kafasında tesettür ama her videosunda poposunu gösteriyor. Dini değerlere hakarete girmiyor mu?

kafasında tesettür ama her videosunda poposunu gösteriyor. Dini değerlere hakarete girmiyor mu?
Cevap
26Cevap
Rahibelerde islamla dalga geçiyor o zaman... araştırırsan islamda türbanın olmadığını, hıristiyanlardan geçen bir ADET olduğunu görürsün. Yani bu durumda jatolik kilisesi tepki vermeli.
biliyorum onu da bununla ne alakası var, kafasında türban var ama bu hareketleri yapıyor normal mi
Bu arada kötü de güzelmiş ablanın evladım cansu
Kişisel özgürlükler dahilinde yaptığı için, başkasının hayatında ne giydiği bizi ilgilendirmez. İstersen bunun içinde kişi hak ve özgürlüklerine bakabilirsin anayasamızdaki
Dalga geçmek mi para kazanmak mı amacı bilemedim ama hoş değil. Çok var böylesi
instagram abonelikleriyle 700 bin tl kazandığı ortaya cıktı
Eh ondan demek ki... herkes kolay para peşinde
İslam'la herkes dalga geçiyor kanka buna engel olunmuyor. Allah sorar hesabını diyip sabredicez
Valla, din konusunda herkesin kendi fikri var.
Giriyor. İğrenç. Bunun fantezisini yapan da var. Pislikler m
O değilde foto macfit soyunma odasında çekilmiş
Fazlasıyla hakarete giriyor ama bunları izleyip tepeye çıkaranlara ne demeli peki
Aslında günümüz güncel fantazilerine ayak uydurmaya çalışıyor
Örtünme konusu sadece islama özgü bir şey değil her dinde var diye biliyorum bu durum.
neyse yorum yapıcamda agır kaçacak susayım ben en iyisi
Hala şu fotolara para veren acizlerin olması ülkenin geleceğinin günden güne daha boktan bir hal aldığını gösteriyor.
Evet türbanlı fetişi olan kişilerden faydalanıyo
Bu normalde kapalı değil bir proje
yüzlerce böyle foto ve videosu var.
Üst minare alt kerane modu.
Başına tesettür düşmüş boş ver
Buna destek veren geçiyor daha çok
Çoğu kişi dalga geçiyor..
Son moda anlayışına sığınıyorlar yaxık
Evet spam atmak gerek
turbanli diye daha cok ilgi cekiyo amaci para
Nasıl popüler olacak? Böyle yaparak işte.
İnsan ml olunca böyle oluyor
Çok var böyle ilgi için yapıyolar
Site deki teşhircilerden ne farkı var
Ne alaka yau. Saçı görünmüyor ki 🤪
saçı görünse ne olurdu
O zaman günah ;)
Bu arada bu ya Endonezyalı ya da malezyalıdır. Ortadaki türbanlılar tayt giyiyor
İnsanlar para için her şeyi yaparlar
Allah ıslah eylesin
süslüman de geç
Yahudi bu kadın
Dalga geçiyor
Kesinlikle evet
Para kazanıyor 💷
O kadar çirkin ki
Oda öyle kazanıyıe
Boşverrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin bu durumdan rahatsız olmanı anlıyoruz 🫶🏼✨ Görüntüdeki kişinin ne amaçla içerik ürettiğini ya da dini değerlere dair niyetini bilmek mümkün değil. İnanç sonuçta çok kişisel bir alan ve herkes kendi sınırını kendi belirliyor 🌿🔥 Sana dokunan kısmı fark edip mesafeni koyman zaten en sağlıklısı gibi görünüyor.