Son Yıllarda Kötü ve Paragöz Kiracıların Sayısı Neden Bu Kadar Arttı?

Son yıllarda kiracıların bir kısmının karakterleri çok bozulmaya başladı. 3-5 bin lira kira veriyorlar diye kendilerini bir şey sanan kiracıların sayısı çok arttı. Benim kirada dairelerim var, eşyalı kiraya veriyorum. Eşyalara zarar veren kiracılar mı dersin, evin duvarlarını tavanını çizen kiracılar mı dersin, kirasını geciktirip ödemeyen kiracılar mı dersin, elektriği ve su aboneliğini üstüne almayıp çıkarken elektrik ve su borçlarının bir kısmını benim üstüme yıkmaya çalışan kiracılar mı dersin illallah ettim kiracı millettinden tiksindim. Evi ucuza verdiğim halde ve iyi niyetli davrandığım halde birçok kiracının şerefsizlikleriyle veya verdiği zararlarla uğraştım. Ev sahipleri son yıllarda kiraya verdikleri dairelerinin fiyatlarını arttırıp yüksek fiyattan vererek çok iyi yapıyorlar. Cidden bu devirde kiracılarla uğraşmak zor. Azıcık para kazanalım deyip evimizi açıyoruz, buna bin pişman ediyorlar. Zaten artık adam seçiyorum, gözümün tutmadığı, sorunlu olduğunu tahmin ettiğim kişilere evi vermiyorum :) Son yıllarda kötü kiracıların sayısı neden bu kadar arttı ki?

Son Yıllarda Kötü ve Paragöz Kiracıların Sayısı Neden Bu Kadar Arttı?