Aile & Toplum Sizin oralarda da sık sık elektrik kesintisi oluyor mu 🙄? u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Sabah 9 dan beri yokta burada 🙄 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ne hikmetse soruyu sorunca elektrik geldi 😄😄 Sizin oralarda da sık sık elektrik kesintisi oluyor mu 🙄? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,5b cevap paylaştı. Ankara da da bazen sık sık gidiyordu özellikle yağmur olduğunda çok sinir oluyordum 😂 o değil gelip 2 dk sonra gidiyordu 1 3 Yorumla u 27esmerim +1 yıl 😄 burada kış oldu olalı sık gidiyor u Barış_LonelyForever +1 yıl Adana da yaşıyorsun sanırım abla :D umarım bir daha gitmez ama bazı şehirler olabiliyor böyle kesintiler u 27esmerim +1 yıl Amin umarım kuzuu 😄
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Yıl olmuş 2023 hala elektrik kesintisi oluyor mu yahu :) Buralarda olmuyor hiç yıllardır görmedim. 1 1 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Evet Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sık değil ama bazen oluyor. Geçen gün ben evde yokken kesilmiş 1 1 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Olabilir Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Sık kesilmez sizin orası neresi arkadaşım meslek icabı cevap verebiliriz 1 3 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Adana Yorumla Hadiiyani +1 yıl Orada tesisatı yeraltına alma çalışmalari var olmazsa yer bildirerek bu numaradan sor 444 4 372 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Tm teşekkür ederim Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biz Ankara 'nın Ostim sanayi bölgesindeyiz. Burada bile olmadık zamanlarda elektrik kesiliyor. 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Ankara'da oturduğum muhitte uzun zamandır kesinti yok 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Yok, sık olan bişi değil hatta hiç gibi bişi. Eskiden çok fazla olurdu. 1 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bizim akşam üstü kesildi elektrikciler çalışma yapıyordu ondan dolayı mıs 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Avcılar taraflarında çok oluyordu önceden. Halen ara ara oluyor. 1 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Allah'tan bu sıralar olmuyor eskiden oluyordu ama yakındır tadilata girecek kesinti çok olur 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Tamirat varsa mesaj geliyor birkaç saat kesiliyor. Çok sık değil. 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 1.5 senedir bu şehre taşındım ve 1 defa kesildi sadece 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Elektrik yoksa ben verebilirim. 1 3 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Niye senin trafo şirketlerin mi var Yorumla XG10AV +1 yıl Şirkete gerek yok. Pikachu gibiyim, 7/24 elektrik üretiyorum. Yorumla u 27esmerim +1 yıl Uyuz ya 😂 hahaha Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Biz birbirimizden elektrik alıyoruz burada 🤣🤣 1 2 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Ne mutlu size 😂 Yorumla gecekusum3434 +1 yıl 😜😜 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Neresi orası tahmin mi edicez 1 1 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Adana Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Olmuyor çok şükür. 1 3 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Şükür 🙄 Yorumla BenKalenderMeşrebimm +1 yıl Tamirat falan yapılıyordur. Öyle olunca mesaj gönderiyorlar aslında. Yorumla u 27esmerim +1 yıl Gondermediler ben aradım öğrendim. de ama her gün böyle kış geldi geleli Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şanslı günün heralde bugün :) 1 2 Yorumla u 27esmerim +1 yıl İnşallah öyledir 😄 Yorumla v0lkn +1 yıl Umarım :)) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Antepdesen cok normal 🤣🤣🤣 1 4 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Adana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orasida normal TEİAŞ farki Yorumla u 27esmerim +1 yıl Hım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle iste hanfendi Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. yok burada olmuyor :D İstanbul 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmuyor arada arıza vs olursa olur ancak 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Çok fazla olmaz bizde 1 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Olurama 1 dakika sürer sadece 2 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. olmuyor 1 1 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Ne güzel Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Olmuyor 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. yoo hiç olmuyor 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Olmuyor 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Samsun da nadir 1 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. Olmuyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ankara da da bazen sık sık gidiyordu özellikle yağmur olduğunda çok sinir oluyordum 😂 o değil gelip 2 dk sonra gidiyordu
😄 burada kış oldu olalı sık gidiyor
Adana da yaşıyorsun sanırım abla :D umarım bir daha gitmez ama bazı şehirler olabiliyor böyle kesintiler
Amin umarım kuzuu 😄
Yıl olmuş 2023 hala elektrik kesintisi oluyor mu yahu :) Buralarda olmuyor hiç yıllardır görmedim.
Evet
Sık değil ama bazen oluyor. Geçen gün ben evde yokken kesilmiş
Olabilir
Sık kesilmez sizin orası neresi arkadaşım meslek icabı cevap verebiliriz
Adana
Orada tesisatı yeraltına alma çalışmalari var olmazsa yer bildirerek bu numaradan sor 444 4 372
Tm teşekkür ederim
Biz Ankara 'nın Ostim sanayi bölgesindeyiz. Burada bile olmadık zamanlarda elektrik kesiliyor.
Ankara'da oturduğum muhitte uzun zamandır kesinti yok
Yok, sık olan bişi değil hatta hiç gibi bişi. Eskiden çok fazla olurdu.
Bizim akşam üstü kesildi elektrikciler çalışma yapıyordu ondan dolayı mıs
Avcılar taraflarında çok oluyordu önceden. Halen ara ara oluyor.
Allah'tan bu sıralar olmuyor eskiden oluyordu ama yakındır tadilata girecek kesinti çok olur
Tamirat varsa mesaj geliyor birkaç saat kesiliyor. Çok sık değil.
1.5 senedir bu şehre taşındım ve 1 defa kesildi sadece
Lanet ola soykaya, trafoya cardın girik tama.
Elektrik yoksa ben verebilirim.
Niye senin trafo şirketlerin mi var
Şirkete gerek yok. Pikachu gibiyim, 7/24 elektrik üretiyorum.
Uyuz ya 😂 hahaha
Biz birbirimizden elektrik alıyoruz burada 🤣🤣
Ne mutlu size 😂
😜😜
Neresi orası tahmin mi edicez
Adana
Olmuyor çok şükür.
Şükür 🙄
Tamirat falan yapılıyordur. Öyle olunca mesaj gönderiyorlar aslında.
Gondermediler ben aradım öğrendim. de ama her gün böyle kış geldi geleli
Şanslı günün heralde bugün :)
İnşallah öyledir 😄
Umarım :))
Antepdesen cok normal 🤣🤣🤣
Adana
Orasida normal TEİAŞ farki
Hım
Öyle iste hanfendi
Sık olmasada arada oluyor
yok burada olmuyor :D İstanbul
Olmuyor arada arıza vs olursa olur ancak