AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zarları kime atıyorsun? Tanrıya mı?
Eğer tanrı varsa kanmaz buna.
Sen 4 kadın alıyosun sana mantıklı tabii. Kadınlar evden çıkamayıp köle gibi yemek temizlik çocuk dayak yaşayıp bir de cennete gidemezlerse kötü
İslam'ı bilmemek böyle bir şey. İslam'da 4 kadın için şart var ve bu şartları taşıyabilen evlenebilir sadece. Örneğin bir savaşta en çok erkekler ölür. Ukrayna örneğini gözünün önünde. Erkeklerin çoğu askerde ölüyor. Kadınlar kalıyor geriye ve ülke darmaduman oldu. İş sahaları yıkıldı hep. Savaş bittikten sonra bin kadın 100, 250 erkek kaldığını düşün. Her erkek 1 kadın ile evlenirse, geriye kalan 750 kadın nasıl geçimini sağlayacak? Japonya bu duruma düşen kadınları seks işçisi olarak çalıştırdı tarihte. Şimdi seks işçisi olman mı daha iyi yoksa ikinci bir eş olmayı kabul etmen mi? 1000 kadına,250 erkek kaldığında her erkek 4 kadın alırsa hiç bir kadın açıkta kalmıyor. Ama İslam diyor ki aldığın kadınlar arasında adaleti sağlamak zorundasın. Yoksa sana ikinci bir eş de yasak diyor. Örneğin 3+1 evin var. 3 kadına için özel oda ayırdıysan 4. Kadını salonda yatıramazsın yasak diyor. Bu yüzden sen 4. Eşi alamazsın diyor. Bir kadına tek taş aldıysan diğerlerine de almak zorundasın diyor. Bu şartları yerine getirebilecek olanlara ruhsat veriyor sadece İslam. Yani böyle bir hakkın var. İster kullan ister kullanma. Sana gidipte hadi 4 eş al hemen deniyor. Öyle bir İslam, öyle bir dünya yok yani. Bu ruhsatı veriyor ama adalet şartı koyuyor
Kadına bakıyosan illa skcen yani? Devlet içinde bir hayır kurumu yok illa skcen ki boşa gitmesin. Ok mantıklıymış
Rusya savaşı kazanırsa ortada devlet mi kalıyor? İyi seks işçisi ol ozaman sen
Başka iş yapmasını yasaklamazsan seks işçisi olmasına gerek kalmaz. Fabrikada da çalışır kasiyer de olur vasıfsızsa bile. Aklınıza kadın diyimce * başka bişey gelmiyo
Ülke yıkılmış lülke bina kalmamış hala fabrika diyor🤦🤦🤦
Binalar yıkılmış ülke dağılmış yalnız sahipsiz kadınları skelim de 5-10 çocuk yapalım kadınlara iyilik olur bu
anlamadığın mesele şu nasıl ki erkeklerin ihtiyacı varsa kadınların da ihtiyacı vardır. Allah insanı fıtratı gereği böyle yaratmıştır. Bu yüzden 250 erkek her biri 1000 kadından biri ile evlense geriye kalan kadınların giyim, kuşam, elbise, ayakkabı, çocuğu varsa eğer, çocuğunun bakım masrafları, kadının cinsel ihtiyaçlarını savaş alanına dönmüş ülkede yıkılmadık bina kalmamış bir ülkede bu kadın nasıl çalışacak? Evlenmek bir seçenek fakat istersen evlenmez evine Cariye (hizmetçi) olarak da alabilirsin. Yani İslam sana illa evlenerek sahip çık demiyor. Cariye olarak almayı da bir seçenek sunuyor. Biraz açıp okumayı deneseniz olacakta siz deki zihniyet bunu akıl edemiyor maalesef
Benden sana tavsiye şimdi gir Youtube'ye ABD'nin Irak işgali sırasında kadınlara ne yaptığına bak. Bak da İslam'ın kıymetini anla. Bugün ülkeni elin gâvuru işgal etse sana iş sahası mı açacak sanıyorsun. Aynı Irak'ta yaptıkları gibi ulu orta sana tecavüz edip sosyal medyada paylaşacaklar senin o halini. İslâma kurban olun siz
Cariyeyi seçenek sunuyo demiş bir de utanmadan. Amerikan askerleri ordaki kadınları cariye almış işte kendine. O da bir seçenek o zaman dinen uygun yaptıkları
O yüzden tecavüz ettikten sonra öldürdüler o kadınları. Yarın bir gün Allah korusun bu ülke tekrar işgal edilirse git gavurların kucağına atla sen. Ancak o zaman aklın başına gelir.
Varsa daha kötü ne muamele göreceğin belli degil
Ya İslam ile yükselir ya inkâr ile çürürsün bu yol mezarda bitmiyor gittiğinde görürsün (Necip Fazıl Kısakürek)
Ya varsa kafası hep olan bir şey
Şöyle düşün, karşında iki kapı var. Birinde şöyle yazıyor bu kapıdan içeri girersen içerde yangın olabilir ve ölebilirsin ama yangın olmayadabilir. Diğer kapıda ise bu kapıyı seçersen yangın yok ve direkt dışarı çıkabilirsin. Sence hangisini seçmek daha mantıklı? Bir tarafta inkâr edersen ebediyen Cehennem azabı çekmek ve Cehennemde azap çekerken Cenneteki insanların mutluluğunu izleyerek ebediyen kahrolmak varken, diğer yanda ise inanırsan Cennet var. Yüzde 50 ebediyen azap görme ihtimali benim İçin çok yüksek bir ihtimal. Bu yüzden diğer yüzde 50 ye inanmak benim için daha mantıklı