Zaten iki gram hayat enerjim var, onu da alıp sömürüyor. Sürekli her şeyden şikayetçi. Çok seviyorum ama sıkmaya başladı artık. Hiç görüşmemek daha mı iyi?

Zaten iki gram hayat enerjim var, onu da alıp sömürüyor. Sürekli her şeyden şikayetçi. Çok seviyorum ama sıkmaya başladı artık. Hiç görüşmemek daha mı iyi?

Ben de bu aralar çok kötüyüm ne tadım var ne tuzum elimi kıpırdatacak halim yok ama böyle de hayatım berbat Allah toparlamamda yardımcı olsun 🤲 sorunuza gelecek olursam böyle insanları da hayata pozitif bakması için yönlendirmek gerek madem çok seviyorsunuz onun iyiliği için bir adım atmaya çalışın derseniz ki hala aynı o zaman kırmadan araya mesafe koyun ve ilişkinizi kesin bizim de bir kalbimiz var sizin gibi o yüzden travmalarımız neticesinde bu haldeyiz bir de tabiki kendi yapıp ettiklerimiz yüzünden 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Bu tür insanlar hayat enerjisini alıyor maalesef. Örneğin çok keyifli bir ruh halindesin o kişiyle görüşüyorsun ve sana negatif enerjisinin neredeyse hepsini yansıtıyor. Cidden kötü bir durum bunu yaşamış biri olarak söylüyorum. Enerjiler alışveriş halindedir hep. Kendi enerjinde pozitif insanlarla görüşürsen öyle olmaya devam edersin ama aksine negatif dolu insanlarla görüşürsen de pozitifliğinden eser kalmaz. O yüzden en doğrusu arana mesafe koymak. Elbette her insanın sorunları olabilir polyanna değiliz. O arkadaşının da sorunları olduğuna eminim. Ama bundan senin kötü etkilenmen de önemli bir durum o yüzden mesafeli olmak zorundasın.
Gördüğüm en güzel görüş olabilir sorudaki.
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim canım 🌸
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Depresif, drama, ajitasyon yapan herkesi çevremden eliyorum zehirli enerjilerini bana bulaştırmaya hakları yok. Sonuç tüm diyaloğu kesmek bile olsa benim tavrım ve duruşum hep bu şekilde, evet. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Hiç sevmediğim insan tiplemesi enerjisini yükseltemediğim insanı çevremde istemiyorum çünkü ben enerji dengesine inanan biriyim ve benden daha düşük enerjili insanların benden çaldığını biliyorum o nedenle gerek yok ya benleyken yüksek olacak ya da olmasın daha iyi kimse için kendimi çekemem dibe sende öyle yap güzelce konuş senin için değerliyse farkına varmasını sağla uygun dili kullan kırmadan😉
Cevap
28Cevap
Yani karar senin eğer sevdiğin ve değer verdiğin arkadaşınsa bence yanında ol kendi mutlu enerjini ona verirsin yansıtırsın ama seni de düşürüyorsa mod olarak bence buluşmaman daha iyi olur.
Herşeyden şikayetçi olan insanı hiçbir şey mutlu etmez edemez sürekli olumsuz odaklıdır. ve kendine çeker istemesede kendini negatif olayların içerisinde bulur sürekli bilinçaltımıza verdiğimiz komut bize gerçekleri yaşatır. Uzak durmanda fayda var
En nefret ettiğim insan türü. Her şeyden şikâyet eden, yakınan, dertlenen. Sanki sadece senin hayatında problem var, bu tarz tipleri ayaklarından tutup sallamak istiyorum, beynine yeteri kadar kan gitmiyorsun belki normâle döner
kendindeki kötü enerjiyi atacak yer arıyor izin verme.
Evet bu sefer ben şişiyorum
🙏🏻🧚🏻♂️
Görüşmemek yerine arkadaşını bataklıktan kurtar mesela.
Çok denedim inan
Dediğin gibi zaten kendi enerjimizi zar zor toparlayıp günü kurtarmaya çalışırken birde dış güçlerden böyle tepkiler görmek insanı daha çok yıpratır. arana mesafe koyman en güzeli
Sonuçta en yakın arkadaşın onu depresif diye bırakacak halin yok ya. Belkide kendince sorunlari vardır bence görüşmek yerine onunla olmalı , beraber eğlenmeye çalışmalısın
Hayattaki en nefret ettiğim insan karakteri enerjisi düşük negatif insanlardır ve böyle insanlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum burada bile denk gelince hemen engelliyorum
Bence en yakının değil yoksa vazgecmezdin başkasına da yakınsın ki kolay vazgeçilir olmuş, düzeltemeyeceksen senin için iyisi bu. Yine de bi gorusme bitirmeden önce söyle çok depresifsin diye
En yakının ise, tamamen iletişimi kesmek ne kadar doğru bilmiyorum ama görüşmeyi en aza indirgesen daha iyi bence
Kesinlikle görüşmek. İnan hiç gerek yok. Ben hayatıma hep pozitif insanları çektim hep pozştif oldum. Bunalıma sürüklerler ve inan hiç bi kaybın olmaz
Benim aynı dediğin gibi bir arkadaşım vardı. Enerji vampiri. Mutlu olsam niye mutlusun, şarkı dinliyorum desem şarkı insanı mutlu eder mi vs. Sonunda numaramı değiştirdim, görüşmeyi de bıraktım.
Görüşmeye bilirsin de. Senin yakın arkadaşın sonuçta. Yakın... Şimdiye kadar anlamadıysan bir Sor neden böyle?
Hayatımıza gülümüzü solduracak değil, açtıracak bizi yükseltecek insanlar lazım. Öyle birini hayatından çıkarman yerinde bir karar olur
Böyle insanlar ile arkadaşlık etmek gerçekten çok zor. Sürekli şikayet, melankolik ruh hali yoruyor insanı
Aman aman enerjisi yüksek biriyseniz ya görüşmeyi keseceksiniz, ya da onunla sürekli dalga geçeceksiniz
TM benim kafa kanka 😛🤣
Böyle bir arkadaş bende de var maalesef. Her Buluştuğumuzda benim bütün yaşam enerjimi alıp götürüyor en iyisi gerçekten uzak durmak.
Bende depresifim ama bunu yansitmamak icin uzak duruyorum uzak durunca bile yanlis anlasiliyor herseye neden laf ediliyor ne yapilsa suc insanlari anlamak cok zor
Pozitif enerjiyi hissettiğin herhangi bir şeyden uzak dur. d
Enerjimi sõmüren insanlardan hic hoslanmam uzak dursunlar
Off en nefret ettiğim insan tipi somurtkan insanlar🤦♀️🤦♀️
Evet ben 3 sene boyunca birisine resmen katlandım ve psikolojimi alt üst etti. Hayatımdan çıkardım ve resmen üzerimden yük kalktı. Kesinlikle tavsiye ederim...
Eski sevgilime uyguladığım tarifedir. Doğru karardır. İnsanın hayat kalitesini yükseltir.
Bu kezde sen ilişiğini kestigin için depresyona girer o. sana vicdan azabı olur 😛🤣🤣
İşte de vsrdı böyle biri evde de var konuşmamak en iyisi
Onunla iletişimi kesersen onu bu depresif halin icine daha çok itersin onunla bu durumu konuşmalı ve psikoloğa yonlendirmelisin gerçekten yakinsaniz bu tavsiyeni uygular ve düzelir her şey... iyi sanslar
yardım et önce destek olmaya çalış, hep eğlenmek için mi var arkadaşlar?
Yardım etmediğimi kim söyledi?
yine aynıysa kendi haline bırak bi açıklama yapmak zorunda değilsin kalp kırmadan belki düzelir zamanla
Bnce bir süre görüșmemelisin belki seni sıktığını anlar
Geçen aradı telefonu açmadım. Sürekli dert anlatıyor dinlemek istemedim valla
Belki kötü biri gibi gözükecem ama iyi yapmıșssın bnce bunun farkına varmalı
Yok yahu
Teşekkür ederim tavsiyen için
Bu sorunu çözmek için umarım güzel bir yol bulursun 💫
🙏🏻🌸
Görüşme o halde.
Tamam. 😃
Mutsuzluk bulaşıcıdır
Öyle gerçekten
O zaman en yakın arkadaşın değildir
Galiba
ondan kurtul bence
Valla zaten benim de yaşam enerjim düşük, onunla buluşmaya gidiyorum mutlu mutlu onu görücem diye seviniyorum, sonradan pişman oluyorum gittiğime
iki günlük dünyada. ekilmez böyleleri anlık heyecanlı arkadaşlar edin
f*ck buddy oluyor senin dediğin sanki biraz dksfsj
hayır anlık dediğim anı yaşa manasında
Yardımcı olabileceğin bi konuysa yardımcı ol eğer olsmiyorsan akışına bırak
Benim de ablam öyle sevinsin diye ben enerjimi yükseltiyorum o da işe yaramıyor sadece sinirli ve bazen abartıyor en çok da bana karşı böyle 😑
konuş bu konuyu onunla
hiç bulaşma :D
Evet.. senin enerjinden besleniyor
O tarz insanlarla görüşme bence
Evet görüşmemek tabi ki
tesellı vermek olabılır :) bıraz neselendır
Görüşme
Kadinalr vampirdir
Bir daha sende görüşme
Negatifi pozitif geçir elinden tut mutlu et
sevgili olmak istediğim kızı sextinge nasıl ikna ederim
Mesafe koymalısın