Kişilik & Karakter Senden ilerde nasıl bir Kayınvalide/Kayınpeder olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Geleceğin KS kaynanaları dermişim vkvkjBu gönderiyi Instagram'da görüntüleyinEğlence zamanı 🎈 Güncellemeler+1 yıl Güzel anlayışlı olurum diyenle söz vermeli bence zbsbba Senden ilerde nasıl bir Kayınvalide/Kayınpeder olur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Ben olmaz.. zaten kendim bile evleneceğime inanmıyorum pek 2 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Karşımdaki kişiye göre değişir bu durum.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kişiye göre muamele sjsndj Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kendimden emin olamıyorum bu konuda. Huysuz ve kontrolcü bir kayınvalide olurum gibi geliyor. Çocuğumu ezdirmem kimseye 😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oooo ürkütücü dkdkdj Yorumla
büşbüş6161 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çok iyi bir kayınvalide olurum. Oğlum ya da kızım yanlış yaparsa gelinimin ya da damadımın yanında olurum. Bence bu çok önemli 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyiSöz ver ama Yorumla büşbüş6161 +1 yıl Söz 😂 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gelinim bana bayılır, çünkü evime gelmeyin bende gelmiyorum derim 😂 kimseyi çekemem herkes evinde otursun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ooo sjsn Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence çok tatlı bı kaynana olurum. Allah herkese benim gibi kaynana nasip eder inşallah sjsjsjs 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Haha nasıl tatlı acaba bsnsj Yorumla Daiys_m +1 yıl Çoook tatlı Yorumla Soran +1 yıl Söz mü dkkd Yorumla Daiys_m +1 yıl Söz 😂😂😂 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok eğlenceli olurum sanırım. Ama benim kızımı alacak erkek daha doğmadı. Sıkar biraz. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok net snsndn Yorumla nomercy7 +1 yıl Ne sandın, karşıma gelecek adamda bir okka taş.. neyse. Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl On numara beş yıldız ama ben gelinim olsun istiyorum çok eğleniriz bence sjxns 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Senle eğlenmemek ne mümkün jsjs Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Huyuma gidilirse pek hoş bir şey olurum, gidilmezse ben kayınmommy Semra. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tehdit dmsnd Yorumla StoneeCold +1 yıl Bebişimin bir gudubetle evlenme ihtimaline karşı önlem 🤧 Yorumla Soran +1 yıl Gudubet? Ooo ndndnd Yorumla
Lalavande Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl ben otoriter bi kişiliğim ama çocuklarıma karşı öyle olurum onlarda ailemize uygun eş seçerler se mutlu mesut yaşarız 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gayet eğlenceli bir moruk olurum muhtemelen :D 2 0 Yorumla
ilyess Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 923 cevap paylaştı. Gelinime rahat durduğu müddetçe nötr olurum ama damadımın çekeceği var 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gelinim olursa 10 numara kayınpeder olurum, kızım olursa evlendirmem 1 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benden olmaz kanka.36 yaşındayım daha söz yüzüğü takmadım. 1 0 Yorumla
daktırmaktırr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle çok tatlı anlayışlı güler yüzlü olurumm 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Söz mü kgkvkgSonra değişmek yok😄 Yorumla daktırmaktırr +1 yıl 20 yıldır böyleyim hiçbir şey bunu değiştirmedi değiştirmez de bence Yorumla Soran +1 yıl Tamam kaynanalık başka derler ama fucjgj Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Arzu Sabancı vol 2. Haha. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Jdjdh o nasıl? Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Kaynana gibi kaynana. Kolay kolay gelin beğenmeyen. Kuralları olan. Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sessiz sakin kimseye karışmayan 😀😀 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Söz mü dndnn Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tatlı sert bir kaynana olabilirim gibi :)) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Oooo kimler gelmiş.Barbie kaynana böyle mi olur dkdmd Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Beğenemedin mi akskskskdkdkdk Yorumla Soran +1 yıl Ben gelim kaynana arasına girmem snsnsn Yorumla
Moyenn Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Allah nasip ederse kafa dengi samimi ve anlayışlı bir kayınvalide 1 0 Yorumla
Olgarss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Tatlış , sakin, biraz da otoriter 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aşırı tatlı heheh 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Söz mü sksn Yorumla moonlight012 +1 yıl Aa şüphen mi var yoksa djhdhd Yorumla Soran +1 yıl Hiç olabilir mi 🎀 dkjdsj Yorumla moonlight012 +1 yıl Güzelll ben de öyle tahmin etmiştim zaten 😏😌 jdbdhd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben olmaz.. zaten kendim bile evleneceğime inanmıyorum pek
Karşımdaki kişiye göre değişir bu durum..
Kişiye göre muamele sjsndj
Kendimden emin olamıyorum bu konuda. Huysuz ve kontrolcü bir kayınvalide olurum gibi geliyor. Çocuğumu ezdirmem kimseye 😄
Oooo ürkütücü dkdkdj
Çok iyi bir kayınvalide olurum. Oğlum ya da kızım yanlış yaparsa gelinimin ya da damadımın yanında olurum. Bence bu çok önemli
Çok iyi
Söz ver ama
Söz 😂
Gelinim bana bayılır, çünkü evime gelmeyin bende gelmiyorum derim 😂 kimseyi çekemem herkes evinde otursun
Ooo sjsn
Bence çok tatlı bı kaynana olurum. Allah herkese benim gibi kaynana nasip eder inşallah sjsjsjs
Haha nasıl tatlı acaba bsnsj
Çoook tatlı
Söz mü dkkd
Söz 😂😂😂
Çok eğlenceli olurum sanırım. Ama benim kızımı alacak erkek daha doğmadı. Sıkar biraz.
Çok net snsndn
Ne sandın, karşıma gelecek adamda bir okka taş.. neyse.
On numara beş yıldız ama ben gelinim olsun istiyorum çok eğleniriz bence sjxns
Senle eğlenmemek ne mümkün jsjs
Huyuma gidilirse pek hoş bir şey olurum, gidilmezse ben kayınmommy Semra.
Tehdit dmsnd
Bebişimin bir gudubetle evlenme ihtimaline karşı önlem 🤧
Gudubet? Ooo ndndnd
ben otoriter bi kişiliğim ama çocuklarıma karşı öyle olurum onlarda ailemize uygun eş seçerler se mutlu mesut yaşarız
Gayet eğlenceli bir moruk olurum muhtemelen :D
Gelinime rahat durduğu müddetçe nötr olurum ama damadımın çekeceği var
Gelinim olursa 10 numara kayınpeder olurum, kızım olursa evlendirmem
Benden olmaz kanka.36 yaşındayım daha söz yüzüğü takmadım.
Kesinlikle çok tatlı anlayışlı güler yüzlü olurumm
Söz mü kgkvkg
Sonra değişmek yok😄
20 yıldır böyleyim hiçbir şey bunu değiştirmedi değiştirmez de bence
Tamam kaynanalık başka derler ama fucjgj
Arzu Sabancı vol 2. Haha.
Jdjdh o nasıl?
Kaynana gibi kaynana. Kolay kolay gelin beğenmeyen. Kuralları olan.
Sessiz sakin kimseye karışmayan 😀😀
Söz mü dndnn
Tatlı sert bir kaynana olabilirim gibi :))
Oooo kimler gelmiş.
Barbie kaynana böyle mi olur dkdmd
Beğenemedin mi akskskskdkdkdk
Ben gelim kaynana arasına girmem snsnsn
Allah nasip ederse kafa dengi samimi ve anlayışlı bir kayınvalide
Tatlış , sakin, biraz da otoriter
Aşırı tatlı heheh
Söz mü sksn
Aa şüphen mi var yoksa djhdhd
Hiç olabilir mi 🎀 dkjdsj
Güzelll ben de öyle tahmin etmiştim zaten 😏😌 jdbdhd