Aile & Toplum Senden nasıl bir kayınvalide/kayınpeder olurdu? CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok tatlı bir kayınvalide olurdum bence. Karşı taraf iyi olduğu sürece ben de iyi olurdum. Çirkefleşene çirkefleşirdim djsjs Güncellemeler+1 yıl Anladım soru tutmicak dksjs Güncellemeler+1 yıl Yaaa @KürkMantoluHayri Ay lav yu 💕 Senden nasıl bir kayınvalide/kayınpeder olurdu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. O kadarını hiç düşünmedim daha kendimi eş olarak bile hayal etmedim :D daha gencim ben ama iyi biri olurdum sanırım 1 0 Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 894 cevap paylaştı. Ben daha eş, anne, teyze, baldiz, olmadim jfjrjkd direkt anneanne yaptiniz beni😂 ama gecen de canim torun cekmisti jdjf 1 10 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Ahahaha uzak geleceği hayal ediyoruz yahu djsjs Yorumla Dertliymxm +1 yıl Bak harbi gecen canim torun cekmisti😂😂 ben ddirekt o levele atlamak istedim galiba jfkfk Yorumla Dertliymxm +1 yıl Ben oglumla ayni evde yasamak isterm jfjfjd vermem onu kimseye Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Evet ya 50 yıl ileri gidemiyo muyuz fsfkdjs Yorumla Dertliymxm +1 yıl 50 yil daha yasarsam cok muss jfjjf Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Zaman hızlı geçiyor ya çok falan değil yaşayalım gitsin 😂😂 Yorumla Dertliymxm +1 yıl Dogru ztn yarisi dertler diger yarisi yaslilik😂 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Aynen öyle ne kaldı geriye dksjs Yorumla Dertliymxm +1 yıl Ilk yorumu ben yaptim beni unutmazsin😀🤪 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Evet çok teşekkür ederim 😍 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çok neşeli ve muzip bir kaynana çünkü anneliğim de öyle kesin kayınvalide oluncada öyle olurum gibime geliyor 🤣🤣 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Beni pek görmezdi ben kabuğuma çekilirim yaşlanınca 1 0 Yorumla
yalnızbey06 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Tonton, sevimli ve torunların oyuncağı olurdum. Damada geline karışmazdım. 1 0 Yorumla
Anlaşan Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Beni çok severdi kayınpeder olarak gönlünü almasını sevindirmesini bilirim kişiliğimi bilen herkes sever beni tabii menfaatçi değilse 1 0 Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl İyi bir kayınpeder olur. Kimseye karışmam. 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çok fena olurdu dio herkes Kötü manada yani 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kızım mı olacak oğlum mu o önemli 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gelin damat her ne ise şanslı olurdu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
O kadarını hiç düşünmedim daha kendimi eş olarak bile hayal etmedim :D daha gencim ben ama iyi biri olurdum sanırım
Ben daha eş, anne, teyze, baldiz, olmadim jfjrjkd direkt anneanne yaptiniz beni😂 ama gecen de canim torun cekmisti jdjf
Ahahaha uzak geleceği hayal ediyoruz yahu djsjs
Bak harbi gecen canim torun cekmisti😂😂 ben ddirekt o levele atlamak istedim galiba jfkfk
Ben oglumla ayni evde yasamak isterm jfjfjd vermem onu kimseye
Evet ya 50 yıl ileri gidemiyo muyuz fsfkdjs
50 yil daha yasarsam cok muss jfjjf
Zaman hızlı geçiyor ya çok falan değil yaşayalım gitsin 😂😂
Dogru ztn yarisi dertler diger yarisi yaslilik😂
Aynen öyle ne kaldı geriye dksjs
Ilk yorumu ben yaptim beni unutmazsin😀🤪
Evet çok teşekkür ederim 😍
Çok neşeli ve muzip bir kaynana çünkü anneliğim de öyle kesin kayınvalide oluncada öyle olurum gibime geliyor 🤣🤣
Beni pek görmezdi ben kabuğuma çekilirim yaşlanınca
Tonton, sevimli ve torunların oyuncağı olurdum. Damada geline karışmazdım.
Beni çok severdi kayınpeder olarak gönlünü almasını sevindirmesini bilirim kişiliğimi bilen herkes sever beni tabii menfaatçi değilse
İyi bir kayınpeder olur. Kimseye karışmam.
Çok fena olurdu dio herkes Kötü manada yani
Hiç bir şeye karışmayan
Kızım mı olacak oğlum mu o önemli
Gelin damat her ne ise şanslı olurdu
Çok iyi bir kayınvalide olurdum
Tamam özgürlükçü hiçbirşeye karışmazdım
Babacan
Çok sempatik :D
Olmazdi
Çok güzel olurdu