sabahları manda yogurdu japon tofu peyniri bal kaymak nutella yemeden yapamıyorum🤪 fakirligin nesi güzel be , patates ekmek zeytinle karnını doyur 😬 kandırmış seni bu dünyada fakirsin ama öbür dünyada zengin olacan mı dediler huriler nuriler hepsi senin mi dediler 🤪
Almanyadan yazıyon fakirlik en güzeli diyon hadi ordan 😁 yurt dışı yazıyor profil şimdi baktım , sen millete fakirligi sevdir sonra mercedes bmw bin git 😁😁😁
@Atlas_du Almanyada yaşıyorum diye bir yerden yazmaz Bulgaristan da yaşıyorum doğuma büyüme Bulgaristan, kimse bir şey demeye gerek yok fakirsin öteki dünyada zengin olan falan huri Nuri de gerek değil fakir olmak güzel benim için zengin olmak yerine öyle herkesin düşüncesine sayginiz olsun
Ben çok şahit oldum genel her muhabbet saçma burada evi arabası olan zengin olmaz bir de aynı bana yazdın olan ne varsa senin yakın kişilere iade olsun
Öyle zenginler var parası ile sigara yakar değil Afrika kendi ülkesinde birine yardım etmez ama fakirler yardım yapmayı severim ben ne anlatiyorum ya boş boş anlayan var sanki
En İyi Cevaplar