Aile & Toplum Sadece işi düştüğünde yazandan hayır gelir mi? ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Siz değer veriyorsunuz ama o sadece işi düştüğünde yazıyor? Sadece işi düştüğünde yazandan hayır gelir mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır gelmez 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. En sevdiğim valla billa. Zırt pırt aramak yok , boş muhabbet yok 10 numara 😂 0 3 Yorumla ouzinyo +1 yıl Farklı bir bakış açısı :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Düşünsene muazzam arkadaşlık degıl mı ya 🤔 Yorumla ouzinyo +1 yıl Bana göre değil sanırsam ben birine işim düştüğünde kolay kolay yazamam tek taraflı olduğunda da kullanılıyormuş hissi verir hoşuma gitmez Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hayir gelmez tabiki. Cikarci insanlardan kac 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sanırım gelmez 0 0 Yorumla
Anlaşan Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Sal gitsin kesin menfaatçidir menfaat için yaklaşırdır ama sen bir hata yaptığın zaman sana trip yapıp durur 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ay uzak dursunlar benden... 0 1 Yorumla ouzinyo +1 yıl Şimdi insanları uyarmaya gidiyorum Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. O zaman sende işin düştüğü zaman yazarsin 0 0 Yorumla
Deli_Sorular_Kafamda Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl yok maalesef.. cikari bitince seni unutur.. 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. Gelemez tabiki 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Engel atarım 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gelmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır gelmez
En sevdiğim valla billa. Zırt pırt aramak yok , boş muhabbet yok 10 numara 😂
Farklı bir bakış açısı :D
Düşünsene muazzam arkadaşlık degıl mı ya 🤔
Bana göre değil sanırsam ben birine işim düştüğünde kolay kolay yazamam tek taraflı olduğunda da kullanılıyormuş hissi verir hoşuma gitmez
Hayir gelmez tabiki. Cikarci insanlardan kac
Gelmez, hatta bir tanesi beni sigara başlatmaya bile çalıştı
Sanırım gelmez
Sal gitsin kesin menfaatçidir menfaat için yaklaşırdır ama sen bir hata yaptığın zaman sana trip yapıp durur
Ay uzak dursunlar benden...
Şimdi insanları uyarmaya gidiyorum
O zaman sende işin düştüğü zaman yazarsin
yok maalesef.. cikari bitince seni unutur..
Gelemez tabiki
Engel atarım
Hayır tabiki
Hayır gelmez
Gelmez
Çok gelir
Hayırr
yoqq gelmezzz babbbaa
Direkt engel
Gelmez
Gelmez
gelmez 😂