Var mı öyle yüksek hayallerin? Yoksa yavaş yavaş ilerlemeyi seçen misin? 😏 Keyifli geceler. ✨️🥂
#smell

Var mı öyle yüksek hayallerin? Yoksa yavaş yavaş ilerlemeyi seçen misin? 😏 Keyifli geceler. ✨️🥂
#smell
Emeklemeden koşanlar var, en çok da bizi yolumuzdan saptıranlar bunlar. Hayale giden yolda uçma fikrini bu kişiler aklımıza sokuyor. Bu çoğu zaman motivasyon kırıcı oluyor. Biz emeklemeden koşmaya çalışalım, kim bilir kanatlarımız çıkmaya başlar🪽
Belkş yürünür ama koşulamaz, sendeler kafa üstü çakılır insan
🙏✨🎈
✨️🥂
Periyodlara uymayı tercih ediyorum.
Günümüz insanı tüketmeye odaklanmış, hızlı yaşamak gibi bir algı var. Sindirmeden gelişen olaylar hem başarısızlığı hem de hüsranı doğuruyor.
Emeklemeden koşarsam düşerim, ve düştüğüm için de koşmamam gerektiğini öğrenirim, beni geliştiren de bu oluyor. ama bazen de insan koşmalı hiç durmadan. İyi geceler. ✨🥂
Teşekkürler abla ✨ :D ✌️
Rica ederim Barış :D ✨
Cevap
9Cevap
Koşulmaz koşulursa insan aniden tökezleyip düşebilir. Sabırlı bir şekilde ilerlemek lazım
Bence emeklemeden olmaz. İyi koşabilmek için önce yürümeyi öğrenmek, sonra da yavaş yavaş hızlanmak gerek.
Bu ara emeklemeden koşma modunda ilerliyorum her duruma
Eğitim almadan doktor olmak gibi bir şey. İmkansıza yakın
Aslında zorlanırsa yapılabilir ama zor tabii
Hayallerim var ve onlara doğru gidiyorum yavaş yavaş az kaldı bakalım göreceğiz ne olacağını
çok büyük hayallerim var da kraliçe eksik :D
İşimizi sağlama almak gerekli. Emeklerim ardından hız yaparım.
Yol bilindik yol ise koşulabilir, diğer türlü imkansız.
valla fiziki olarak beni kuzen 6 aylıkken yürüdü onu biliyorum :D
Koşup düşüyorum sonra emekliyorum ;)
Maalesef olmuyor
Ancak uzun atlama yapılır
Emeklemeden koşulmaz.
Bu bir ilk olurdu her halde
Asla koşulmaz. Ne olursa olsun imkani yok
Ben daha doğru yolda gidemiyorum
Görsel ne çözemedim😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?