Çocuk & Ebeveyn Erkek akadasim bana anne diyor ben ona ne demeliyim bebeğim mi baba mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor erkek akadasim bana anne diyor ben ona ne demeliyim bebeğim mi baba mi?yoksa nasil hitap etmeliyim? Erkek akadasim bana anne diyor ben ona ne demeliyim bebeğim mi baba mi? Cevapla Babalık Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl senin ile onun aranda kaç yaş fark var ve kim büyük 0 6 Yorumla Soran +1 yıl o benden büyük Yorumla sedatgöktaş +1 yıl küçük olsa idin anne-oğul cinsel ensest ilişki besliyor olabilir diye düşündüm Yorumla Soran +1 yıl bu ne ilişkisi çok fark yok 1,5 yaş var Yorumla sedatgöktaş +1 yıl belki onda da bu tür şeyler vardır Yorumla Soran +1 yıl var bende ona bebeğim mi diyim Yorumla sedatgöktaş +1 yıl evet oğlum de sevişir iken sanki anne oğul gibi sevişin ve konuşun Yorumla
lavinia62 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Ensest iliskiye mi ceviryonuz hayatınızı anlamadım 😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl o nasıl oluyor Yorumla lavinia62 +1 yıl Birbirinize anne baba diyerek hitap ederek aynı zamanda ilişki yaşıyorsunuz. Yorumla lavinia62 +1 yıl Anne baba diye Yorumla Soran +1 yıl ne ilişkisi Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Herhalde sevgilisinin kendi annesine ilgisi var 😂 Yorumla
FantaziDunyam_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Sapikmisin i. toglu. i. t de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sapık mi Yorumla FantaziDunyam_ +1 yıl Kişiliği oturmamış insanlar nasıl hitap edeceğini bilmezler. En yakınına bile anormal benzetmeler veya alakasız şekilde yakın kişilerle benzestirip hitaplar kullanırlar. Yorumla
bLuetiimeS Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Acıktın mı yavrum süt vereyim mi de 0 10 Yorumla Soran +1 yıl o versin Yorumla bLuetiimeS +1 yıl Sen ver o sana verir zaten sütünü Yorumla Soran +1 yıl ilk o versin bende yok Yorumla bLuetiimeS +1 yıl Sen git inek sağar gibi yap gelir Yorumla Soran +1 yıl nasıl inek mi o memesi yok Yorumla bLuetiimeS +1 yıl Olan yerini 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl süt istiyim verir mi? Yorumla bLuetiimeS +1 yıl Ooo sen iste vermez olur mu hiç Yorumla Soran +1 yıl bana süt verir misin baba mi diyim Yorumla bLuetiimeS +1 yıl Erkeğim bana sütünü ver de Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eh emzir o zaman 0 45 Yorumla Soran +1 yıl o emzirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa boğazına kadar gelir ama Yorumla Soran +1 yıl kücükse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçükse doyamazsın Yorumla Soran +1 yıl doyarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni iki kişi anca doyurur. Yorumla Soran +1 yıl nedenmiş o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü doyumsuz bir kadınsın Yorumla Soran +1 yıl onu nerden çıkardın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tutkulusun çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok tutkulusun Yorumla Soran +1 yıl onu nerden uydurdun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle değil misin? Ya da öyle olmak istemez miydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece bakışlarının karşı tarafı yakmasını istemez miydin Yorumla Soran +1 yıl TEK O YETER. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Woww.. bu çok iyiydi yalnız. Vahşi kediler gibi tepki verdin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Imm o zaman seni iyice emzirsin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emzirdi mii Yorumla Soran +1 yıl Emzirmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa nedenn.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oysa senin gibi küçük bir bebek emzirilmek ister Yorumla Soran +1 yıl evett 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elini başının arkasına atsın. Parmaklarını saçlarına geçirsin. Kafanı bastırarak emzirsin seni Yorumla Soran +1 yıl bilmem bir bakisi yeter Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi emer misin pekiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence önce sen onu emzir.. Yorumla Soran +1 yıl bende süt yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Imm o zaman bırak zevk suyuyla doysun Yorumla Soran +1 yıl o bana kotu geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gözlerini kapat ve ona bırak.. sonra bırak uçursun seni Yorumla Soran +1 yıl onu goremiyorum bile gercekte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece sanal mı yapıyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl yok hicbiri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama içinde müthiş bir istek vardır senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl dayanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl zor dayaniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bedeninin nasıl yandığını hissediyorum Yorumla Soran +1 yıl kiriliyorum duyuyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırıldığın yerden iyileştirmek isterdim seni Yorumla Soran +1 yıl kalbimden? ama kalbim ona ait Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçük bir yer verirsen bana, kalbinde ona ait olan yerleri işgal ederim Yorumla Soran +1 yıl bu olmaz cunku sadece onu seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bedeninin sesini dinle.. şu an ne diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bedenin neyi istiyor şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bedenin neyi istiyor bilmiyorum ama o isteklerden kaçtığını biliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
senin ile onun aranda kaç yaş fark var ve kim büyük
o benden büyük
küçük olsa idin anne-oğul cinsel ensest ilişki besliyor olabilir diye düşündüm
bu ne ilişkisi çok fark yok 1,5 yaş var
belki onda da bu tür şeyler vardır
var bende ona bebeğim mi diyim
evet oğlum de sevişir iken sanki anne oğul gibi sevişin ve konuşun
Ensest iliskiye mi ceviryonuz hayatınızı anlamadım 😂
o nasıl oluyor
Birbirinize anne baba diyerek hitap ederek aynı zamanda ilişki yaşıyorsunuz.
Anne baba diye
ne ilişkisi
Herhalde sevgilisinin kendi annesine ilgisi var 😂
Sapikmisin i. toglu. i. t de
sapık mi
Kişiliği oturmamış insanlar nasıl hitap edeceğini bilmezler. En yakınına bile anormal benzetmeler veya alakasız şekilde yakın kişilerle benzestirip hitaplar kullanırlar.
Acıktın mı yavrum süt vereyim mi de
o versin
Sen ver o sana verir zaten sütünü
ilk o versin bende yok
Sen git inek sağar gibi yap gelir
nasıl inek mi o memesi yok
Olan yerini 😂😂
süt istiyim verir mi?
Ooo sen iste vermez olur mu hiç
bana süt verir misin baba mi diyim
Erkeğim bana sütünü ver de
Maloski de
Çocuğum de...
Yavrum de.
kayinco de
Kayınço de :D ahshah
Eh emzir o zaman
o emzirsin
Yaa boğazına kadar gelir ama
kücükse
Küçükse doyamazsın
doyarım
Seni iki kişi anca doyurur.
nedenmiş o
Çünkü doyumsuz bir kadınsın
onu nerden çıkardın
Tutkulusun çünkü
Çok tutkulusun
onu nerden uydurdun
Öyle değil misin? Ya da öyle olmak istemez miydin
Sadece bakışlarının karşı tarafı yakmasını istemez miydin
TEK O YETER.
Woww.. bu çok iyiydi yalnız. Vahşi kediler gibi tepki verdin.
Imm o zaman seni iyice emzirsin.
Emzirdi mii
Emzirmedi
Yaa nedenn..
Oysa senin gibi küçük bir bebek emzirilmek ister
evett 🥺
Elini başının arkasına atsın. Parmaklarını saçlarına geçirsin. Kafanı bastırarak emzirsin seni
bilmem bir bakisi yeter
İyi emer misin pekiii
Bence önce sen onu emzir..
bende süt yok
Imm o zaman bırak zevk suyuyla doysun
o bana kotu geliyor
Gözlerini kapat ve ona bırak.. sonra bırak uçursun seni
onu goremiyorum bile gercekte
Sadece sanal mı yapıyorsunuz
yok hicbiri
Ama içinde müthiş bir istek vardır senin
Nasıl dayanıyorsun