her gece eve alkol tüketerek gelen bir babaya sahip isek hayatım ne kadar güzel gidebilir?
babası 57 yaşında bir kızım, daha 19 yaşında üniversite sınavına hazırlanıyorum. yorulduğumu söylemeliyim, ailem orta düzeydeydi babam dediğim kişi masa başında devlet memuru, hiçbir zaman bitmeyen borçlardan dolayı akşamları kahvede çaycı. babamı bildiğimden beri 2 işte çalışıyor. tam toparlayabiliriz derken bir şeyler oluyor yeniden düşüş yaşıyoruz. psikolojim iyi değil, maalesef farkındayım ama hiç iyi bir psikolojiye sahip değilim artık. yoruldum bunaldım bıktım. babamdan aile kavgalarından. her gece kulaklık ile uyumaktan yoruldum. normal bir yaşam yaşamak isterdim. borcumuz olsun yine ödenir çalışarak ama aile kavgaları bitmiyor. annem işsiz ev hanımı, ben annem ve babamın boşanmasını istiyorum, ama annemin bir mal varlığı olmadığı için yapamıyor bir yandanda beni ve ablamı düşündüğü için. maddi sorun ne olursa olsun ama ben yoruldum. kendimden ailemden hıncımı çıkarmamak için kendime zarar vereceğim. istemiyorum buna sürüklenmek istemiyorum. bir üniversite mezunu olup ortalama bir yerde bir işe sahip olmak isiyorum. daha yapmayı planladığım şeyler var. her gece evin duvarlarında yankılanan seni öldüreceğim bir gün, ya kendimi öldüreceğim, laflarını duymaktan da yoruldum. kendi babamdan nefret eder oldum, onunla aynı yemek masasındayken yüzüne bakmıyorum onun konuşmalarına kısa cevaplar veriyorum. ben onun yaptıklarından utanıyorum, onun utanması gerekirken. bir insan alkol tüketebilir ama dozunda. bu alkol senin evinde huzursuzluğa yol açıyorsa tartışma kavgalara sebep oluyorsa aklı başında insan içmeyi bırakır. ben derslerime odaklanamıyorum, iyi hissetmiyorum. arkadaşlarım ile oturup kahve içerken onları özeniyorum. onların ailelerini onların yaşamlarını. böyle yerde içimi ilk defa döküyorum sadece aklımdan geçenleri yazıyorum. üniversite hayalimi bırakıp bir yerde işe mi girsem diye düşünüyorum. yazları çalıştığım kendime yatırım yaparım dediğim 2 altınımda yerinde değil, borçlardan dolayı alamadı babam düğünlerde borç ödedi. aynı durum ablamda da yaşandı onunda altınları yerinde değil. bir yerde çalışıp kendim kenarda biriktirsem hayallerimden vazgeçsem.. sağlıklı düşünebilen bir birey olmaktan çıkıyorum yavaş yavaş. kendi babamdan utanıyorum. ona sahip olduğumdan pişmanım. bana yaşattıklarından ve yaşatamadıklarından dolayı ondan nefret ediyorum. umarım ileride birgün daha güçlü olabilirim, zihniyetime karşı çıkabilirim ve kendi hayatımın kötü sonuçlanmasını engelleyebilirim. iyi değilim, psikolojik durumum iyi değil, 1 günüm mutlu geçse 10 günüm ağlamaklı oluyor. hıncımı cisimlerden çıkarmaktan yoruldum. komple hayatımdan yoruldum. umarım ileride mutlu olabilirim, hala devam edebiliyor olursam.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer