Siz evet dedikten sonra eş adayınız sıra ondayken birden masadan kalktı gitti. Herkesin içinde öylece kalakaldınız. Bu sizde sonradan nasıl bir etki yaratırdı? Kolay toparlanabilir miydiniz?

Siz evet dedikten sonra eş adayınız sıra ondayken birden masadan kalktı gitti. Herkesin içinde öylece kalakaldınız. Bu sizde sonradan nasıl bir etki yaratırdı? Kolay toparlanabilir miydiniz?

Biraz gerçekçi olmak gerek. Terk edildim, aman neyse kafeye gider bir çay-kahve içerim moduna girmek hemen öyle kolay değil. Sevmişsin, inanmışsın, nikah tarihi almışsın, o kadar masraf etmişsin, akrabalarına haber salmışsın daha yazmadığım birçok süreç.. İnsan kendini apt*l gibi hisseder.
Bir de bunun dedikodusu, arkadaş ortamında yerli yersiz esprileri, sevgili kişisiyle yaşanacak kavga, ailenin üzüntüsü vs vs ohhhhoo aman başıma gelmesin.
İyi yanı imza atıldıktan sonra boşanma sürecine kafa yormamak olur.
Böyle bir şey olacağını sanmıyorum ama olsaydı da atlatırdım tabi ki neleri atlattık bunu mu atlatamayacağız. zamanla geçerdi biraz şok yaşardım ama çok kısa sürede toparlanırdım. sonuçta ben kaybetmem o kişi kaybederdi
Kesinlikle toparlanamam. İlk sevgilim olmuş, neden bunu yaptığını sorgulardım. Ulaşamazsam ve ondan engel yemişsem durum daha da kötüye gider. Yenisini bulmam en az 3 yılımı alır.
toparlardık toparlamasına ama biraz zaman alırdı.
espiriye vurabilirdim o an ortam dağılsın diye masa da.
aşk ancak trajedi olursa aşk olur. hepiniz hoş geldiniz takı için sağa geçelim , boşa gitmesin masraflar :D
Cevap
6Cevap
Atlatırım, psikolojim benim bunu bile kaldırır. 1-2 gün “neden?” Sonra “neden bu kadar körmüşüm?” Hemen izleri silmekle başlardım hemen hemen.
Nedenini merak ederdim ilk üzülmezdim fazla eğer nedeni mantıklıysa kendime yeni kız bulurdum. donuç ta 4 milyar daha kız var dünyada.
hayatın darbesini çok yedim fazla sürmez 1 hafta sonra kendime gelirim
Bence kimse atlatamaz..
Evlendikten sonra gitmesinden iyidir
Atlatırım ben bir şeye artık şaşırmam yani
Hayır atlatamazdım uzun süre
Şok olurdum
Sçrm agzina
Toplanamazdom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?