saat 7 ve hala uyuyamadım. Sizde durum ne? Güncellemeler1 yıl Kendimi sınıfta gibi hissettim 😅 Uyuyamayan var miii? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% 1 yıl panik yatak sendromu, yatmadan önce göze uyku damlatman gerek 0 2 Yorumla Sevcann21 1 yıl Ay o ne Yorumla fransız 1 yıl bilemiyorum altan Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Bazen geceleri ben de uyuyamıyorum. Bir sıkıntın mı vardı neden uyumamıştın hoca hanım? 0 1 Yorumla sk_34 1 yıl Otur sıfır Yorumla
mayctime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tabiki uyuyamadık daha doğrusu uyutmayan şeyler varSen neden uyuyamadın 0 0 Yorumla
Masal63636633 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Var Bende uyumadim birde cvp verseniz ona göre rahatsız etmeyim 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Yine uykusuz bir gecedesin :) 0 1 Yorumla Sevcann21 1 yıl Dersim akşam Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 975 cevap paylaştı. Çalıştığım için uyumuyorum 0 2 Yorumla Sevcann21 1 yıl Kolay gelsin Yorumla Konrad027 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
MacerAnk06 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Uyumadım. spor a gittim. spordan geldim 0 2 Yorumla Sevcann21 1 yıl Bu saatte mi Yorumla MacerAnk06 1 yıl Evet sabah yapılan spor faydalıdır Yorumla
Bloodrage Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ben işe gidiyorum kral 0 5 Yorumla Sevcann21 1 yıl Kolay gelsin Yorumla Bloodrage 1 yıl Yer değişmek isterdim seninlee :( :( çok özledim sabah kadar oturup akşama kadar uyuduğum günleri Yorumla Bloodrage 1 yıl Biraz canım oluyorsun uyandığında ama güzeldi Yorumla Sevcann21 1 yıl Sen güçlü bir erkeksin çalışmak zorundasin 🥺 Yorumla Bloodrage 1 yıl :(((( değilim değilimm neyse servis geliyor uyumaya gidiyorum serviste Yorumla
Arsenikkkk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 532 cevap paylaştı. İs var mecbur kalktik 0 2 Yorumla Sevcann21 1 yıl Kolay gelsin abi Yorumla Arsenikkkk 1 yıl Teşekkürler sana. da Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. hep var :) dersler yoğun mu 0 1 Yorumla çok_yaramazınız 1 yıl Uyuyup ne yapacak gel boş ver Yorumla
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 532 cevap paylaştı. Uyumuyorum ya sen 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Diğer konusunda 631 cevap paylaştı. Sen öğretmen miydin kız 😂 0 1 Yorumla Professore 1 yıl Nerdesin l. an İzmirli diyabekirli 😂 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende sabahladım burada 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Özel ders veriyor musunuz Hocam? 0 8 Yorumla Sevcann21 1 yıl Calistigim kurumun ogrencilerine veriyorum Cevap sahibi 1 yıl Hangi kurum? Cevap sahibi 1 yıl Hocam? Sevcann21 1 yıl Onu söyleyemiyoruz maalesef Cevap sahibi 1 yıl Andnnfjf ünlü bir çocuk var.Satanistmiydi neydi Onu söylemiyoruz diyordu tam onun gibi oldu 🤣 Sevcann21 1 yıl Ondan alıntı zaten 🤣 Cevap sahibi 1 yıl AndkdlshdnkdkdHocam benim fantazilerim var ele birde İngilizce öğretmenisiniz.Hiç bir şey yaşamamis birine şans verirmiydiniz? Cevap sahibi 1 yıl Bizde bizde
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. bazen sinir basıyor uyku tutmuyor 0 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Bu saatte uyunur mu hocam 😂 0 6 Yorumla Sevcann21 1 yıl Dersim yoktu o gün uyuyamadım ben de 😅 Yorumla 1ÇılgınKovboy 1 yıl Benimde dersler yarın başlıyor. 1 hafta tatil iyi olmadı 😂 Yorumla Sevcann21 1 yıl Ne okuyosun ne dersi Yorumla 1ÇılgınKovboy 1 yıl Öğretmenim bende. Yaş oldu 35,5 daha ne okuyayım 😂 Yorumla Sevcann21 1 yıl Ne ögretmenisin Yorumla 1ÇılgınKovboy 1 yıl Matematik Yorumla
sertepbiliner Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Var benim öpmenin bekliyorum 0 6 Yorumla Sevcann21 1 yıl Ney bekliyon kız anlamadım Yorumla sertepbiliner 1 yıl Beni öpmeni Yorumla Sevcann21 1 yıl Ay öyle desene gel 😘 Yorumla sertepbiliner 1 yıl Ama ben gerçekten öpmeni istiyorum Yorumla Sevcann21 1 yıl 🤣 Yorumla sertepbiliner 1 yıl 🔥🔥 Yorumla
Dokktorcıvanım Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Uyumadım sorun ne 0 2 Yorumla Sevcann21 1 yıl Uyuyamıyorum doktor abiii Yorumla Dokktorcıvanım 1 yıl Abi deme lazım olur Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 527 cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Uyandik 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Var neden uyumadın 0 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 429 cevap paylaştı. Uyumadım ki hiç 0 0 Yorumla
mehmetby43 Takip Et Bilge Yaş: 25 1 yıl Uyuturum istersen 0 1 Yorumla mehmetby43 1 yıl Ordamisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
panik yatak sendromu, yatmadan önce göze uyku damlatman gerek
Ay o ne
bilemiyorum altan
Bazen geceleri ben de uyuyamıyorum. Bir sıkıntın mı vardı neden uyumamıştın hoca hanım?
Otur sıfır
Tabiki uyuyamadık daha doğrusu uyutmayan şeyler var
Sen neden uyuyamadın
Var Bende uyumadim birde cvp verseniz ona göre rahatsız etmeyim
Yine uykusuz bir gecedesin :)
Dersim akşam
Çalıştığım için uyumuyorum
Kolay gelsin
Teşekkür ederim
Uyumadım. spor a gittim. spordan geldim
Bu saatte mi
Evet sabah yapılan spor faydalıdır
Ben işe gidiyorum kral
Kolay gelsin
Yer değişmek isterdim seninlee :( :( çok özledim sabah kadar oturup akşama kadar uyuduğum günleri
Biraz canım oluyorsun uyandığında ama güzeldi
Sen güçlü bir erkeksin çalışmak zorundasin 🥺
:(((( değilim değilimm neyse servis geliyor uyumaya gidiyorum serviste
İs var mecbur kalktik
Kolay gelsin abi
Teşekkürler sana. da
hep var :) dersler yoğun mu
Uyuyup ne yapacak gel boş ver
Uyumuyorum ya sen
Sen öğretmen miydin kız 😂
Nerdesin l. an İzmirli diyabekirli 😂
Sahurdan sonra ben de uyumadim
Bende sabahladım burada
Hiç uyumadan kalktım yataktan 😂
Uyku yok yataktaa devam
Özel ders veriyor musunuz Hocam?
Calistigim kurumun ogrencilerine veriyorum
Hangi kurum?
Hocam?
Onu söyleyemiyoruz maalesef
Andnnfjf ünlü bir çocuk var.
Satanistmiydi neydi Onu söylemiyoruz diyordu tam onun gibi oldu 🤣
Ondan alıntı zaten 🤣
Andkdlshdnkdkd
Hocam benim fantazilerim var ele birde İngilizce öğretmenisiniz.
Hiç bir şey yaşamamis birine şans verirmiydiniz?
Bizde bizde
bazen sinir basıyor uyku tutmuyor
Bu saatte uyunur mu hocam 😂
Dersim yoktu o gün uyuyamadım ben de 😅
Benimde dersler yarın başlıyor. 1 hafta tatil iyi olmadı 😂
Ne okuyosun ne dersi
Öğretmenim bende. Yaş oldu 35,5 daha ne okuyayım 😂
Ne ögretmenisin
Matematik
Var benim öpmenin bekliyorum
Ney bekliyon kız anlamadım
Beni öpmeni