Sene 2023 gece yarısı elaktirik yuuoookkk.
Bir gürültü ile gitti, klasik olarak pencereden baktım bizim mahallede yok etrafta var.
Takvimler 2023'ü göstersede biz hala 1950'lerde yaşıyoruz. 😭
Sene 2023 gece yarısı elaktirik yuuoookkk.
Bir gürültü ile gitti, klasik olarak pencereden baktım bizim mahallede yok etrafta var.
Takvimler 2023'ü göstersede biz hala 1950'lerde yaşıyoruz. 😭
Ben yaşamıyorum ama maalesef bazen özellikle yağmur yağdığı zaman çok sık elektirik kesintisi yaşıyordum. Ankara da genelde sık oluyor elektirik kesintileri. yani hala buna biz çözüm bulamadılar. yazın pek olmuyor ama son bahar aylarında daha çok oluyordu kesintiler.
Evet gidiyor sürekli mesela sokak lambalarını daha geçen gün yenilediler ertesi gün çalışmadı teller yenilendi yine kesiliyor sağolsunlar o kadar ilgilenirler işlerle 😒😄
Yaşamıyorum.
Kış geldi geleli hergun kesinti öldü Bizim buralarda artık eşyalar bozulacak diye korktuk valla her gün hergun insanları mağdur etmek nedir ya valla bıktık yeminle.
Ay evet, elektrik olmayınca yaşam olmuyor evler buz kesti hemen.
Cevap
9Cevap
Hayır sanayi şehri olduğu için o sıkıntı yok kesintilerde TEDAŞ’ı arayıp kesintiyi söylüyorum
Aynen öyle rezillik.. neleri doğru ki bu da doğru olsun
Yok ya ne kesintisi en son elektrik 2022 yılında kesildi bizde hiç unutmam 2022 Aralık ayında 😂😂
2 gün önce sabah duşa gireceğim zaman gitti akşama anca geldi 😒
Hayır 10 yıl kadar olmuştur gittiğini görmedim , binada jeneratör var 🤣
Sene 5000 de olsa sonuçta bu kul yapısıdır arıza yapabilir. Eskiden arızalarda 2-3 gün elektriksiz kalabiliyorduk. Şimdi ise maximum yarım günde sorun çözülüyor forever hüloooooooo 😂😂😂
Ne alaka her yerde olabilecek bir şey. Yokluğu görmemiş nesil ne diyelim.
yalancı şahidimdir o benim her gece denize vurur yakamoz
Pek olmuyor ya. Üzülmee gelir gelir
20 senedir gitmedi bizde
Elektrikçiyi ara
nayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?