Sevgilim, babasına ve annesine "baba-anne" demek istemiyorum diye bana kızıyor. Ne yapmalıyım?

Sevgilim var yakında evlenmeyi düşünüyoruz. Benden kendi anne ve babasına anne-baba dememi istiyor. Ama ben bunu istemiyorum çünkü onun anne-babası benim anne-babam değil. Kuran-ı Kerim'de kişinin kayınpederine "baba", kayınvalidesine "anne" demesini isteyen bir ayet yoktur. Hadislerde de böyle bir şey bilmiyoruz. Peygamberimiz (sav) kendisinin Ebubekir ve Ömer Efendilerimize (ki, onun kayınpederiydiler) "baba" diye hitap ettiği vakit olmadığı gibi, kendi damadı olan Osman ve Ali Efendilerimizin de ona "baba" dedikleri bilinmemektedir. Araplar da bunu bildiklerinden hiçbir zaman eşlerinin anne-babasına "anne-baba" diye hitap etmezler. Hatta bu hadislerle yasaklanmıştır 👇

👉"Bir kimse kendi babası olmadığını kesinlikle bildiği birinin soyundan geldiğini ileri sürerse, ona Cennet haramdır."
📖(Buhârî, Ferâiz 29; Müslim, Îmân 114, 115. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Sünnet 109-110; İbni Mâce, Hudûd 36)

👉 "Babalarınızdan yüz çevirip onları inkâr etmeyiniz. Her kim kendi babasını bırakıp bir başkasına baba derse, nankörlük etmiş olur."
📖(Buhârî, Ferâiz 29, Hudûd 31; Müslim, Îmân 112, 114.)

❓Onu nasıl ikna edeceğim? Çok üzülüyor ve kızıyor bana.

Sevgilim, babasına ve annesine "baba-anne" demek istemiyorum diye bana kızıyor. Ne yapmalıyım?