Aile & Toplum Tüm erkekler güçlü mü yoksa öyle mi sanıyorlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Soru açık. Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar peki kadınlar sizce sandığımızdan daha mı güçlü? Ne düşünüyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Bir insanoğluda cevap vermez mi ya : ( Tüm erkekler güçlü mü yoksa öyle mi sanıyorlar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Öyle sanıyorlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Soran +1 yıl Bazılarına gücümüz rahat yeter
Yusufurkan27 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Fiziksel olarak doğuştan gelen bir güç var illaki. Ama aciziz neticede. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bize göre peki? Yorumla Yusufurkan27 +1 yıl Soruyu anlamadım. Kadınlar erkeğe kıyasla daha narindir. Size göre erkekler nasıl bilemem. Yorumla Soran +1 yıl Bence spor yapmayan ya da kas kullanarak çalışmayan erkekler o kadar güçlü değildir Yorumla Yusufurkan27 +1 yıl Güç o kadar önemli mi sence Yorumla Soran +1 yıl Kadında mı erkekte mi Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Fiziksel olarak soruyorsan hepsi değildir diye düşünüyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet fiziksél Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Hiçbir şeyin tümü güçlü ya da güçsüz olamaz yavrum, cevabını bildiğin soruları sorma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tümü derken spor yapanlar hariç hepsi Yorumla
Kadınhaklarısavunucu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl 100 tanesinden 60 tanesini dövmezsem adam değilim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Di mi yaaaa bence dee Yorumla Kadınhaklarısavunucu +1 yıl Sülalesini severim kanka Yorumla
ZEYNPPZM Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Her insan güçlü olamaz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama erkekler arsitlik yapıyor işte Yorumla Soran +1 yıl Artistlik Yorumla
JamaisV Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Öyle sanıyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ne açıdan bedensel ruhsal 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Fiziksel Yorumla Mehmetterece +1 yıl Bir kadına göre güçlü ama yetişmeye bağlı Yorumla Soran +1 yıl Hepsi güçlü değil bence Yorumla Mehmetterece +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Mesela zayıf orta boy birinin gücü o kadar yoktur herhalde Yorumla Mehmetterece +1 yıl Yani değişir yapısına da bağlı Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Öyle sanan var fiziksel güç mu diyorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet fiziksel Yorumla Alonza97 +1 yıl Çoğu sandığın kadar güçlü değil Yorumla Soran +1 yıl Peki sizce biz sandığımızdan daha mı güçlüyüz Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl fiziksel mi ruhsal mi buna göre değişir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Fiziksel Yorumla Soran +1 yıl Spor vs yapanlar ya da durmadan kas kullanarak çalışanlar hariç Yorumla Soran +1 yıl Çok güçsüzleri de var ama sırf erkek diye kendini tapılası bi şey sanan varlıklar var Yorumla Elfida277 +1 yıl aynen öyle kendilerini sanip dursunlar uzakta oynasınlar Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aciz olduğumuz konularda siz devreye giriyordunuz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Acizsiniz demedim Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl öyle sanıyorlar 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Sadece fiziksel olarak bir nebze kadınlardan güçlü olabiliyorlar, yoksa bir çok açıdan kadınlar daha güçlü. Yorumla Soran +1 yıl Ahahsjalksla güzel şaka Yorumla Soran +1 yıl Neymiş o birçok açı Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Fizyolojik ve zihinsel olarak Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Şaka değil gerçek Yorumla Soran +1 yıl Katılmıyorum. Özellikle de zihinsel olarak hiç Katılmıyorum Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Bilimsel olarak kanıtlanmıştır sen öyle olmaya bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Ne eksiğimiz varmış zihinsel? Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Sen yanlış anlamışsın yorumumu dikkatlice oku Yorumla Soran +1 yıl Sen böyle diyorsun. Fizyolojik ve zihinsel olarak ne eksiğimiz varmış? Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Tekrar ediyorum yorumu anlammışsın. Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Sadece fiziksel olarak bir nebze kadınlardan güçlü olabiliyorlar, yoksa bir çok açıdan kadınlar daha güçlü... Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tüm insanlar güçlüdür bir yere kadar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Fiziksel olarak Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Fiziksel olarak tüm demek yanlış olur fiziksel güçde genelde zihinsel güçten gelir beslenmek çalışmak zorlamak falan dahada güçlü yapar hiç bir şey yapmayan biri fiziksel güçlü değildir Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
Honnéte___ Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 93% +1 yıl Her güçlü erkek değil. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla
Vakt-imerhun Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Her erkek güçlü değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güç çok yönlüdür herkes güçlü olamaz milyonda bir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fiziksel olarak Yorumla
mert5599 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 495 cevap paylaştı. öyle sanıyorlar ağlayan çok fazla 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Fiziksel olarak dedim Yorumla Soran +1 yıl Tamam güçlüler ama aşırı da değiş Yorumla Soran +1 yıl Değil* Yorumla mert5599 +1 yıl kadınlardan bedenen güçlüler hepsi değil tabii Yorumla Soran +1 yıl Bence o kadar çok güçlü değiller Yorumla mert5599 +1 yıl o zaman niye sordun bu soruyu madem cevap seni tatmin etmeyecekti Yorumla Soran +1 yıl Merak ediyorum fikirleri Yorumla mert5599 +1 yıl aldın cevabını devam Yorumla Soran +1 yıl İşte hepsi değil ama artistlik yapıyorlar Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Güç değil teknik önemli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Di mi ya bencede öyle Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Benim reisim kikboks hocası emin ol o gördüğün bigboylara tek atar yani. Onlarda güçlü kaslı ama her şey teknik Yorumla Soran +1 yıl Bence de. Ama hepsi erkeğim diye kendini güçlü sanıyor Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Gerçek bir insan erkek yani kavga etmez konuşarak her şey hallolur. Kavgacı erkek basit insan Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Karakter olarakmı fizik olarakmı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Fiziki olarak Yorumla Klastar +1 yıl Değiller Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla
ömerhayyam34 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Referans noktasına göre değişir 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Fiziki olarak dedim Yorumla ömerhayyam34 +1 yıl Ben de. X kişisine göre güçlü mü güçsüz mü diye yorum yapabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Kadınlara göre. Tamam gene güçlüler ama hepsi artistlik yapıyor. Spor yapanları demiyorum. Yorumla ömerhayyam34 +1 yıl Artistlik yapılacak bir şey değil. Hatta çoğu erkek kızların yanında bilek güreşi yapmaya çekinir. Ne oldu da aklına bu soru geldi Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya. Bilek güreşi yapmaya mı çekinirlermişş ahalsjlaaj vay be. Yorumla Soran +1 yıl Çoğu artistlik yapıyor gücüyle Yorumla Soran +1 yıl Ben bi şey yapacak olsam sen mi yapacaksın diyenler mi olsun yok bileğin ince yok elin küçük falan sinir oluyorum tepeden tepeden bakıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Bir de böyle dövecek gibi konuşmaları falan sinir bozucu soğudum erkeklerden resmen Yorumla ömerhayyam34 +1 yıl Sanırım ergen bir çevren var. Ayrıca bu işin doğalı bu. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl doğalı bu Yorumla ömerhayyam34 +1 yıl Kadının vücudu daha narin olur. Bunda eleştirilecek bir şey de yok Yorumla Soran +1 yıl Evet ama tüm erkekler o kadar güçlü değil Yorumla ömerhayyam34 +1 yıl Biliyorum. Ama erkeklerle bir güç yarışında da değilsin. Canını sıkmana gerek yok. Yorumla Soran +1 yıl Güç yarışında onlar Yorumla Soran +1 yıl Onlar öyle olunca bizde güç yarışında oluyoruz Yorumla ömerhayyam34 +1 yıl Sevgisizlik, kendini kanıtlama ihtiyacı filan işte hep. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benim gibi omuzda hatun taşıyorsa güçlüdür 0 64 Yorumla Soran +1 yıl Bi siz güçlüsünüz zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sendemi omuza almak istiyorsun hatununu :) Yorumla Soran +1 yıl Erkek değilim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorum olmadığını sende güçlü olup omuzamı almak istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ben zaten güçlüyüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani pehlivan gibi hatunmusun yoksa :) Yorumla Soran +1 yıl Birkaç teknik yetiyor ben zaten kimseyi kaldırmak falan istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun kaç sporcumusun Yorumla Soran +1 yıl Minyonum ama spor yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Yolda gelen geçen güçsüz sanıp şaf atıyor Yorumla Soran +1 yıl Laf* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden laf atıyor güçsüzmü görüyorlar seni Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Soran +1 yıl Geçen yaşadım böyle bi şeyi Yorumla Soran +1 yıl Yanıma gelen kadında güçsüz görmüştür seni falan dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yerden yere vursaydın Yorumla Soran +1 yıl Bi çaksam yapışacak çocuk artistlik yapıyor Yorumla Soran +1 yıl O an vurmadım o temas etse karşılık verirdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İndireydin kız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ezdirme kendini hiç acıma kimseye Yorumla Soran +1 yıl Bıçak çekerse ölürdüm ama türk değil bi şey değil Yorumla Soran +1 yıl M. l gibi bakıyor yüzüme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çantanda biber gazı bulundur suriyelimiydi Yorumla Soran +1 yıl Ya afgan ya suriyeli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gece gece sinirim bozuldu bizim ülkede bizim kızlarımıza sulanıyor deyyuzlar keşke önüme çıksa böyle bir olay Yorumla Soran +1 yıl O cahilleri ne akılla ülkeye aldılarsa iştee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu olay senin psikolojini bozmuş ailene bahsetseydin Yorumla Soran +1 yıl Söylesem hiç dışarıya çıkartmazlar Yorumla Soran +1 yıl Hep akılları bende kalır Yorumla Soran +1 yıl Ailemlerle yaşamıyorum zatenn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnız yaşıyorsan çok kötü seni takibe almıştır belki çocuk Yorumla Soran +1 yıl Yok ben bağırınca kaçtı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dikkat et böyle şeylere biber gazı şok cihazı gibi şeyler taşı yanında Yorumla Soran +1 yıl Bi vursam düşecek çocuk laf atınca insan sinirleniyor işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnızmıydı çocuk Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde yalnızmısın şimdi Yorumla Soran +1 yıl Evet. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okuyorsun değilmi ondan yalnızsın Yorumla Soran +1 yıl évet. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke yurt gibi yerde olsaydın Yorumla Soran +1 yıl İşte bende buna kızıyorum ya illa yanımızda hep erkek mi olması lazım ben böyle tek aşırı rahatım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye kız böyle düşünme kötü niyetli insanlar yanında erkeğini görünce çekinirler Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum ben erkek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye şampiyon feminelmisin yoksa Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani erkek düşmanımısın Yorumla Soran +1 yıl Erkek düşmanı falan değilim de feminist de erkek düşmanı demek değil ki zaten😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben öyle görüyorum ama feminelleri :) Yorumla Soran +1 yıl Ahaljslansna feminel ne yaa 😅 Yorumla Soran +1 yıl Öyle falan değilim de her zaman yanımda da birisi olamaz yani. Ben seviyorum yalnızlığı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu kız hoşunamı gitti gece gece :) Yorumla Soran +1 yıl Tuhaf geldi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye korktuğunda yastığına ya da ayıcığına sarılanlardanmısın hiç sevenin olmaz:) Yorumla Soran +1 yıl Öyle olursam sevenim olmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık kapı bırakmazsan niye olsunki asi kızmısın Yorumla Soran +1 yıl Yani bazı konularda inatçıyım onun dışında sakinim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman benim gibi boğasın sende Yorumla Soran +1 yıl Yay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yay kadınları harbi kadınlardır Yorumla Soran +1 yıl Sanırım öyleyiz évet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benide hep yay kadınları buluyor mıknatıs gibi çekiyorum ya da ülkede yay kadını dolu :) Yorumla Soran +1 yıl Olabilir 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harbi oluşu iyi yay kadınlarını severim Yorumla
Birkışgüncesii Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Öyle sanıyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. Öyle sanıyorlar, 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. Güç derken? 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Fiziksel Yorumla Costantinnn +1 yıl Ya şahsen güçlüyüm ama diyerlerini bilmem Yorumla Soran +1 yıl Hepiniz güçlüsünüz zaten Yorumla Soran +1 yıl Bi biz güçsüzüz Yorumla Costantinnn +1 yıl Niye güçlü olmak mi istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Costantinnn +1 yıl Neden peki? Yorumla Soran +1 yıl Böyle artistlik yapmazlar en azından Yorumla Soran +1 yıl Güçsüz görüyorlar çünkü minyon olduğum için Yorumla Costantinnn +1 yıl Sende ondan daha değerli bişey var onu kullanmayı bil bnce Yorumla Costantinnn +1 yıl Bana mesaj atarmisn bişey diyecem Yorumla Soran +1 yıl Ya napıyım yolda laf atan çocuğu mu az. yım ya Yorumla Soran +1 yıl Gece yolda yürürken bile seni eve bırakıyım mı diyen vs sinir ediyor insanı sanki çok mu güçsüzüz Yorumla Costantinnn +1 yıl Yanında kendini koruyacak birşeyle gez ozamn Yorumla
Tutkuluromantik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. öyle saniyorlar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bence de ya Yorumla Soran +1 yıl O kadar güçlü değiller bence Yorumla Tutkuluromantik +1 yıl Ama güç severler güçlü olmak görünmek isterler ben öleyim en azından Yorumla Soran +1 yıl Komik gözüküyor bence Yorumla Tutkuluromantik +1 yıl Kasinti hareketler evet abartı oluyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Değil 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Bence de o kadar güçlü değillee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama bir kadına göre tamamen daha güçlüler. Yorumla Soran +1 yıl Değiller Yorumla Soran +1 yıl Spor yapanlar güçlü ama güçsüz çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be, doğası gereği erkek kadından güçlüdür. Yorumla Soran +1 yıl Değil ya Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Soran +1 yıl Anca artistlik yapıyor onlar Yorumla Soran +1 yıl Sanki böyle her kadının hep bi korunması gerektiğini tek başına hayatın üstesinden gelemeyeceğini düşünen güçsüz çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlari boş ver. Ben kadınların erkeklerden güçlü olduğuna inanıyorum. Eklesene beni Yorumla Soran +1 yıl Neden? Sende mi güç artistliği yapacaksın Yorumla Soran +1 yıl Genelde güçsüz olanlar zaten artistlik yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Sadece kendinizi güçlü sanmayın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben artistlik yapmayacağım. Öyle bir şey hayatımda yapmadım. Sohbet etmek istiyorum senle Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorlar işte sende diyorsun ben kadınlardan daha güçlüyüm diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ben kadınların güçlü olduğuna inanıyorum dedim iyi oku. Yorumla Soran +1 yıl Hımm pardon yanlış anlamışım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eklesene biraz konuşalım sohbet etmek istiyorum seninle 🌹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geliyon mu gitcem yoksa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki iyi geceler Yorumla
Askerkegiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Güçlü tabikide 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Bence o kadar da değil Yorumla Askerkegiii +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Güçlü olanlarınız da var ama hepiniz değil Yorumla Askerkegiii +1 yıl Sevgilin mi güçlü değil Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim değil Yorumla Soran +1 yıl Bazı erkekler Yorumla Soran +1 yıl Sen güçlü olduğunu düşünüyor musun Yorumla Askerkegiii +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Nereden anladın Yorumla
eylülll2 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Duruma göre değişir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fiziksel Yorumla
GabrielLz Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Ben güçsüzüm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çoğu sandığından güçsüz zaten Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kadınlardan güçlü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır. Hepsi öyle değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Öyle sanıyorlar
Bence de
Bazılarına gücümüz rahat yeter
Fiziksel olarak doğuştan gelen bir güç var illaki. Ama aciziz neticede.
Bize göre peki?
Soruyu anlamadım. Kadınlar erkeğe kıyasla daha narindir. Size göre erkekler nasıl bilemem.
Bence spor yapmayan ya da kas kullanarak çalışmayan erkekler o kadar güçlü değildir
Güç o kadar önemli mi sence
Kadında mı erkekte mi
Fiziksel olarak soruyorsan hepsi değildir diye düşünüyorum.
Evet fiziksél
Hiçbir şeyin tümü güçlü ya da güçsüz olamaz yavrum, cevabını bildiğin soruları sorma
Tümü derken spor yapanlar hariç hepsi
100 tanesinden 60 tanesini dövmezsem adam değilim
Di mi yaaaa bence dee
Sülalesini severim kanka
Her insan güçlü olamaz
Evet ama erkekler arsitlik yapıyor işte
Artistlik
Öyle sanıyorlar
Bence de
Ne açıdan bedensel ruhsal
Fiziksel
Bir kadına göre güçlü ama yetişmeye bağlı
Hepsi güçlü değil bence
Evet
Mesela zayıf orta boy birinin gücü o kadar yoktur herhalde
Yani değişir yapısına da bağlı
Anladım
Öyle sanan var fiziksel güç mu diyorsun
Evet fiziksel
Çoğu sandığın kadar güçlü değil
Peki sizce biz sandığımızdan daha mı güçlüyüz
fiziksel mi ruhsal mi buna göre değişir
Fiziksel
Spor vs yapanlar ya da durmadan kas kullanarak çalışanlar hariç
Çok güçsüzleri de var ama sırf erkek diye kendini tapılası bi şey sanan varlıklar var
aynen öyle kendilerini sanip dursunlar uzakta oynasınlar
Aciz olduğumuz konularda siz devreye giriyordunuz
Acizsiniz demedim
öyle sanıyorlar
Katılıyorum
Sadece fiziksel olarak bir nebze kadınlardan güçlü olabiliyorlar, yoksa bir çok açıdan kadınlar daha güçlü.
Ahahsjalksla güzel şaka
Neymiş o birçok açı
Fizyolojik ve zihinsel olarak
Şaka değil gerçek
Katılmıyorum. Özellikle de zihinsel olarak hiç Katılmıyorum
Bilimsel olarak kanıtlanmıştır sen öyle olmaya bilirsin
Ne eksiğimiz varmış zihinsel?
Sen yanlış anlamışsın yorumumu dikkatlice oku
Sen böyle diyorsun. Fizyolojik ve zihinsel olarak ne eksiğimiz varmış?
Tekrar ediyorum yorumu anlammışsın.
Sadece fiziksel olarak bir nebze kadınlardan güçlü olabiliyorlar, yoksa bir çok açıdan kadınlar daha güçlü...
Tüm insanlar güçlüdür bir yere kadar
Fiziksel olarak
Fiziksel olarak tüm demek yanlış olur fiziksel güçde genelde zihinsel güçten gelir beslenmek çalışmak zorlamak falan dahada güçlü yapar hiç bir şey yapmayan biri fiziksel güçlü değildir
Bence de
Her güçlü erkek değil.
Bencede
Her erkek güçlü değil
Katılıyorum
Güç çok yönlüdür herkes güçlü olamaz milyonda bir
Fiziksel olarak
öyle sanıyorlar ağlayan çok fazla
Fiziksel olarak dedim
Tamam güçlüler ama aşırı da değiş
Değil*
kadınlardan bedenen güçlüler hepsi değil tabii
Bence o kadar çok güçlü değiller
o zaman niye sordun bu soruyu madem cevap seni tatmin etmeyecekti
Merak ediyorum fikirleri
aldın cevabını devam
İşte hepsi değil ama artistlik yapıyorlar
Güç değil teknik önemli
Di mi ya bencede öyle
Benim reisim kikboks hocası emin ol o gördüğün bigboylara tek atar yani. Onlarda güçlü kaslı ama her şey teknik
Bence de. Ama hepsi erkeğim diye kendini güçlü sanıyor
Gerçek bir insan erkek yani kavga etmez konuşarak her şey hallolur. Kavgacı erkek basit insan
Karakter olarakmı fizik olarakmı
Fiziki olarak
Değiller
Bencede
Referans noktasına göre değişir
Fiziki olarak dedim
Ben de. X kişisine göre güçlü mü güçsüz mü diye yorum yapabilirsin.
Kadınlara göre. Tamam gene güçlüler ama hepsi artistlik yapıyor. Spor yapanları demiyorum.
Artistlik yapılacak bir şey değil. Hatta çoğu erkek kızların yanında bilek güreşi yapmaya çekinir. Ne oldu da aklına bu soru geldi
Hayır ya. Bilek güreşi yapmaya mı çekinirlermişş ahalsjlaaj vay be.
Çoğu artistlik yapıyor gücüyle
Ben bi şey yapacak olsam sen mi yapacaksın diyenler mi olsun yok bileğin ince yok elin küçük falan sinir oluyorum tepeden tepeden bakıyorlar
Bir de böyle dövecek gibi konuşmaları falan sinir bozucu soğudum erkeklerden resmen
Sanırım ergen bir çevren var. Ayrıca bu işin doğalı bu.
Nasıl doğalı bu
Kadının vücudu daha narin olur. Bunda eleştirilecek bir şey de yok
Evet ama tüm erkekler o kadar güçlü değil
Biliyorum. Ama erkeklerle bir güç yarışında da değilsin. Canını sıkmana gerek yok.
Güç yarışında onlar
Onlar öyle olunca bizde güç yarışında oluyoruz
Sevgisizlik, kendini kanıtlama ihtiyacı filan işte hep.
Bazıları pasif zayıf korkak oluyor
Öyle sanılıyor erkekler aciz insanlar
Benim gibi omuzda hatun taşıyorsa güçlüdür
Bi siz güçlüsünüz zaten
Sendemi omuza almak istiyorsun hatununu :)
Erkek değilim ben
Biliyorum olmadığını sende güçlü olup omuzamı almak istiyorsun
Ben zaten güçlüyüm
Nasıl yani pehlivan gibi hatunmusun yoksa :)
Birkaç teknik yetiyor ben zaten kimseyi kaldırmak falan istemiyorum
Boyun kaç sporcumusun
Minyonum ama spor yapıyorum
Yolda gelen geçen güçsüz sanıp şaf atıyor
Laf*
Neden laf atıyor güçsüzmü görüyorlar seni
Evett
Geçen yaşadım böyle bi şeyi
Yanıma gelen kadında güçsüz görmüştür seni falan dedi
Yerden yere vursaydın
Bi çaksam yapışacak çocuk artistlik yapıyor
O an vurmadım o temas etse karşılık verirdim
İndireydin kız
Ezdirme kendini hiç acıma kimseye
Bıçak çekerse ölürdüm ama türk değil bi şey değil
M. l gibi bakıyor yüzüme
Çantanda biber gazı bulundur suriyelimiydi
Ya afgan ya suriyeli
Gece gece sinirim bozuldu bizim ülkede bizim kızlarımıza sulanıyor deyyuzlar keşke önüme çıksa böyle bir olay
O cahilleri ne akılla ülkeye aldılarsa iştee
Bu olay senin psikolojini bozmuş ailene bahsetseydin
Söylesem hiç dışarıya çıkartmazlar
Hep akılları bende kalır
Ailemlerle yaşamıyorum zatenn
Yalnız yaşıyorsan çok kötü seni takibe almıştır belki çocuk
Yok ben bağırınca kaçtı
Dikkat et böyle şeylere biber gazı şok cihazı gibi şeyler taşı yanında
Bi vursam düşecek çocuk laf atınca insan sinirleniyor işte
Yalnızmıydı çocuk
Evet
Evde yalnızmısın şimdi
Evet.
Okuyorsun değilmi ondan yalnızsın
évet.
Keşke yurt gibi yerde olsaydın
İşte bende buna kızıyorum ya illa yanımızda hep erkek mi olması lazım ben böyle tek aşırı rahatım
Niye kız böyle düşünme kötü niyetli insanlar yanında erkeğini görünce çekinirler
İstemiyorum ben erkek
Niye şampiyon feminelmisin yoksa
Ne
Yani erkek düşmanımısın
Erkek düşmanı falan değilim de feminist de erkek düşmanı demek değil ki zaten😅
Ben öyle görüyorum ama feminelleri :)
Ahaljslansna feminel ne yaa 😅
Öyle falan değilim de her zaman yanımda da birisi olamaz yani. Ben seviyorum yalnızlığı
Noldu kız hoşunamı gitti gece gece :)
Tuhaf geldi 😅
Niye korktuğunda yastığına ya da ayıcığına sarılanlardanmısın hiç sevenin olmaz:)
Öyle olursam sevenim olmaz mı
Açık kapı bırakmazsan niye olsunki asi kızmısın
Yani bazı konularda inatçıyım onun dışında sakinim
Ozaman benim gibi boğasın sende
Yay
Yay kadınları harbi kadınlardır
Sanırım öyleyiz évet
Benide hep yay kadınları buluyor mıknatıs gibi çekiyorum ya da ülkede yay kadını dolu :)
Olabilir 🙂
Harbi oluşu iyi yay kadınlarını severim
Öyle sanıyorlar
Bence de
Öyle sanıyorlar,
Katılıyorum
Güç derken?
Fiziksel
Ya şahsen güçlüyüm ama diyerlerini bilmem
Hepiniz güçlüsünüz zaten
Bi biz güçsüzüz
Niye güçlü olmak mi istiyorsun
Evet
Neden peki?
Böyle artistlik yapmazlar en azından
Güçsüz görüyorlar çünkü minyon olduğum için
Sende ondan daha değerli bişey var onu kullanmayı bil bnce
Bana mesaj atarmisn bişey diyecem
Ya napıyım yolda laf atan çocuğu mu az. yım ya
Gece yolda yürürken bile seni eve bırakıyım mı diyen vs sinir ediyor insanı sanki çok mu güçsüzüz
Yanında kendini koruyacak birşeyle gez ozamn
öyle saniyorlar
Bence de ya
O kadar güçlü değiller bence
Ama güç severler güçlü olmak görünmek isterler ben öleyim en azından
Komik gözüküyor bence
Kasinti hareketler evet abartı oluyor
Değil
Bence de o kadar güçlü değillee
Ama bir kadına göre tamamen daha güçlüler.
Değiller
Spor yapanlar güçlü ama güçsüz çok
Yok be, doğası gereği erkek kadından güçlüdür.
Değil ya
Değil
Anca artistlik yapıyor onlar
Sanki böyle her kadının hep bi korunması gerektiğini tek başına hayatın üstesinden gelemeyeceğini düşünen güçsüz çok
Onlari boş ver. Ben kadınların erkeklerden güçlü olduğuna inanıyorum. Eklesene beni
Neden? Sende mi güç artistliği yapacaksın
Genelde güçsüz olanlar zaten artistlik yapıyor
Sadece kendinizi güçlü sanmayın
Ben artistlik yapmayacağım. Öyle bir şey hayatımda yapmadım. Sohbet etmek istiyorum senle
Yapıyorlar işte sende diyorsun ben kadınlardan daha güçlüyüm diye
Hayır ben kadınların güçlü olduğuna inanıyorum dedim iyi oku.
Hımm pardon yanlış anlamışım
Eklesene biraz konuşalım sohbet etmek istiyorum seninle 🌹
Geliyon mu gitcem yoksa
Peki iyi geceler
Öyle sanıyor
Bence de.
Güçlü tabikide
Bence o kadar da değil
Neden
Güçlü olanlarınız da var ama hepiniz değil
Sevgilin mi güçlü değil
Sevgilim değil