Aksam evde teksiniz ve elektirikler gidiyor tam bir korku filimi izlerken telefonun sarji bitmis naparsiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda çok şanslıyım çünkü hiç korkmam. küçüklüğümden beri sıkı bir korku filmi izleyicisim bu tür konularda en ufak bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. geçen sene bir yıl apartta tek kaldım kimseyi de tanımam etmem. ve ben karabasana maruz kalırım genelde yurtta kaldığımda kızlar başımda dua okumaktan uyuyamazlardı korkudan :D apartta kalırken gecenin 3ü 4ü gibi sıklıkla uyanırdım karabasan yüzünden sonra ışığı falan açmadam evi dolanırdım su içerdim falan sonra bişey olmamış gibi yatardım. ki üniversiteyi okuduğum bölgede sıklıkla elektrikler kesilirdi rüzgardan kapı eşiklerinden ıslıklar gelirdi bir kaç kez balkonun kapısı açıldı falan çok şey oldu ama dediğim gibi değil korkmak heyecanlanmadım bile :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bundan 4 sene önce film izlerken evde tekken elektrikler gitti evdeki tek ışık bilgisayarın isigiydi telefonumun sarji yoktu zaten henuz açılmamışti direk cama kostum 4. katta oturuyorduk yola baktım sonra mum aramayi düşündüm sonra acaba kapiya mi çıksam dedim aptmandami dursam sonra saat çok geç oldugu icin cikmadim velasılkelam bunlari dusunurken elektrikler geldi :)
00 Yorumla
Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Powerbank var.. Onunla şarj ederim..
Milyarlık telefon alıp da üç kuruşluk powerbank almayanlara kıçımla gülerim..
Ayrıca 220 volt veren güç kaynağım da var.. Elektrik kesikken nette dolaşıp yazıcıdan çıktı aldığım zamanlar bile oldu..
Teknolojiyi takip etmek sadece iphone sahibi olmakla olmuyor gençler..00 Yorumla
Işık kullanmam zaten. Genelde mum ışığında otururum. Odada genelde bir iki tane mum olur zaten. Mum ışığında oturmak hem güzel hemde sigara kokusunu da alıyo o yüzden bir taşla iki kuş gibi oluyor. Elektrikler gittiğinde tek eksiğim müziğim olur herhalde. Kitap okumaya devam :)
01 Yorumla- +1 yıl
Yani senin icin hava hoş oluyor :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
198Cevap
Mum ve tütsü yakmaya çalışırım, eğer ocak ta tüplüyse güzel bir ballı çay yapar meditasyon yaparım bol bol sessizlik ve karanlık böylece filmin bütün korku dolu anlarını aklımdan atmaya çalışırım.
hiçbirşey yapamıyorsam karanlıkta yön bulma oyunu oynarım kendi kendime hiç değilse karanlık motor reflekslerimi geliştiririm.00 YorumlaBu olayi 2 defa yasadim. Birincisinde korku filmi degil ask filmi izlerken oldu. Cok üzülmüstüm en heyecanli yerinde gitmisti elektrikler. Ikincisinde dus aliyodum o dustan nasil ciktigimi hatirlamiyorum. Ertesi gun saclarim hala sampuanliydi. Sinir krizi gecirdim resmen :((
01 Yorumla- +1 yıl
Feena durum..
+1 yılfark eder mi ki zaten tlf çekmiyor ve evde genelde yalnızım. gecenin 2 sinde memlekete indim mecbur gitmek zorundayım. adam beni yanlış yerde indirdi hava rüzgarlı karanlık elektrik yok. taksi yok ev 10 km aradım bir arkadaşı uykudan kaldırdım. evde kimse yok açtım girdim içeri attım battaniyeyi uyudum. sabah işi hallettim 2 gün sonra döndüm okula...
00 Yorumla
+1 yılBirkere basima geldi buna yakin telim yanimda degildi
Bendeki yueumeyi bir gorseydin :D
Korkmuyormus gibi yavas adimlar ama adimim var boyum kadar metrelik adim atiyorum :D
Doogru balkona
Disardi guven verir :)00 YorumlaDün gece saatlerinde başıma gelen olay.
Bir kaç sigara içtim, baktım gelemeyecek elektrik bende dışarı çıkayım dedim.
Benim gibi sıkılıp dışarı çıkan diğer apartman sakinleri ve öğrenci kardeşlerim ile lak lak ettim, çekirdek çıtladık, çay içtik güzel oldu bayağı. :)00 Yorumla
+1 yılYatağa girer her yanımı sıkaca örter yatarım napcam özellikle ayakları açıkta bırakmıyoruz arkdşlr :d
02 Yorumla- +1 yıl
Vallah normal gece uyurkende öyle..
- +1 yıl
:D ahhahaha çoğu insanın öyle canım
+1 yılValla Bunu Geç ailemle otururken Bile elektirikler gittiğinde binayı hoplatıyorum Ki Öyle bır durum basıma gelse camdan atlarım heralde. Zaten karanlık ortam ve sessizlikten çok korkuyorum.
00 Yorumla
+1 yılKorku filmini izledikten sonrada ışığı kapatıp uyumayacak mıyım kendiliginden kapanmış işte ne güzek. yatağa geçerim hemen
12 Yorumla- +1 yıl
mantıklı :)
- +1 yıl
:))
Elektrik yerine elektirik yazıldığını görünce odaklanamadım soruya :(
30 Yorumlaayin yaparım mumlar yakarım adrenalin zirveye çıkarırım zati o zaman aydınlık karanlık kavramı kaybolur ))))
00 YorumlaYaşamadigim bir durum değil. Hatta bu yaz 5 saat gelmedi. Avrupa yakasında bakım tamirat varmış. Sıkıcı geçmek bilmeyen saatlerdi ama korkmak aklıma gelmedi.
00 Yorumla
+1 yılZaten son iki gecedir saat 4 civarı elektrikler gidiyor. Aydınlanmak için belediyeyi ateşe vericem biraz daha bu şekilde devam ederse.
03 Yorumla- +1 yıl
Normal insanlar uyuyor 4 de :D
- +1 yıl
Normalim demedim ki ^^
- +1 yıl
Ooh bendensin :D
Diğer konusunda 452 cevap paylaştı. Uyuyabilirsem uyurdum. Uyuyamazsam dışarı çıkar dolaşırdım. Ama korkudan değil. Canım sıkılmasın diye :)
00 YorumlaŞarzlı aydınlatmalar otomatik olarak devreye giriyo tarih 06-11-2014 panpa :D
05 Yorumla- +1 yıl
vardir bizdede gerci bu yasima kadar hic elektirik gittmedi :D
- +1 yıl
Nerdensin ki?
- +1 yıl
Hiim anladim
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kızların ruh haline bak kendi kendine tribe giriyolar :D alt tarafı elektrik gitmiş enerji bakanını saygıyla anarım korku filmine gelince elektrik gidince oda yarıda kalır film bitmedi diye yine sayın bakanımızı saygıyla anarım nokta cnim
00 Yorumlabence çok korku filmi izlemişim zaten. hemen çıkıp kendime gelirim.
02 Yorumla- +1 yıl
Yani temiz hava iyidiir :D
Balkona çıkarım ışıklar gelene kadar kalırım sigara içerim ve tabi korku olur
10 YorumlaBalkondan gönül abla korkuyorum bir aşağı insene deyip üst kat komşumuzu çağırırım :) sonra onun telefon dan abimi ararım zaten on dk ye gelir :)
00 Yorumla
+1 yılBisey yapmam yapamam daha dogrusu
Coktaaaan kalpten gitmis oldugum icin :)10 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbenim telimle film falan izlenmiyor malesef antika oldugu için.
öyle bir durumda takarım kulaklıgı radyo dinlerim şarjı bitincede uyurum00 Yorumla
+1 yılYeminlen gittim el fenerimi aldım geldim yanıma.
Yapmayın abi gece gece şöyle şeyler.01 Yorumla- +1 yıl
olur ya dedin :D
mum isiginda tv izlesek. teknolojik olarak mumkun. oldu olacak.. patentiyle ugrasiyorlar. kamil ole dimi olum, oyle dayi yarin hadi yarindan sonraaa olsun.
00 Yorumlamantıklı düşünmek lazım. şimdi bu ruhlar, periler ışık yanarken gelmiyoda karanlıkta niye geliyo. hırsızmı bunlar yani.. o yüzden korkmaya hiç gerek yok (korkudan yatağın altına girdi)
10 YorumlaEn keyiflisi, ailemle beraberken elektriklerin gitmesi.
Elektrik olduğunda herkes bir köşeye çekilip; telefonla, televizyonla, bilgisayarla ilgileniyor.
Elektrik olmadığında ise keyifli bir sohbet için fırsat doğuyor. Bu yüzden seviyorum.00 Yorumla
+1 yılyerini bildiğim kolayda led ve piller var onu yakarım.
mühendisim ben :)00 Yorumladaha ne isterim :D camın kenarına geçerim elimde kahvemle :)
00 YorumlaYakarım bir mum uzanırım koltuğa eski günleri hayal ederim :)
11 Yorumla- +1 yıl
Hmm buda iyimiş :)
Dün gece korku filmi izledikten sonra birden elektrikler gitti, sigorta atmis telefonda yanımda değildi annemi uyandırdım onunla uyudum :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu filmin cd'si var dimi biz de.. :D öyleyse laptop'u açarım filmi izlemeye oradan devam ederim.. *_*
00 Yorumla Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. napcam el yordamıyla geze geze bir mum bulurum bide çakmak.. biter iş :D
00 Yorumlabasarım çıglıgı koşa koşa kapıyı acar karşı komsunun kapısını yumruklarım içeri al beni abla dıye. :)
00 YorumlaMum yakarim :) ama korku degilde 3 hatflilerden korkarim cagirmistim gelmisti o aklima gelir
00 Yorumlaben Bismillah demek sonra. uyuor gidip. yok korkulacak.
011 Yorumla- +1 yıl
sen olmak türkçe fetiş :D
- +1 yıl
Güzel
- +1 yıl
İyi yapıyorsun devam böyle :D
- +1 yıl
Waay Stuttgartdan bide aferin sana :D yap pratik
- +1 yıl
Bide heißt und glaub ich :)
- +1 yıl
Bzw birde
- +1 yıl
Ricaa ederim
Dün gece yaşadım. Mumları yaktım, biraz gazete kitap aldım kalan şarjımla kısık sesle biraz kafa dinledim.
İyi ki kesilmiş hani.02 Yorumla- +1 yıl
Insanin ihtiyacı olduğu zaman ilaç gibi gelir bazi şeyler:)
ışıldak nerdeydi la acaba... tepkisini veririm sesli olarak. sorada hay sokacam bu elektriğe yaa tam heycanlı yerinde al işlte şarjda bitmiş. aynen böyle olur
00 YorumlaBen niye tekim. Teksem korku filmi izlemem. Ulan şimdi bile korktum. Ağlarım ben söversem etrafıma öcüler dolar
14 Yorumla- +1 yıl
Evden arkana bakmadan koşarak cik bence ağlama değmez :D
- +1 yıl
Komusunun sesidir belki :D korkma ks halki yaninda kuzum :D
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. şu an da olduğu gibi.
Not:(Tost makinesiyle giriyorum internete). . s00 Yorumla
+1 yılDuvarın dibine çöker gelmesini beklerim elektriklerin :)
00 YorumlaKorkarım açıkcası bütün kapıları kapatır uyumaya çalışırım
10 YorumlaDışarı çıkarım:) Evde durmam korkarım dışarda olurum daha iyi:(
00 YorumlaUc yildiz yalniz yasiyorum zaten aliskinim bu gibi durumlara, hic korkmam korkacak birsey yok😎
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılHmmm... karanlıkta sigara yakar oturur ve Elektrik idaresine küfür seremonisine başlardım :)
00 Yorumla Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. hemen bulundugum yere devrilir uyumaya calısırım :D
00 YorumlaAğızım çıktığı kadar bağırırım komşuları toplarım kapıyı açar evden kaçarım kendimi bıçaklarım :(
10 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. o kadar aksilik üst üste gelmişse allah benim belamı versin nasıl bir beddua almışsam artık.
21 YorumlaKarsi komsuya giderim ya da bodrum a inip geri ayarlarim
00 Yorumla- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılYatagimi bulur uyurum
mum yakabilirim.
Olmaddi filme devam.(net yok demeyin indiriyosun heralde filmi.)00 Yorumla
+1 yılÖnceden olsa yedek bataryamı takardım ama şu an turkcell t50 kullanıyorum arka kapak yok batarya çıkmıyor. :)
00 Yorumlaen mantiklisi uyumak sohbet etcek biri olmadini düşünerek
02 Yorumla- +1 yıl
Onuda bulursun :)
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKorku filmi izlemiyorum ben çünkü korkuyorum onun dışında birşey olmaz korkmam :)
04 Yorumla- +1 yıl
Tabi abi hatta savunma geliştirdim korkulurmu diyenlere hayat zaten sıkıcı birde kendimi geren. şeyleri niye izliyim diyorum susuyorlar😄
- +1 yıl
Aynen bende izleniyorum korktugumu biliyorum çünkü bendensiniz :D
- +1 yıl
O bendensin diyor sen bendensiniz diyorsunuz ama restoranda gitsek hiç oralı olmazsınız varya😞
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim olsaydi cagiridm onu
sonrasini sen tahmin et ;)30 Yorumla
+1 yılya şimdi korku filmi izlerken mi gidiyor elektrik yoksa izledikten sonra mı?
02 Yorumla- +1 yıl
İzlerken diyelim..
- +1 yıl
ohh.. sorun yok. :)
mum yakarım.(yoksa komşu kızından alırım.)
radyo açarım.(kafam nasıl gidiyorsa)
atıştırmalık hazırlarım
ve elektriklerin gelmesini beklerim.
+1 yılYedek bataryaları çıkartırı, elektrik kesintisi en sevmediğim durumdur :)
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen..
Sanane la cevap mı vericez illa bir git 7 saat önce açmış kafa gidip geliyor anlaşılan 220'yi ye aklın başına gelir.
00 Yorumlatelefonun flasını açıp ışığı tutarak mutfaga gidip kendime bir sıcak süt hazırlayıp ardından bir sigara ateşleyerek elektirik idaresine sövmeye başlarım :D
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılKorkudan ölebilirim. :D ama direk balkona cikardim oyle bisey olsa.
00 Yorumla
+1 yılvalla mumlarımı yakar kitap okurdum herhalde, olmadı uyurdum yani :D
00 Yorumla
+1 yılCamdan atlarim. Nasl olsa korkudan olcem daha kolay olur.
10 YorumlaOtururum elektiriklerin gelmesini beklerim bu arada hangi korku filimi iizlediğime bağlı ben mesela geçen dabbe 5 i seyrettim sinemada biraz tırstım açıkcası.-.-./
03 Yorumla- +1 yıl
Biraz mi iki gece tek yatamadim desem..
- +1 yıl
Izletirken kiydilar bana...
- Devamını Gör (234)
Devamını Gör(279)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!