Bence ilk önce bir sakinleş ne bu telaş ne bu hırs.
Çocuk senin çocuğun bu bir. Birine anne dedi diye de yerini almış olmayacak. Bakan büyüten sensin sonuçta korkma elinden almazlar.. çocuğun senin annesi olduğunu biliyor zaten üstüne giderek kendinden itersin evladını. Çok üstüne gitme yaş ilerledikçe zaten düzeltecektir kendisini daha o çok küçük ya..
karşı tarafada keşke rahatsız olduğunu söylemeseydin. Arkadaş olsa neysede boşanmışsın sonuçta o kişiyle inadına daha çok anne dedirttirecektir bence..08 Yorumla- Soran1 yıl
Evliykenden biliyo zaten hassas noktamin cocugum oldugunu ne kadar fazla duskun oldugumu buyuk ihtimalle ondan yapiyo.. Cocugu kullanmak ne kadar adice ya.. Sinir oluyorum ve şimdiden boyle dolduruyolarsa buyudukce kim bilir nelerle doldurcaklar
- Soran1 yıl
Nasıl yapcami bilmiyorum
- Soran1 yıl
Doğru diyosun bi ara oyle yaptim ama anne demesi fazla geldi sadece.. Nasil birilerine catmisim ben ya🤦🏻♀️
- Soran1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Öncelikle zor bir durum tavsiyem çocuğun üzerine gitmeden sakince insanların bir annesi olabileceği ve onun annesinin siz olduğu, onu sizin dünyaya getirdiğinizi anlatmanız. Çocuk çok küçük eğer sürekli ve sesinizi yükselterek bunu söylerseniz ters teper ve diğer kadının ona daha iyi davrandığını düşünür. Büyüdükçe kendisi kimin annesi olduğunu bilecek zaten. Ama büyüyene kadar sizin psikolojiniz etkilenecek sanırım tavsiyem uzmandan yardım almanız eğer durumunuz yok ise belediyelerde ve devlet hastanelerinde ücretsiz randevu alabilirsiniz bu süreçte sakin olun çocuk sizi huzursuz görmesin sizin duygunuzu hisseder umarım güzel günler yakındır sizin için
05 Yorumla- Soran1 yıl
Bağırmıyorum ama gozlerim doluyo bu benim icin ağır bisi simdiden çok zorlanıyorum ilerisini düşünemiyorum.. Ara ara soruyorum babanin yanindaki kim diye ilk anne diyodu simdi teyze diyo benim uzuldugumu gorunce duzeltiyo opuyo falan ama psikolojikmen etkilenmesinden de korkuyorum
- 1 yıl
Üzülmene dayanamayıp öpüyor ve söylediği şeyi düzeltmesi gerektiğini biliyor en önemlisi bu. En büyük korkun ileride de onu annesi zannetmesi ve seni bırakması sanırım sakın korkma çocuğu zorladıkları için çocuğun dili alışmış ve senin yanındada söylüyor büyük ihtimalle babasına tekrar söylesende umursamayacak belli bu sorunun tek çözümü zaman yani çocuğun büyümesi. Eğer korkunu doğru tahmin ettiysem merak etme ileride sadece seni annesi olarak bilecek o bunu anlayana kadar lütfen zor olsada iyi ol bebeğinin sana ihtiyacı var
- Soran1 yıl
En buyuk korkum.. Benim en hassas yerim cocugum ve bunu bilerek yapiyo heralde.. Umarım dedigin gibi olur sakin kalmaya çalışcam onun için ama böyle yapcaksa gorus gunune gore vercem fazlasi yok insana iyilik de yaramiyo eksik hissetmesin diye uğraşıyorum ama psikolojimiz bozulcaksa gerek yok yani.. Şeytan diyo ver gunu birlik götürsün getirsin kalmasin ama bu sefer de dava açar diye korkuyorum hakimde zaten bizi soğukta atmasina ragmen nasil görme izni veriyosa o da sacmalik.. Kucucuk bebegi dusunmeden öyle yapana gosterilmez ki..
- 1 yıl
Maalesef ki soğukta atsa dahi babası olduğu için görme hakkı var. Sadece görüş günlerinde çocuğu ver bunun dışında çocuğu isterse vermek zorunda değilsin istediği yere başvurabilir görebileceği günler belli sonuçta eğer çocuğu zorla almak isterse polisi ararsın görüş günü olmadığını o yüzden vermediğini söylersin. Eski eşine insanlık yaramıyor belli ki sadece görüş gününde görsün
- Soran1 yıl
Kesinlikle yaramiyo ilk zamanlarda gorseydin ne zaman iyi bisi yapsam fazlasini istedi kavga cikardi.. Sanirim kalmali bile vermemeliyim
senin adına cidden çok üzüldüm ama yapacağımız bir şey yok maalesef. şu an çocuğun yaşı baya küçük bu yuzden anne figurü olarak o kadını görüyor. çocuğunla sık sık buluş ve vakit geçir böylelikle senide hatırlarç şimdilik sakın çocuğuna baskı yapma. çünkü eşin ve onun karısı bunu öğrenirse sana karşı durabilirler. çocuğun yaşı biraz büyüdükçe bunu iyice açıklarsınız. ve anlamaya başlar.
03 Yorumla- Soran1 yıl
Yanlis mi yazdim acaba cocugum benim yanimda sadece gununde goruyo babasini ona ragmen boyleler buna kızıyorum ya zaten doldurmalarina simdiden
- Soran1 yıl
Biz başta cok kavga ettik zaten herseyi kavgaya cevirdi de simdiki numarasi da bu sanırım
burada çocuğunun iyiliğini düşünmelisin. Çocuğu sahiplenip evladı gibi görmesi güzel bişey. İki tane annesi olur en kötü. Sana olan sevgisi azalmaz. İyi tarafından bak olaya. Yarın öbür gün sen de evlenirsin belki babasına verirsin velayeti ya da daha uzun süreler kalması gereken durumlar olabilir hayat bu. En azından gözün arkada kalmaz..
01 Yorumla- Soran1 yıl
Bi anne olarak değil de teyze olarak yaninda olabilir ve evlenince neden babasina verimki velayeti?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Doğa, KızlarSoruyor topluluğundaki anne ve babalara yardımcı olmak ve kendi tecrübelerimi paylaşmak için buradayım. 🌸 Bu durum senin için gerçekten zorlayıcı ve duygusal olmalı. Öncelikle şunu bil ki, senin ve çocuğunun arasındaki bağ, kimse tarafından değiştirilemez veya yerine konulamaz. Çocuğun henüz çok küçük ve belirli kavramları tam olarak anlamayabilir. Bu süreçte huzurlu ve sakin bir iletişim kurmaya özen göster. Eski eşinle ve onun eşiyle bu durumu sakin bir şekilde konuş. Çocuğunun duygularını anlamaya çalış, ona her zaman sevildiğini ve değerli olduğunu hissettir. Unutma ki çocuklar, çevrelerindeki herkesten, farklı şekillerde sevgi ve ilgi görebilirler ve bu, onların gelişimleri için önemlidir. Ebeveyn olarak senin görevin, çocuğun için en sağlıklı ve sevgi dolu ortamı sağlamak. Bu süreçte sabırlı ol ve dostlarının, ailenin desteğini ara. Kimi zaman, 'çorbanın sırrı sevgidir' derler ya; unutma ki senin içinin derinliklerinde var olan annelik sevgisi ve çocuğunla olan bağın her türlü zorluktan çok daha güçlü. 🌺 Ebeveynlik yolu, tuzaklarla dolu bir hazine haritası gibidir; önemli olan bitiş çizgisine ulaşmak değil, yol boyunca sergilediğin sabır ve sevgidir.
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- 1 yıl
Yani biz şimdi buradan yorum yaparız. Tabii yaşayan bilir bu duyguları yaşadığın için sana daha zordur. Herkes klavye delikanlılığı yapabilir. Şu anda çocuğunun aile ebeveynlerini tanıma süreci, aileleri model alma süreci. Yani 3 yaşındaki çocuk ne anlar deme, anlar yeni yeni anlamaya başlıyor sizi. Anne baba kavramı yeni oluşuyor ve bu çok riski anladın mı? Bunu çocuğunu anlayarak sakin bir şekilde çocuğunu karşına al ve bunu anlat ona. Ama şöyle bir durum var ki, mesela bunu eski eşinle konuş. Bundan rahatsız olduğunu söyle. Eski eşinle beraber çocuğunu karşına al. Ben senin annenim, o senin ablan. Senin bir tek annen var, diye. Söyle, eski eşine de bunu söylemesini ricada bulun.
31 Yorumla- Soran1 yıl
Ben ona soyledim ilk duyunca zaten.. Hassas noktamin cocugum oldugunu cok net de biliyo ona ragmen söyletiyolar ve bunlar hic bisiyde uzlasmayi bilmiyolar dusunki daha bi bucuk yaslarindayken soğukta atti bizi evden dusuncesizce.. Onlar insan degilmis zaten evlendikten sonra cikardilar maskelerini maalesef
Çocuk & Ebeveyn konusunda 422 cevap paylaştı. Ona abla demeli veya ismi ile hitab etmeli. Bence eski kocan senin canını acıtmak için mahsus yapıyor. Bu kadar küçük bir bebeği kullanan adama da diyecek çok şey var da, neyse.. Yeni eşi de kocası mutlu oluyor diye ses etmiyordur, yoksa onun da hoşuna gitmemesi lazım. 2 seni sonra 5 yaşında zaten çocuk unutur ve sadece sana anne der, içini musterih tut.
11 Yorumla- Soran1 yıl
Çok haklisin.. Dicek cok sey var da iste.. Umarım oyle olur..
- 1 yıl
Zoruna gittiğini anlıyorum yani benim de zoruma gider tabi. Ama telaşlanma zaten çocuk sende kalıyorsa babasını arada bir görüyorsa sıkıntı yok. Sen yine de arada bi söyle çocuğuna babasına gideceği zaman ona anne değil abla diyeceksin diye tatlı bir dille. 4-5 yaşına girince tam anlayacaktır bırakır o zaman ona anne demeye. Şimdi tam tersi sürekli babasında kalsaydı anlarım ama zaten çoğunlukla sende yani
11 Yorumla- Soran1 yıl
Gitmeden once bi soyliyim bakim nolcak
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
babasıyla dışarda görüştür, hatta sen de bulunabilirsin "bizi birlikte görsün etkilenmesin vs" diyip
ya da şöyle yap; eski eşinle karısının fotoğrafını göster bunları tanıyor musun kim bunlar vs diye sor, eğer çocuğun "anne" derse "kızım/oğlum senin annen ben değil miyim, herkesin 1 tane annesi olur. bak benim 1 tane annem var ismi de Ayşe, senin de 1 tane annen var o da benim, babanın da 1 tane annesi var o da Fatma. bu fotoğraftaki kadın ise X teyze, tamam mı canım? hadi gel şimdi seninle oyun oynayalım, çikolata yiyelim" vs diyebilirsin. eğer bunu yaparsan çocuğunla samimi şekilde dur, ses tonun falan sıcak olsun, kucağına al mesela. o yakınlığı ve güvenilirliği hissetsin çocuğun.27 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
erkeklerin yorumlarını okuyunca ne kadar ap. tal olduklarını bir kere daha gördüm. çoğu anneye karşı olup durumu savunmuş. be kanka çocuğunuz olsa ve başkasına da baba dese popiş yanığından herkese anneye saldırırsınız ama kadının çocuğu başkasına anne diyince çene yapıyosunuz. gerçekten ap. talsınız
- Soran1 yıl
Zaten anne dediğini fotodan anladim ilk.. Fotoğrafını ilk gordugumde gosterdim bu kimdedim anne dedi dediğin gibi ben senin annenim o degil seni ben doğurdum falan dedim düzeltince sarilip opusuyoruz ama gittikce sasiriyo haliyle.. Ordada teyze dedikce anne dedirtiyolarsa demekki... Umarim öyle diyenlerin de cocugu baskasina baba der de gayet olumlu sekilde katil olmadan devam ederler yollarina..
- Cevap sahibi1 yıl
sen şefkatle öğret çocuğuna 🙏🏻
- Cevap sahibi1 yıl
gerekirse çirkinleş diğerlerine karşı
- Soran1 yıl
Guzellikle söylüyorum duzeltiyoda iste beynini sifirliyolar cocugumun
- Cevap sahibi1 yıl
kardeşim
- Cevap sahibi1 yıl
o evlatları
- 1 yıl
Çocuğu vermem bir daha de , bunu yapmaya hakkı yok. Çocuk daha aklı ermiyor ve resmen aklı karıştırılıyor. Bu şekilde dava bile açabilirsin bence
21 Yorumla- Soran1 yıl
Acilabilir mi gerçekten? Vermem demeyi dusundumde bu seferde polisle gelir temelli alirsa diye korkuyorum gostermezsen temelli alabiliyomus sanirim karsi taraf
Cok haklisin bir anne olarak seni anliyorum bende kesinlikle istemem herkesin 1 annesi 1 babasi olur ölüm bile olsa bu gercek degismez. Onune gelene anne baba dedirtilmemeli cok yanlis yapiyo babasi aklinca kadinla aralarindaki bağı kuvvetli tutmaya calisiyo ama terbiyesizlik bu hakaret hatta. Cok zor bir durum umarim cozum bulabilirsin bende sinirlendim Şu an 😑
11 Yorumla- Soran1 yıl
Kesinlikle oyle ama cocugun psikolojisini dusunen yok.. Nolcak bununlada bosanip baskasiyla evlense hepsine anne mi dedirtcek cok sacma bu insanlar ya
- 1 yıl
Eski kocan 3 yaşındaki çocuğuna eşine anne dedirtmesindeki amaç bizimle yaşasın, o bizim oğlumuz falan demek istiyor. Bir de şuradan bak oğlun seni gördü, tanıdı ve sesini duyduğu zaman büyüdüğünde gerçek annesinin sen olduğunu unutmayacak. İçinizi ferah tutun.
02 Yorumla- Soran1 yıl
Bende onu düşünüyorum sanki alistirma yapiyolar gibi almak icin.. Cok sinir bozucu dusunmekten kafayi yicem
- 1 yıl
Sadece oğlunuzla hayalinizi düşünün.
ne doldurmican aamk dodluracaksin o esini skrm baska herife baba dedirtiyro musun sen?
15 Yorumla- Soran1 yıl
Ben yalnizim ama evlenseydim de dedirtmezdim
- Soran1 yıl
Onu da soyledim ben dedirtmem normal olanı da bu falan diye ama nerdee belli ki devam ediyolar
- Soran1 yıl
Ben kadinla hic karsilasmadim bendende buyuk sanirim resmini gordum de tam kendi gibi birini bulmus dogrusu
u
1 yılAbla desin yeter ya anne ne omu doğurdu ay sinirlendim
11 Yorumla- Soran1 yıl
Kesinlikle
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
En azından kadın çocuguna iyi davranıyoki çocukta onu seviyo senin açından ne kadr zor bir durum olsada araya girmeye çalışma bence çocugun kendini nasıl iyi hissediyosa öyle davransın en azından gözün arkada kalmaz onun annesi sensin ve bu gerçeğide hiçbir şey değiştiremez
02 Yorumla- Soran1 yıl
Bunu anne dedirtmeden yapsalardi bu kadar sinir olmazdim
- Cevap sahibi1 yıl
Büyüdüğünde kendisi doğruyu ve yanlışı ayırt edebilir bence bukdr kafana takma
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bu kadar zorunuza gidecekse neden evliliği bitirdiniz yanlış anlamayında yani. Evlenip çocuk yapıp sonra kocayı boşuyorlar, o çocuk mağdur büyüyor, sonra sosyal medyada anneleri gezip dolaşıyor çocuk orada anneden yoksun. Bence çocuğa yazık keşke evlilik için acele etmeseydiniz. ya da evliliği devam ettirseydiniz. Gerçi şimdikiler en ufak şeyde boşanmayı düşünüyor.
01 Yorumla- Soran1 yıl
Oncelikle ben herseye katlanmaya devam ederken o bosol dedi boşanma ondan cikti ben bosanmadim.. Cocugum da benim yanimda sadece gunlerinde goruyo babasi.. Gezen birisi de degilim keske bilip bilmeden konusmasaniz..
- 1 yıl
Çok zor bir durum ama çocuk bu kalbi sevhi dolu ayırt edip anlayamaz bence tepki vermeyin akışına bırakın kimse kimsenin annesi olamaz babası da buyunce daha net anlar sizde lütfen kırılmayin unutun gitsin hayat her şekilde devam ediyor
18 Yorumla- Soran1 yıl
Cok kotu hissediyorum kii.. Herseferinde agliyorum.. O kadar seyi atlattim ama su an en agiri bu gibi geliyo cocugum icin yaşıyorum ama onuda elimden alcaklar gibi hissettiriyolar
- 1 yıl
Yani şöyle dusun bende ayrıldım bir cocukla karşı taraf hayatı yolunda imiş gibi gözükebilir vebbu seni hem uzebilir hemde bu kadar çabuk düzen kuranasi sana ağır gelebilir ben neden kuramadım diye ama önemli olan başlangıçlar değil sonlardir sen olgunlasmadikca toparlanamayacaksin sen bir anne aynı zamanda bir kadinsin kimse hayatında yıkık dökük gucsuz önceki problemlerini cozememis birini istemez bak eski eşine ne problem etti hiçbir şey önce sifilanacagiz birbirimize destek olacagiz olgunlasacaksin ve kabulleneceksin başka yolu yok
- Soran1 yıl
Evet ilk cok kizdim sasirdim hic beklemiyodum onunla birinin evlenmesini bide hemen yani.. Hadi onu geçtim bide anne olayi cikti aynı seyleri dusundum ve birileriyle beni de tanistirmak istediler ama ben cesaret edemedim korktum sanirim ve annemde once toparlan falan diyo ama ben hiç bi zaman toparlanamicam galiba
- 1 yıl
Sen bana yaz öyle düşünme şöyle düşün açken ihtiyacımız olmayan şeyleri de alırız yaralı ve boşlukta iken sırf sevilmek uğruna beş pafa etmez insanlafri da hayatımıza alabiliriz kendimizi degiselim ki hayatımıza girenee bizim gibi olsun anne konusuna gelince o daha çocuk yorum yapma karışma biraz büyüsun takılıp üzülme bu konuya güçlü ol kolay değil bir anda olmuyor düzen alt üst oldu ama emin olmadan bir yola çıkma ne kimsenin seni yıkmaya hakkı var ne de senin birni yıkmaya hakkın var bekle sabırlı ol olgunlas mutlu ol hayatımıza birinlerini mutlunolmak güçlü olmak paylaşmak icjn alırız ama Türkiye de bu kavga kiskanclik aldatılma trip ve bir sürü şey bunu aşmamız gerek biz biribirimizi tamamlamaliyiz yok etmeyi amaç edinmemeliyiz önce anne olmaliyiz ama kadinligimizi da oldurmemeliyiz
- Soran1 yıl
Yani evet boslukta sacma sapan şeyler yaptim hep ama o boşluğu nasıl doldurcami nasil mutlu olcami falan hic bilmiyorum 🤷♀️sadece cocugum icin yaşıyorum ve cok fazla bagliligim var iyi degil biliyorum ama napim anca bu kadar gelisebildim evliyken yalniz gondermjyodum şimdi kalmali veriyorum her ne kadar uzulsemde verebiliyorum ama fazlasi yokki
- 1 yıl
Sen annesi isen. O da babası kötü düşünme
- Soran1 yıl
Babasi ama bunca zaman babalik mi yapmis ki? Üstüne bide cocugu kullaniyo? Zor gunler azalinca oyle uzaktan ay oglum demekle olmuyoki babalik
- 1 yıl
boş ver olan olmuş
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Gönderme çocuğu bence babası çok istiyorsa gelsin görüp gitsin
11 Yorumla- Soran1 yıl
O zaman da gostermiyo diye velayeti alabiliyomus ilk zaman araştırmistim vermemek için de
m
1 yılKıskanmakta ya da kızmakta çok haklısın, ben olsam ben de kızardım. Bence durumu babası ile görüşmelisin, dünkü insana neden anne desin ki zaten annesi varken
04 Yorumla- Soran1 yıl
Soyledim ama beni tinlamadi hala devam ediyolar
- 1 yıl
Ben olsam pedagogla görüşür ve bu durumu nasıl travma yaratmadan çözeceğimi öğrenirdim. Mesela işte herkesin bir tane annesi babası vardır gibi bi şey derdim. Benim üvey babayla büyüyen arkadaşım bile abi diyordu adama, ki babasını hiç görmüyordu. Erkeklerin yorumlarına bakma kendi çocuklsrı başkasına baba dese çıldırırlar
- Soran1 yıl
Bende oyle diyorum hani senin annen benin o teyze falan.. Benimde annem ikinciyi evlendi amca diyorum olmasi gerektigi gibi..
- 1 yıl
Zamanla bazı şeyleri anlar daha çok küçük ama baştan sıkı tutmakta fayda var
Başka adama baba dedirtip eski kocanı kudurtmak vardı ama böyle şeyler için çocuklar kullanılmaz. Yerinde olsam o yeni gelinin ağzını yüzünü kaydırırdım
05 Yorumla- Soran1 yıl
Kadini ben canli hic gormedim ve dedigin gibi b3n baba dedirtmezdim cocugum istedigi zaman derdi ya da hic demezdi onun secimi ama gerçekten baya sinirime dokunuyo bigun sulaleyi ayaga kaldirtcaklar
- 1 yıl
Gerçekten çok sabırlısınız. Ben olsam ilk duyduğumda telefonla arar eski kocamı resmen linç ederdim. Bir daha yaşanırsa oraya gelip o evi başlarına yıkacağımın uyarısını da yapardım. Bir daha olursa gerçekten gider o kadını mahvederdim. Ne demek benim çocuğuma anne dedirtiyorsun sen kimsin?
- Soran1 yıl
Aslında hic sabirli biri degilimdir sadecee burada kendi kendimi yiyorum ve yanlış hareket etmekten de korkuyorum cocugumu almalarini istemem daha once her hafta göstermiyorum diye dava accakti guya ya günü cogaltcakmis ya da alcakmismis.. Ona belli etmedim ama depresyona girdim baya o ara
- Soran1 yıl
Bende oyle diyorum artik senin annen sadece benim o teyze baska annen yok sen benim oglumsun gibi şeyler diyorum benimki daha yetiştiremiyo ama agzindan kaciriyo anneyi
- 1 yıl
Zor durum bilemiyorum çocuğa küçükken baskı yapmakta olmaz ama böyle de olmaz bilemiyorum en azından diğer kadın iyi davransın büyüyünce anlatırsın açık 🔓 açık
04 Yorumla- Soran1 yıl
Yani iyi biriyle evlensin istedim tabiiki sonucta cocugum o evde kalcak bigunluk de olsa ama anne de olsun demedik
- 1 yıl
Çocuk için iyi bir şey aslında bedavadan 2. Anne
- Soran1 yıl
Komiksin!
- 1 yıl
Olduğu kadar
- 1 yıl
Onlarda tam özürlüymüş
Uygun bir dille
Pedagog ile görüştür
Onlar söylerse belki dank eder15 Yorumla- Soran1 yıl
Kafası basar mi ki
- 1 yıl
Yani
Kavga gürültü en son seçenek ve daha fazla dikleşme gider
Zaten karşı tarafın bunu idrak edecek durumu yok
Sakin ve vakur bir duruş ile çözmeye odaklan
- 1 yıl
Tabikide yap, et demeyle olacak şeyler değil
Dışardan bakınca biraz sabırla sakinlik sanki daha iyi gelir
- Soran1 yıl
Sakinlik sabir ve been... Zor.. Bakcaz artık napalim
- 1 yıl
Bol şans
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Ne buyuk saygisizlik , yani kendimi senin yerine koyuyorum yok olmuyo cidden. Bunu onliyemesinki , bunun onune gecemesin yani ben gecemedim..
Gostermiceksin , ama orada isler nasil ilerliyo bilmiyorumki.01 Yorumla- Soran1 yıl
Yapmaa boyle olmaya hep devam mi etcek.. Kesin deliririm ben ya.. Bi ara arastirmistim eger gostermiyo diye sikayet ederse velayeti alabiliyomus o yuzden denemedim
Herkesin bir anne ve babası olur.. Çocuğa gereksiz bir yükleme.. Ancak diğer kadın abla olabilir fazlası olmaz
01 Yorumla- Soran1 yıl
Onların tek derdi benimle ugrasmak heralde ya da kadina yaranmak
Biz ne kadar yorum yapsak boş aslında ama çocuğu da çok zorlamayın bence geri tepebilir zor bi durum gerçekten
06 Yorumla- Soran1 yıl
Bende ondan korkuyorum psikolojisi etkilensin istemiyorum ama dolduruyolar onlar etkiliyo zaten ne bilim çocuk doktoruyla mi konuşmalıyım bilmiyorum
- Soran1 yıl
Ailemde oyle diyo ama ben onun icin yasarken onlarin doldurusuna gelip onlara giderse nasil yasarim bilmiyorum.. Benim tek sebebim cocugum ve elalemin doldurusuna gelmesine de dayanamam kaldiki babasi o kadar sey yasatmasina ragmen veriyosam karsiligi bu olmamali
- Soran1 yıl
Ama bu sefer bana gostermiyo deyip sikayet ederse velayeti alabiliyomus galiba o yuzden onu yapamam
- 1 yıl
Merhaba.
Sen neden ayrılmıştin.
Konuşmak ister misin?
Ayrıca çocuğun daha küçük, şu an anne dese bile sonra anlar, denemeye başlar merak etme
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Bırak ne isterse dedirtsin 3 yaşında çocuğa sonuçta öz annesi sensin ve çocuk sevgi dilinden anlar. Kıskançlık krizine girmenin gereği yok sonuçta senin çocuğunu seviyor daha ne istiyorsun?
113 Yorumla- Soran1 yıl
Ne yani iki aylik kadinin ayda iki kere gordugu cocugun annesi olmasi normal mi ben mi abartiyorum gerçekten? Bu kadar kolay anne olunuyosa ben yanlis biliyomusum demekki
- Cevap sahibi1 yıl
Sen çocuğunu ona karşı doldurup çocuğun ondan nefret etse ve o kadında çocuğundan nefret etse sonra Allah göstermesin sana bir şey olsa ve ektiğin nefret tohumları sayesinde çocuğunun hayatı kararsa sende bunu sadece izleyip hiç bir şey yapamasan çok mu güzel olur? Kıskançlık yapma haset fesat fitne fucur olma bırak aralarında segi varsa sevin bu duruma çünkü çocuğunun sevgiye ihtiyacı var. Bencil olma çocuk sevgi dilinden anlar sen çocuğunu daha çok seversen çocuğunda seni sever. Yapıcı olmak gerekir yıkıcı olma 👍
- 1 yıl
Anne demesine gerek yok ama? Teyze ya da ablada dedirtebilir adam. ya da kadin buna izin vermemeli ( belkide vermiyodur , adam zorluyodur bilemicem ). Ama anne dedirtmesi hos birsey degil.
- Cevap sahibi1 yıl
@Melodiieejj Senin birinci önceliğin çocuğunun mutlu olması 👍 ona anne dese bile gerçek değişmez. Çocuk büyüdükçe anlar.
- Soran1 yıl
Nefret ettirmeye çalışmıyorum ama hersekilde de anne olamaz.. Teyze olarak iyi olsun mumkunse
- Soran1 yıl
Tabiiki mutlu olmasini istiyoruz da bu sekilde mi mutlu olcak? Sen cocuklarina baba olsun isterdin yani oyle mi? Bence sacma bisi ozellikle annesi yaşıyorken.. Zaten annesi var cok istiyolarsa yenisini yapsinlar anne dedirtsinler ona
- Cevap sahibi1 yıl
Yenisini yapar dedirtir veya dedirtmez orası onların yatak odası işine giriyor ve ne beni nede seni ilgilendirmez. İkincisi tartışmayı bel altına taşırma hiç seviye önemli 👍 sen çocuğun annesi isen o babası ve o kadına ne dediği o kadar umrunda olmamalı. Kendi hayatına yoğunlaş onların ne yaptığına o kadar takılma çocuğun mutlu ise sende mutlu ol. Eski eşin yeni karısı ile mutlu diye kendini kahretmek yerine sende mutlu olacağın birini bul ve mutlu ol. Unutma çocuk nerede mutlu olup sevilirse nerede karnı doyar ve ısınırsa orada olmak ister.
- Soran1 yıl
Onlar benim umrumda bile degil naparlarsa yapsinlar ama onun zaten bi annesi var olsa olsa teyze olabilir o kadar ben bunu hazmedemem ayda iki kere gormekle anne mi olunuyo ne kadar sacma
- Cevap sahibi1 yıl
Belkide seni bu duruma düşürmek için yapıyor olabilirler ve sen onların oyununa gelmişsin.
- Soran1 yıl
O kesin zaten.. Ama engel de olamıyorum napim kan beynime firladi duyunca
- Cevap sahibi1 yıl
Çok yanlış düşünüyorsun sen doğurdun annelik kutsal bir şey her türlü sana hak veriyorum ama sonuçta çocuğun bir birey ve seni en hassas olduğun noktadan vuruyorlar. Bu aşamada senin yapacağın şey onların oyununa gelmemek olmalı ve kendine bir hayat kurmak zorundasın? Bu arada konuyla alakası yok ve özel değilse ayrılma sebebiniz çocuk yüzünden mi? Yani bebek olunca eski eşinle aran mı açıldı?
- Soran1 yıl
Kendime hayat kurdum ama herzaman icine etmeyi basariyolar.. Biz görücü usulü evlendik hep tam olmadık ailesinden ayrilamadi bizi aile olarak goremedi bussuru sebep vardi nerde vazgecti bilmiyorum artik belkide bu kadinla aldatmistir 🤷♀️cocugu da ilk o istedi baya
- Cevap sahibi1 yıl
Bu noktadan sonra tamamen kendi kurduğun hayata yoğunlaş 👍
burada çocuğun işi zor. bir kere söyledimi söyler artık.
05 Yorumla- Soran1 yıl
Iste yasi kucukken ogretilenler daha akilda kalir bend3 ondan korkuyorum
- Soran1 yıl
Ben cocugumu doldurmuyorum hani bizim gibi olmasin eksik hissetmesin diyorum ama onlar oyle mi? Hic dusunmuyolr bole
Eski eşinle bunu sakince konuşmaya çalışsan olabilir mi
01 Yorumla- Soran1 yıl
Ilk duydugumda söyledim ama tinlamadi ki
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bence şu an hiç takma. Bı tanıdığımda da aynı durum vardı. Çocuklar şimdi büyüdü. Tabiki kendi annesini daha çok seviyor. Anne kelimesi söylenince o onun annesi olmuyor. O çocuk seninle o adamın çocuğu. O kadının da ne kadar zoruna gidiyordur bı bilsen. Bu soruyu sormazsin
01 Yorumla- Soran1 yıl
Bilmiyorum ya bunu aşabilir miyim bilmiyorum.. Zoruna gittigini de sanmiyorum öyle olsa anne dedirtmezdi bana dedirtselerdi ben buyuyunce kendi karar versin derdim sonuçta annesi var
- 1 yıl
Ne ayıp şey ya direkt uyar eski eşini o kadına anne diyemez de. Çok zor bir durum
01 Yorumla- Soran1 yıl
Soyledim ama beni tinlamadi hala devam ediyo
- 1 yıl
Sadece ismiyle hitap etsin cocuk. Teyze vs demesine gerek yok. Adi leyla ise leyla desin.
013 Yorumla- Soran1 yıl
O zaman inada bindirmezler mi iyice
- 1 yıl
Bence ismiyle hitap etmesi yeterli ve dogru olur hem de sınır cizer. Teyze vs demesine gerek yok. Adi neyse onu desin. Sonucta ayda 2 kez gordugu bi kadin yani.
- 1 yıl
Cocuk da eminim anne demek istemiyodur zaten hatta bu konuyu avukatla gorusebilirsin.
- Soran1 yıl
Yani çocuğa ne dedirtirsen onu der bunu kullanmalari cok sacma
- 1 yıl
Bence kendi cocuguna sor annecim sne benden baskasina anne demek istiyo muusn yoksa sana zorla soyletiyolar mi de... senin annen benim o babanin eşi. Ona sadece ismiyle seslen tamam mi?
Ve anne demek istemiyorum diye onlara cevap verebilirsin de. Sana hicbisey yapamazlar, uzemelezler beni ara hemen de.
Bu sekilde cocugun guvende oldugu bi durum yarat ve sakince konus o zaman anlar diye dusunuyorum. Ve onlar da cocugun bu davranisina ters tepki veremezler.
Eger istwrsen cocukla konusma anini kaydet elinde delil olur cocuga zorla soylettiklerine dair. - Soran1 yıl
Oyle sorsam bilmez daha da kim anne de dedi diyorum bilmiyorum diyo sanirim onu da anlamiyo ya da aklına gelmedi🤷♀️biraz daha buyuk olsa biraz daha kolay olurdu belki bilmiyorum ama simdi zor gibi.. Baya teyze diyo artik ama arada unutuyo anne diyo
- 1 yıl
Ismi neyse ismiyle seslensin hem unutmaz karistirmaz da
- 1 yıl
Bi de 3 yasinda cocugun onlarla ne isi var ki sacma diil mi?
Hani ilkokulda olur cocuk tamam haftasonu gider kalir gezerler vs ama 3 yasinda yani napiyolar cocukla?
Senin gozetiminde babasi gorsun ve gitsin. Avukatin var mi? Varsa ona danis. Bu sekilde hic dogru gelmedi bana. - Soran1 yıl
Normalde kucukken ayrıldığımız icin kalmali degil ama emmeyi birakinca tekrardan dava acabilirsiniz dedi yani o zaman hafta sonu kalmali gidebiliyo hani zorlukta cikarmak istemiyorum temelli kaybetmemek icin ama bilmiyorum napcami avukatim yok
- 1 yıl
Avukatin olmasi iyi olur. bir de 183'u arayip konuyu danisabilirsin.
Bana hala sacma geliyo 3 yasinda cocugun onlarla kalmasi. - Soran1 yıl
Emmeyen çocuk oyleymis o zaman kalmali vercekti emziriyorum dedim de öyle vazgeçti🤦🏻♀️
- 1 yıl
5 6 yasa kadar emzirmek normalmis. Hatta karadenizde baya yayginmis az once baktim.
Bi avukatin olsun ve 183 arayip danis yani bisey olmaz - Soran1 yıl
Maşallah 😂biz 2 yasa kadar emziriyoruz.. Yine bi arastitcam ne yapabiliriz diye
- 1 yıl
Anlatamazsın, biraz daha büyüdüğünde aklı başındayken izah edersin söylemez.
01 Yorumla- Soran1 yıl
Simdi de duzeltiyo da yine söyletiyolar heralde
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Gerekirse kavga et öyle şey mi olur? Yok hamsinin kılçığı! Daha neler. Anlamıyorlar mı o zaman bunu kendisi istiyordur çocuğun babası, al çocuğunu karşına sen konuş gerekirsa kötüle zaten biraz daha büyüyünce bu davranışı yüzünden babasına öfke duyacak teyze demiyorsa abla desin çizgini çiz sakın fırsat verme yaratıklar sinirlerimi bozdular gece gece
01 Yorumla- Soran1 yıl
Babasi ya da babaannesi istiyodur kesin.. Onlar ailecek cok fena maalesef kopru meselesi oldu sonradan gördüm gercek yuzlerini.. Cocuguma o teyze ben senin annenim diyorum teyze diyo sorun yok ama arada gidip gelince ozellikle anne siye bahsediyo.. Olmazsa bi daha uyarcam bilmiyorum yanlis yapip cocugumdan ayri kalmak da istemiyorum
Bnce anne demesi daha iyi buyurken onlarla buyuyosa
013 Yorumla- Soran1 yıl
Benimle cocugum tabiiki ve anne diyemez iki aylik kadina o benim oglum ayda iki kere görmekle anne olunmuyo
- Soran1 yıl
Cocugumu suçlamıyorum tabiiki ama böyle giderse gozum bisiyi gormicek ondan korkuyorum
- Soran1 yıl
Cocugum icin duruyorum zaten ama onlarin umrunda degil
- Soran1 yıl
Tamam da anne dedirtmek nedir gitsinler yasasinlar sevgilerini umrumda degil.. Cocuguma da iyi baksinlar ama anne ne ya öldüm mu ben
- Soran1 yıl
Onlar simdiden doldurmaya basladilarsa buyudukce ne dicekler kim bilir..
- Soran1 yıl
O cok istiyodu yasi da buyuk oldugu icin sanirim ve bende ann3 olmayi cok istiyodum o kadar erken olmasada ikna etti
- Soran1 yıl
Umarım
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
3 yaşında cocuk couguna iyi davranıyorsa neden kıskanıyorsun sen ne kadar tembihlesende. Ne derse onu der coxuk daha kücük pismolojisini bozarsın üstelersen
03 Yorumla- Soran1 yıl
Cunki dolduruyolar ona kızıyorum zaten annesi var baska bi anneye gerek yok gitsin dogursun istiyosa
- Cevap sahibi1 yıl
Tamamda. Cocugun piskolojisi bozulur sabret biraz büyüsün demez zaten sen anlatınca
- Soran1 yıl
Bende ondan korkuyorum..
- 1 yıl
Zamana bırakırsan hersey yoluna girer sinirlenmene gerek yok
00 Yorumla Yapmayın suc anne babanin yavrunun yapacak buseyi yok eger anne demezse eziyet görür onların yanında
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Sen de babasından soğutmaya çalış çünkü ne yazık ki günün sonunda senden daha çok soğuyacak gibi geliyor
03 Yorumla- Soran1 yıl
Ya bilmiyorum o da vicdansizlik değil mii.. Ben babasiz buyudum babam serwfsizdi babasi da babasindan bisi görmemiş hep bizim gibi olmasin diye ugrastim ama iste olmadı.. Sogutursam eksik hissederse.. En sonki aldığında konusmalarini gorsen babasini da seviyo bilmiyo ki nasıl biri olduğunu
- Cevap sahibi1 yıl
O zaman izin ver -eğer üvey annesi iyiyse- üvey annesine de anne desin ne güzel iki annesi olur
- Soran1 yıl
Hayir bu hic benlik degil.. Asla asabilcemi sanmiyorum benim icin zor bi durum
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Vaktinin çoğunu o kadınla değil de seninle geçiriyorsa emin ol seni annesi bilecek onu değil.
01 Yorumla- Soran1 yıl
Onu ayda iki kere goruyove yeni evliler zaten
- 1 yıl
Yeni eşi de mal herhalde
11 Yorumla- Soran1 yıl
Sanirim
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Onleyemezsin cocuk bu kendisine yakın davranan kimse ona gider istediğini söyler
012 Yorumla- Soran1 yıl
Bu kadar kisa surede dolduruşla soyleyemez.. Sanirim çocuğun yok olsa ayrilsaniz başkalarına baba demesini istermiydin
- Cevap sahibi1 yıl
Benim 2 oglum var bende kalıyor. Bugüne kadar da annesi almadi. Çocuk sevgi vereni iyi bilir sen rahat ol
- Soran1 yıl
Umarim babasi da almayi birakir da cocugumun duzenini bozup durmaz.. Hangisi onun için daha zor bilemiyoruummm hangisi yipratici..
- Cevap sahibi1 yıl
Hayatta hersey var bunlara da alışacaksın öyle kendini strese sokma. Yeniden evlenmeyi düşünüyor musun?
- Soran1 yıl
Bazen diyorum git evlen hatta uzaga evlen göremesin falan.. Bazen de diyorum evlendin de ne oldu
- Cevap sahibi1 yıl
Yanlış anlama bende diyorum ki uzaktan biri olsun herkesten uzak çocuğu olsa evladm gibi bakarım ama benimkilere o bakar mı? Cok sorular var. İyi düşünmek lazım
- Soran1 yıl
Bilemiyoruummm cocuklu birinin evlenmesi zor kendim icinde diyorum yani nasil biri oldugunu bilmiyosun cocugunla yasamasi nasil etkiler falan
- Cevap sahibi1 yıl
Sen anneliginden eminsen babalık duygusunu tatmış birisi daha iyi olur bence öyle değil mi?
- Soran1 yıl
Bilemiyoruummm dusunmek gerekir.. Bana talip buluyorlar da cocugu yok ama evlilikten emin degilimki bn once ona karar vermeliyim
- Cevap sahibi1 yıl
Sen önce ne istediğine karar ver bakalım tabiki çocuğun yaşaması güzel ortam önemli ama seninde duyguların önemli sevmediğin biriyle yeniden. mantik evliliği olur mu?
- Soran1 yıl
Onceligim cocuguma kotu olmamasi uygun sartlarda buyumesi
- Cevap sahibi1 yıl
Ben kendi adıma öyle biri değilim ama herkesin huyu karakteri farklı. Ben senin korkularını düşüncelerini cok iyi anlıyorum 😊
Mesela 1 saat sonra ana okulundan almaya gidecem. Öyle bisey olsaydı 3 u beraber gider gelirdi hersey eşit güzel olurdu. 😊
- 1 yıl
3 yaşında ki çocuğu nasıl doldursunlar yani biraz aklı başına gelince anlar ve bence söylemez
00 Yorumla Cadı cadı bu kadın belli aldattı mı lan bu adam seni
01 Yorumla- Soran1 yıl
Bazi olayları oldu da belkide bununla da aldatmistir yoksa nasıl bu kadar erken evlensinler
- 1 yıl
Sonuçta üvey annesi, cocuga bagli bir sey istemiyorsan çocuğun la bu konuyu konuş derim
01 Yorumla- Soran1 yıl
İstemiyorum tabiiki ama onlar doldurdukca sifirlaniyo
- 1 yıl
Desin nolcak benim 3 tane annem vardi babam sagolsun durmuyo 4. Gelmesse iyi norvecdeki halama selamm
06 Yorumla- Soran1 yıl
Umarim daha fazla annen olur o zaman mutlu mesut yaşarsınız ama benlik degil
- 1 yıl
İns abla
- Soran1 yıl
Ismini değiştir bence senlik degil
- 1 yıl
Neden kotumu ismim
- Soran1 yıl
Dert anlatilcak birisi degilsin
- 1 yıl
Anlaadin ko
- 1 yıl
eger o kadin annelik yapiyorsa Anne demesi normal bence
01 Yorumla- Soran1 yıl
Daha ıki ayda sadece ayin iki gunu goruyosa bu normal degil babasi ve onun ailesi dedirtmiyosa bende bisi bilmiyorum
Şeytan diyor birini bul baba dedirttir
13 Yorumla- Soran1 yıl
Dimi.. Ama ben dedirtmem buyuyunce isterse kendisi soyler ya da abi amca ne isterse ama su an evlenmeyi düşünmüyorum da
- Soran1 yıl
Daha fazlasi var da işte.. Sonradan anladim kopruyu gecince hesabi.. Çektirdiler de artik sadece cocugum uzerinden cektirebilirler onu da yapiyolar yine herturlu🤦🏻♀️
- 1 yıl
Sen evlenirsen eşine abi mi dedirteceksin
04 Yorumla- Soran1 yıl
Tabiiki
- 1 yıl
Vallahi 20 yıllık evli birisiyim kafam karıştı biliyor musun vereceğim cevap için
- Soran1 yıl
Neden
- 1 yıl
Ne bileyim başıma gelmediği için sanırım Belki de haklı olan sensin
Cocuk alma davasi ac alsana
02 Yorumla- Soran1 yıl
Velayet bendeki zaten
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Senin sevmediğin biri oldugunu dusunebilecek yasta olsaydi sevmezdi bence bi sey deme anlamaz zaten
01 Yorumla- Soran1 yıl
Umarim buyudukce dogruyu görebilir babaci olmaz..
- 1 yıl
Büyüyünce anlar maalesef anlatamazsin anlamaz
01 Yorumla- Soran1 yıl
Buyuyunceye kadar ben yasarsam tabiii ya da tımarhaneye gitmezsem
- 1 yıl
çocuğun babasıyla bu durumu konuş çok ayıp yaptığı
06 Yorumla- Soran1 yıl
Konuştum ama tinlamadi bile
- 1 yıl
ne terbiyesizmiş. çok sinir bozucu
- Soran1 yıl
Kesinlikle.. Böyle birinden çocuk yapmamaliydim.. iyi ki cocugum oldu ama babasi o olmamaliydi cocugum icinde
- 1 yıl
yanlış kararlar maalesef hayatımızda verebiliyoruz..
- Soran1 yıl
Maalesef bazilari cok guzel yalan söyleyebiliyolar
- 1 yıl
haklısınız
- 1 yıl
çocuğunla konuşmalısın sürekli
01 Yorumla- Soran1 yıl
Anlatıyorum ama bakalim
- 1 yıl
Haklısın eski eşinle konuş bunu
03 Yorumla- Soran1 yıl
Konustum ama tinlamadi
- 1 yıl
Çocuğunla birlikte psikolog a git en azından yol gösterir
- Soran1 yıl
Olmazsa gitcem ya bosaninca bi gittim cok agliyodu ilk zamanlar da ortam duzen degisikligindendir once sen mutlu ol o da iyi olur zaten falan dedi olmazsa sonra yine gelirsin dedi bi sure sonra gecti ama bunlar yuzunden cocugumun heba olmasini istemiyorum olmazsa yine götürürüm
- 1 yıl
sen çocuğunun velayetini babaya verdin?
07 Yorumla- Soran1 yıl
Hayır tabiiki benimle cocugum sadecee gunlerinde gorusuyolar babasıyla
- 1 yıl
o zaman kocan domuzluk yapıyor sana
- Soran1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
sende sevgiline baba dedittir o kudursun
- Soran1 yıl
Ben yalnizim ama olsada ben kudurtmak icin bunu kullanamamki
- 1 yıl
Ben olsam yapardım
- 1 yıl
kısasta hayat var çünkü
Eşin senin üzerine kuma mı getirmiş
015 Yorumla- Soran1 yıl
Yok bosandik biz
- Soran1 yıl
Yanimda zaten gorme gunleri oluyo ya babasinin.. Bigun kaliyo sadece ve hoop anne oluverdi ne kadar kolaymis annelik dimi!
- Soran1 yıl
Yok buyuyunce demek isterse der ben zorlamam bu konuda olmasi gereken de bu Zaten doğru degil mi
- Soran1 yıl
Ben herseye katlanmisken o sacma sapan seyden bosandi bahane buldu yani
- Soran1 yıl
Derken?
- Soran1 yıl
Cocugumu biraksa hayatlarını yasasinlar ama boyle olmuyo
u
1 yılBence söyleyin ona
01 Yorumla- Soran1 yıl
En hassas konum oldugunu annesinin zaten var oldugunu anne dedirtmemesini soyledim zaten ama pek de tinlamamis heralde ki arada karıştırıyo hala..
- 1 yıl
O da annesi oluyor saygı duyman lazım
07 Yorumla- 1 yıl
Muhtemelen ondan kardeşleri de olcak çocuğunu doldurma
- Soran1 yıl
Doldurmuyorum zaten ama o annesi falan olmuyo.. Babasi bile babası olmayi haketmiyo da neyse.. Oyle insnalarin yanina gonderdigim icin sukretcekleri yerde dolduruyolar cocugumu!
- 1 yıl
Eğer kadın annelik duygusu sevgisi koruma içgüdüsü veriyorsa annedir kardeşleri de olursa anne olur yani anne sadece doğuran değil seven bakan büyüten koruyan
- Soran1 yıl
Ben cocugunu atanlar gibi falan olsam haklisin.. Biz ayrıldığımızda sokaga atildigimizda daha dogrusu cocugum 1 bucuk yaslarindaydi.. Oncesinde dogru duzgun babalik yapmadi tek basima buyuttum ayrildik yeni yuva kurdum yine tek başıma ve 3 yasina gelmek üzere.. Butun zorluklari tek başıma yasadim cocugum icin yaşıyorum ve 2 aylik kadin anne olamaz eger ben cocuklu birine gitseydim çocuğa birakirdim anne dedirtmezdim o isterse derdi.. Düşündükçe deliriyorum boyle kolay annelik vardi da ben mi bilmiyorum.. Ayda iki kere gor anne ol.. Cocugumu buyudukce daha çok doldurcaklar benden giderse ben napcam? Hic olcam.. Sadece cocugum icin cabaladim bunca zaman ve simdi yaptiklarina bak hayatimi mahfettikleri yetmiyo gibi aklini da celiyolar.. En sonunda delircem o olcak
- 1 yıl
Sende mi evlendin
- Soran1 yıl
Hayır çocuğumla yuva kurdum hem cocuguma bakiyorum hem çalışıyorum kolay mi sanki? Herseye yetismeye çalışıyorum sonra elalemin kadini anne oluyo gelde kizma
- 1 yıl
Neden annesiymis o cocugun tek bi annesi var o da bu kadin
- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Sende Kendine bir Koca bulup Çocuğuna Baba dedirt , sen delireceğine o delirsin.
017 Yorumla- Soran1 yıl
Ama cocugu bunun için kullanamamki
- Cevap sahibi1 yıl
Kendi hırsın için kullanıyorsun ama çocuğu?
- Soran1 yıl
Kullanıyo muyum? 🤦🏻♀️
- Cevap sahibi1 yıl
evet, 3 yaşındaki çocuğu kullanıyorsun.
- Soran1 yıl
Nasil mesela?
- Cevap sahibi1 yıl
3 yaşında çocuk ne anlar anneden babadan kafasını bulmdırıyorsun.. Oda cici annesi olur ne olcak?
- Soran1 yıl
Bn bulandiriyorum dimi? Anne olmadığın o kadar belli ki hatta kadın bile degilsin belki ama umarım ayni seyleri yasarsin madem o kadar normal bisi hatta çocuğunu da elinden alırlar cici annesiyle buyur ne güzel
- Cevap sahibi1 yıl
Ne alaka? Sen kendi hrsını görmüyorsun kaldı ki Anneyim.. Kadını kıskandığın için çocuğuna baskı uyguluyorsun farkında bile değilsin. Ayrıca kötü Kalpli biri olduğunu belli ettin. Kocana verme ozaman çocuğu madem bu kadar kıskançsın. Veya seninle aynı ortamda buluşmasını sağla. Bu kadar sığ düşünme.
- Soran1 yıl
Ben onun nesini kiskancam? O benim cocugum baskasi anne dedirtemez senin çocukların baskasina anne desin kiskanmiyosan ama ben ne zorluklar yasadim tek basima ve cocugum icin yaptim yasadim ordan biri çıkıp anne olamaz hemcinsimin de böyle dusunmesi ne kadar sacma erkekler hadi neyse dicem de bisi demiyorum ya gerçekten.. Oyle verme demeyle de olmuyo şikayet ederse gostermiyo diye velayeti bile alabiliyomus bunu neden goze alim? Bosandigim evli bi adamla da neden ayni ortamda bulunim unutamadigimi falan mi düşünsünler sacma sapan
- Cevap sahibi1 yıl
Çocuğunu çok düşünüyorsun ya hani, ondan dolayı. Hem banane be senin hırsından, ne yaparsan yap çocuğunun psikolojisini bozmaya devam et.
- Soran1 yıl
Sananeyse sus o zaman insanın sinirini tepesine getirme bide anne olcak benim anneligime laf ediyo! Saçma sapan konusuyosun.. Bi anne boyle konusuyosa zaten dunya bitmis.. Neyse daha fazla konuşma by cok bilmis dunyanin en iyi en psikoloji bozmayan annesi..
- Cevap sahibi1 yıl
😂😂 ruh hastası ya git kocana çemkir
- Soran1 yıl
Hee ondan sen kocana cemkiriyosun heralde ama benim kocam yok neyseki 😏 gordugun uzere ben manyakları cektigim icin cok o tarafta gozum yok sana kolay gelsin dunyanin en iyi annesi bigun bi kurs ac da senin
- Soran1 yıl
Senin gibi cok bcerikli6bi anneden faydalanalim sinirden mesaji eksik gonderdim tamda yerinde gitti bassam basılmaz telefon bile bana karsi😂
- Cevap sahibi1 yıl
anla işte ne kadar haksız olduğunu. kesin Koç burcusundur ya da Boğa 😂😂
- Soran1 yıl
Ikiside degil
- Cevap sahibi1 yıl
yükselenlerin onlardır
- 1 yıl
Sen evlensen bida yeni kocana baba dese çocuğun eski kocan buna alınıp sinirlenmeye cekmii artı boşanmasaydin madem zoruna gidiyor 🤨
03 Yorumla- Soran1 yıl
Cok biliyonuz siz ya gerçekten.. O bosandi yasadiklarimi da bilmiyosun umarim daha beterini yaşarsın o zaman! Ben baba dedirtmem kendi buyuyunce demek isterse kendi der istemezse de abi amca ne isterse der
- 1 yıl
Akşam verdigin kocana amcami diycek 😅
- Soran1 yıl
Tabiiki neden olmasin sonuçta onun cocugu degil ve babasi var bence iki taraf icinde ayni sey gecerli.. Annesi babasi varken dememeli benim annemde ikincigi evlendi amca diyorum onun çocukları anneme anne diyo..
- 1 yıl
üzüldüm çocugu gösterme babasına
01 Yorumla- Soran1 yıl
O da mumkun degilki.. Gostermiyo diy3 şikayet etse velayeti alabiliyomus
- 1 yıl
Böyle şeyler yanlis
02 Yorumla- Soran1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
Ne yapmayı düşünüyorsunuz
Bence anne demesinde bir sakıncası yok.
07 Yorumla- Soran1 yıl
Tamam o zaman senin cocugunun bussuru babasi olsun insallah sikinti yok madem
- Soran1 yıl
O ayrildi sacma bi sebepten.. Ben o kadar herseyi yok saymisken..
- 1 yıl
Ayrilik sebebi ne olursa olsun o cocugun tek bir annesi var o cocugun tek bir babasi var o yzuden uvey anneye veya babaya anne baba diyemex
- 1 yıl
Nasıl yani
01 Yorumla- Soran1 yıl
Neresinde kaldin tam olarak
- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?