Aile & Toplum İnsanın kendi evi gibisi var mı? Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor gelecekteki eltime burdan selamBiri şu ağaca el atsın hele kaldıram ortadan.Eltilerin savaşı mükemmel sarıyor İnsanın kendi evi gibisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Bence yok 1 0 Yorumla
alperencanclk26 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Dışarıdan gelip kedini eve attığında bile insan evinin değerini anlıyor 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnsanın kendi evi gibisi yok gerçekten 😊 rahatlık konfor kendi evinde istediğin gibi rahat hareket ediyorsun 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yok olmuyor, nerede kalırsan kal, hiç bir yer kendi evin gibi olmuyor 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır yok evdeki konfor hiçbir yerde yok 👌🏻 1 0 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. Evin olsun taştan olsun 1 0 Yorumla
YanlızAdam412 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Keşke olsa şu aile evinden bıktım. 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kendi evim yok 1 7 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Aile evi Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Askerim Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Biliyoruz onu Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Örümceklerle yatıyorum aşko şu an sana özendim Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Ben de sana özeniyom o ne olacak Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Aşko özenilecek birşeyim yok Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Ben de subay olmak istiyorum Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence yok
Dışarıdan gelip kedini eve attığında bile insan evinin değerini anlıyor
İnsanın kendi evi gibisi yok gerçekten 😊 rahatlık konfor kendi evinde istediğin gibi rahat hareket ediyorsun
Yok olmuyor, nerede kalırsan kal, hiç bir yer kendi evin gibi olmuyor
Hayır yok evdeki konfor hiçbir yerde yok 👌🏻
Evin olsun taştan olsun
Keşke olsa şu aile evinden bıktım.
Hayır yok
Kendi evim yok
Aile evi
Askerim
Biliyoruz onu
Örümceklerle yatıyorum aşko şu an sana özendim
Ben de sana özeniyom o ne olacak
Aşko özenilecek birşeyim yok