Gizli Üye(18-24)+1 yılKüçükken dinlediğim şarkılar büyüyünce daha anlamlı gelmeye başladı hatta bazıları inanılmaz acı veriyor.
Erkeklerden kendimi neden korumam gerektiğini anlamazdım ve şu an çok iyi anlıyorum (cinsellik için seviyor rolü yapmaları, aldatmaları, şiddet yanlısı olmaları vs)
Annemin babamın gözlerimin önünde yaşlanmaları ve ölümlerinin yaklaşması beni çok üzüyor en çok üzen bu maalesef
Çocukken yaşadığım heyecanların artık yerini hissizliğe bırakması en basitinden Sims 2 diye bir oyun vardı çok severdim oynamayı fakat şimdi bilgisayarım eskidi üniversite sınavlarımdan eğlenceye vakit ayıramaz oldum
İnsanların iç dünyasını keşfettikçe ne kadar acımasız olduklarının farkına vardım. Eskiden herkese iyi davranırdım sevginin saygının merhametin her şeyin üstesinden geldiğini düşünürdüm ama anladım ki ne kadar güçlü ne kadar otoriter olursan o kadar saygıyı ve seygiyi hak ediyormuşsun. Diğer türlü senden ya faydalanıyorlar ya da yaptığın iyilikle öyle ortada kalıyorsun20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaşananların hepsi geride anı olarak kalıyor. Sevdiklerin gözlerinin önünde büyüyor bir kısmı da yaşlanıyor. Yıllar insana yaşanmışlıklar katarken bir yandan ömürden de alıyor.
00 Yorumla
+1 yılannemi anlamak. "anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan" diyordu da Sezen, öylesine dinlermişim...
110 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. evlenip çocuk yapmam gerektiğini 😂😂
24 Yorumla- +1 yıl
Evet çok acı gerçekten 😂😂
- +1 yıl
Maeve asktır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayatın anlamsız olması.
10 Yorumla
+1 yılHer yaşın ayrı güzelliği var bence dışarı çıktığımda cocukları gördüğümde lisedeki gençleri gördükçe daha da olgunlaştıgimı görüyorum ben büyüdüm abla oldum onlar geriden geliyor vay be diyorum ne kadar enerjik hiparaktiftim cok guzeldi her şey toz pembeydi insan büyüdükçe her şeyin daha da farkına varıyor hep böyle gitmeyeceğini anlıyor ama insan artık bu zamanda kendi hayatına bakıyor kendine bakıyor geride her şey ne kadar güzelse şimdi daha da zorluklar içinde yaşıyor insan imtihanlar artıyor acılar artıyor ama yaşamaya devam ediliyor ailem gençleşti maşallah ben yasladım be :)😂
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. güzel tespit ailemde değil sadece kendiminde yaşlandığını farkediyorum
arkadaşlarımın ve ailesininde
oyun oynadığım bahçedeki küçük ağaçlar dev gibi olmuşlar
eski arkadaşlarımın her biri bi yerlere gitmişler hepsi çoluk çocuk sahibi olmuşlar
çocukken keyif aldığım hiç bişiy artık yoklar.
bayram sabahı heyecanla uyanırdım yıl başları heyecanla geçerdi hep geleceğe dair umutlarım yemyeşildi.
şimdi her şey gri her şey simsiyah içimdeki neşe sevinç ümitler hepsi soldu
daha yazardımda bu kadar yeter yaa510 Yorumla- +1 yıl
sen abartıyorsun
- +1 yıl
@johnnyepp şimdi her ne kadar sitede dalga geçip umursamaz tavır takınsamda çok mükemmel bi çocukluk yaşadım ben 10 kişilik arkadaş grubum vardı sabahtan akşama kadar bahçede oyunlar oynardık çok fazla detaya girmicem çok neşeliydi çok keyifliydi her anı dolu doluydu. çocukluk aşklarımda dahil. mahalledeki kızlarla olan aşklarımda. yazsam gerçekten roman olur belkide. sonra o müthiş çocukluk yerini sorumluluk ve hayatın gerçeklerine bıraktı herkes bir yana savruldu. çocukken hayalini kurduğum bi çok şeye sahip oldum doğru lakin benden götürdüklerinin yanında sahip olduklarımın gram değeri yok gözümde. hatta bana deseler çocukluğunu sana geri vericez tamam alın neyim varsa derim. çok fazla anlatıp kafa şişirmek istemiyorum ama kıssadan hisse şu ki: üzerimdeki müthiş boşvermişlik geride kalan güzel günlere olan özlemden kaynaklı. o yüzden o renkli hayattan geriye gri ve siyah kaldı sadece. kusura bakma kafanı şişirdim
- +1 yıl
yaş ile eleştirmenin arasında nasıl bir bağ kurdun orayı hiç sormayacagım
Eleştiriye edebiyle bir cevap vermek yerine küçümseyici tavırlar içinde olmanız sizin ne olduğunuzu gösteriyor. Ben seviyenize düşmeyeceğim. Saygılar - +1 yıl
@johnnyepp öyle bir iddiada değilim ki
insanlar fazla tamah ediyorlar dünyanın şeylerine
- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılAllah'a kul olma bilinci ve hassasiyeti ni, yeterince yerine getiremediğim. Dünya ; 1 otelde müşteri statüsünde bir insan olup , otel içi alacağım hizmetin bir ücret dahilinde kullanma iznim olup sürem bitince ücreti ödemeden ayrılamıyacağım yer misali. Şahsi benzetmem ve düşüncem.
73 Yorumla- +1 yıl
ne güzel
- +1 yıl
Sen ne güzel insansın tabi kuduranlar ve katılmıyorum yapanlar olmuş olacak tabi. En alakasız, kendilerine en zor düşen görüşlere bile saygı duyma babainda yardimci ifadesi koyarlar fakat dine dair bir şey olduğunda eksilerler. Hey gidi dünya hey gidi Muhammed aleyhisselam'in ümmeti. Nereye gidiyor bu insanlik
- +1 yıl
@johnnyepp Cevap nezaketin ve içeriğindeki anlamlı ve de önemli sözlerin için, Allah razı olsun ve de teşekkür ederim. Hata, Kusur, Günah vb. konularda, etrafıma değil önce kendime bakarım. Fikrime katılmayanlar kendisi bilir, yinede Rabbimiz onlara ve cümlemize iş işten geçmeden selamet nasip eylesin İnşeAllah Amin. Saygılarımla.
- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılYaşlanmak diye bir kavram yok evrende yaşlanmayı biz düşünüyor ve yaşama adapte ediyoruz. İnsan bedeni hayatta kalma arzusu ile tutuşuyor. Organları kendi haline bıraktığımızda kendini onarıyor ama biz bunu yapmasına izin vermiyor akışa müdahale ediyoruz fiziksel ve kimyasal yollarla, insan bedenine ait olmayana ne varsa entegre ediyoruz. Geliştikçe cahilleşiyoruz adeta kimi mide kapakçığına kadar dolduruyor midesini kimi ise hayvan mezarlığına çeviriyor. Asitli içecekler, aşırı şekerli gıdalar vs, gelip geçici hevesler ve basit hesaplar peşinde koşarak, ne oldum delisi filan olarak bedeni yoruyoruz, bir çoğumuz olmadığımız bir insan olmaya çalışıyoruz ondan sonra çareyi psikologlarda, ilaçlarda arıyoruz. İşi organlara bıraksak sesine kulak versek her şeyi düzeltecek ama baskılıyoruz doğadan uzaklaşıyoruz öğrendikçe cahilleşiyoruz.
20 Yorumla
+1 yılZaman geçiyor, yollar birleşip ayrılıyor. En sevdiklerimiz yaşlanıyor. Saçlar beyazlıyor, yüzler çöküyor. Kimileriyle vedalaşamadan ayrılmak zorunda kalıyoruz ve ömrümüzün geri kalanında sırtımızda taşıyacağımız bir yüke dönüşüyor. Her şey bizi kendisine alıştıracak bir süre boyunca aynı kaldıktan sonra değişiyor. Bu dünya değişime alışamayanlar, sürekli geçmişe takılıp özlem duyanlar için en büyük cehenneme dönüşüyor. Yaş ilerledikçe fark edilen en acı şeylerden biri budur.
52 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel ifade etmişsin okuyunca gözlerim doldu..
- +1 yıl
Üzülme lütfen …
Karşılıklı aşk diye bir şeyin gerçekte hiç olmadığını öğrenmek beni üzmüştü. Her zaman inandığım bir şeydi bir insanın diğerini sonsuza dek sevebileceği, olduğu gibi kabul edeceği, terk etmeyeceği. Ama insanlar istedikleri olmayınca çekip giderler ve sizi suçlarlarmış. Aşk da sadece bir inançmış, gerçek değil.
31 Yorumla
+1 yılAnnem babam gözümün önünde yaşlanıyor. Bazı insanlarla yollar ayrılıyor. Bazılarını son kez görüyoruz mesela bunun hiç farkında olmadan. 20. yaşa kadar yavaş yavaş geçen zaman 20den sonra koşmaya başlıyor. Doğumgünleri artık keyif vermiyor. Bi sürü şey...
211 Yorumla- +1 yıl
davan olmazsan insan bir hiçtir
- +1 yıl
Ee yani
- +1 yıl
uğruna herşeyini feda edeceğin bir davan olmazsa hayat sana keyif vermez
davası olan insanlar her daim bir dinamizm ve aksiyon içerisinde olurlar mesela Kadir Mısıroğlu, İbrahim ufuk kaynak vesaire - +1 yıl
Herkesin bi davası vardır, olmadığını kim söyledi? Kaldı ki lütfen benim görüşümün altına yorum yapma örneklerinle beraber uğurlayalım seni burdan.
- +1 yıl
davan olsa hayata somurtmazdın iradesi güçlü olan kişi mızmızlanmaz
- +1 yıl
@ruhurevanı iraden, örneklerin ve sen. Güle güle.
- +1 yıl
efkar-ı umumiyeyi soruyorsun yol gösteriyoruz hala aynı
- +1 yıl
@ruhurevanı sana mı kaldı yol göstermek ya da benim bi talebim oldu mu?
- +1 yıl
evet kaldı insanlara yol göstermek gayelerimdendir
- +1 yıl
@ruhurevanı bak bi sürü başka insan var, bana yol göstermek sana kalmadı. Gayeni başka insanlar üstünden gerçekleştir, bol şans
- +1 yıl
bana kaldı
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. kaz ayakları. sakalda beyazlamalar sacta. sacın gürlüğünün azalması. uzamaması cok. hunharca spor yapmamak gerektiği. iyileşme sürecinin uzadıgını fark etmek. ayak topuklarının yumusaklıgının gitmesi. kurbaga oturusu yapamamak. cok aniden hızlı kosamamak.
20 YorumlaZamanın ne kadar kıymetli olduğunu anlıyorsun. Yaş ilerledikçe tabi hiç beklenmedik vefatlar oluyor aileden. Örneğin babam artık kendi ailesinde 10 kardeşten hayatta kalan tek kişi mesela. Çok çekti canım babam ya 🥺😔 Yaş ilerledikçe aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum gerçekten.
10 YorumlaTahammülün bittiğini gördüm. Eskiden çabalar uğraşırdım.. her şey için. Şimdi sırf bana bir açıklama yapmadı diye arkadaş siliyorum. İşyerinde herkes kahve içerken bana sormadı diye istifa ediyorum. Görümcem arayıp sormadı diye için için düşman oluyorum. En iyisini yapamam zaten diyip pasta yapma hayalimden vazgeçiyorum... Öyle bir şey işte
10 YorumlaHiç sevilmemiş olmak, hiç yaşamamış olmak, bir gün dahi doyasıya gülememiş olmak, bir gün bile hiçbir kaygı taşımadan dışarı çıkıp doyasıya gezememiş olmak, iyi dostlar biriktirememiş olmak... Dibine kadar yalnızlık hissi, kaygılarla ve sorunlarla dolu bir yaşam ve bunun ölene kadar süreceği düşüncesi
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılBir gün, şu an aldığın nefesin aniden kesilecek. Bir anlık, bir saniyelik olay. Ve her şey bitecek. Hayat bu mu gerçekten?
Bir de attığın her adımda bilgi vermek zorunda olduğun insanlar olması. Küçükken kafama göre her şeyi yaparım, kimse karışamaz, diye düşünürdüm. Ancak o öyle olmuyormuş.
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 483 cevap paylaştı. Dünyanın bomboş ve bombok olduğu, en yakınlarından ve hiçbir kan bağın olmayan sevdiklerini kaybettiğin, cenaze töreninde bile gülebilenlerle aynı nefesi aldığını, herkesteki kibrin, kendini beğenmişliğin, üçyüzlülüğün, pisliklerin ükelalıkta nirvanalara ulaştığını görerek ve yaşayarak bir kez daha görmek, haksızlıklara avazın çıktığı kadar bağırmanın sadece kendine zarar verdiğini bilmek...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılBüyüdükçe yaşamak ağır gelmeye başlıyor.
Sorumluluklar, beklentiler, yalnızlık, ihtiyaçlar arttıkça artıyor. Acı olaylar biriktikçe birikiyor. Sonunda bunlarla yaşamayı öğrenmek zorunda kalıyorsun çünkü eğer yapamazsan yaşam seni çiğneyip tükürür.
Olur da ölmezsem ve yaşlanırsam, yine bu şekilde hissedeceğimi düşünüyorum. Çözüm olarak yapacağım şey belli, küçük de olsa güzelliklerin kıymetini bilmek ve olumlu kalmak.10 Yorumla 5-6 Yaşımdan beri her anımın geçmiş olacağının farkındaydım. Acı bir farktan ziyade şaşırdığım yeni vakitler oluyor. Her yaşımda farklı bir vaziyet içerisinde olmamdan ötürü şaşkınlığım olabiliyor. Her şeyi kabullenmeyi öğrenen kimselerin acısı kısa sürer. Kabullenin vakit dar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yıl
Yoruma gerek yok.
44 Yorumla- +1 yıl
20’lerimin ortasında çoktan anladım bile..
- +1 yıl
Bu senin olgun olduğunu gösterir.
- +1 yıl
Teşekkürler 🙏🏻
- +1 yıl
Bana teşekkür etmeni gerektirecek bir durum yok sen olgun bir kişiliğe sahip olduğun için herşeyin farkına varmışsın ki bu önemli bir özellik.
+1 yılEvet sizinde dediğiniz gibi Ailenin yaşlandığının farkına varmak. Gerçi çok küçük yaşlarda farkına varmıştım. Arabada giderken hep babamın arkasında otururdum. Beyaz saçlarını sayardım içimden. Sonra kendi kendimi rahatlatırdım daha çok yok. 10/15 tane var. Babam daha genç diye.
Sonra sonra bıraktım saymayı. Hele bir de anne ya da baba kaybı yaşadığınızda anlıyorsunuz ki artık çocuk değilsiniz. O defter kapanıyor.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılHani şey derlerdi ya.. küçükken sorunların da küçük oluyor. Büyüdükçe sorunların da büyüyor. O zamanlar bu söz bana hiç dokunmazdı ama şimdi dönüp bakıyorum gerçekten sorunlarımızda biz büyüdükçe artıyormuş.
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl"Az coktur." mottosunu gec farketmem. Bu gercekten cok aci. Halbuki cok oldukca daha iyiydi diye dusunuyordum 20-30 yas araligimda... Ama neyse ki farkettim ve simdi cok rahatim.
#tavsiye 😇
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşarısızlık bir baltaya sap olamamak aileye bağımlı berbat bir hayat herkesin neredeyse herkesin hayatına karışması bıktım artık çok acizsin diyorlar ama görmüyorlar ya da göremiyorlar ben yaşarken ölmüşüm hayatta kalmışım ne yazar canlı cenazeyim benim gibi bir gereksize bu dünyanın hiç ihtiyacı yok 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😔😔
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşeyin gelip geçici olduğu kendimizi üzdüğümüze takığımıza değmediğini sevdiğin insanların kıymetini bilmen gerek olduğunu zaman geçtikçe kaybediyorsun farkında olmadan
anne baban öğüt verdiğinde dinlemek gerektiğini haklı olduklarını anlıyoruz
10 Yorumla
+1 yılBu ben sjsös
https://youtu.be/nw5FEbeZy5U12 Yorumla- +1 yıl
Ahahah çok iyi djsjs
- +1 yıl
Shsns 😄😄
- Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılDüşman bellediklerinin aksine dostundan yediğin kazıklar.
22 Yorumla- +1 yıl
Ufff bu en kötüsü. Düşmanlarımdan o kadar zarar görmemişimdir.
- +1 yıl
Al bendende o kadar.
Aile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı. Yalnız olduğunu farkediyorsun. Yaşadığın zorluklarda annenin dizine yatıp ağlamak istiyorsun ama kendin aşman gerekiyor. Büyümek korkunç bişey...
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Küçükken, büyüklerin konuştuğu konuları anlamaya başladığım zaman. Bir de küçükken beni severlerdi yanaklarımı sıkarlardı, şimdi ben aynısını yeğenlerime yapıyorum. Acı değil ama büyüdüğümü böyle farkettim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Gerçekten sevildiğimi düşünürdüm ama hep benden faydalanılmış bunu kıt kafalar farklı yere yormasın onun bir altını çizeyim de.
Yalnızlığın nasıl bir nimet olduğunu anladım, aile her zaman baştacı 👑10 Yorumla
+1 yılSaçların beyazlaması, eskisi kadar mutlu olamayacağını bilmek, herkesin çıkar peşinde olduğunu, en yakın arkadaşımdan yediğim kazıkk, kimsenin vazgeçilmez olmadığını, büyümenin cokta iyi bişry olmadığının farkına vardım...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılAslında yanlız olduğumun farkına vardım, hep depresif sorular soruyorsun ama sende 😂
17 Yorumla- +1 yıl
Düğün sorusu sorcam bundan sonra dksjs
- +1 yıl
dügün sorusu 😅
- +1 yıl
Size de hiçbir şey beğendiremiyoruz 😃
- +1 yıl
sen ne sorarsan sor begeniriz biz 😂
- +1 yıl
Teşekkürlerr 😄🌸
- +1 yıl
@CoffeeAndCoffee bu yoruma bakarak profilini inceledim soruların harika. Kimseyi takip etmiyorum, sorularının güzelliği sebebiyle sadece seni takibe aldım
- +1 yıl
@xx8078 Teşekkür ederim ❤️
+1 yılYaşlanmayı bu hayatın acı bir parçası olarak görüyorum. beni etkileyen 20 li yaşlarda ilgi duyduğum kız arkadaşlarımın benim bu yaşlardaki görünüşleri
20 Yorumlaİnsanların beş para ermediğini, değer verdikçe dtlerinin kalktığını.. sevginin her şeyi halledemediğini.. nerede şrfsz varsa onların el üstünde tutulduğunu anladım
10 Yorumla
+1 yılArtık kimseyi eskiden olduğu gibi sevemeyeceğin. Bir yaştan sonra insanın duyguları köreliyor ne aşkta ne de arkadaş konusunda eskisi gibi sevemiyorsun. Ve sevilemiyorsun tabi.
10 Yorumla
+1 yılYaşlanıyorum her doğum günümde daha da
anlıyorum yaz uzundu eskiden sevinçlerimiz gerçekti eski arkadaşlarım simdi yok bayram sabahini iple çekerdim heycandan uyumazdim bayramda kıyafetlerimi hep yanima koyardım şimdi heycanim sevincim yok en acısı artık o günlerin geri asla gelmeyecek olması.10 YorumlaBayram gecesi heyecanla uyumayı özgürce koşup oynamayı küsünce en fazla bir saat sonra barışmayi çünkü kin nefret yoktu af edebiliyorduk insanları
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıliş hayatına bir süreliğine ara verdiğimde (pandemi dönemi) evde kapalı kalsaydım bahçe evciller sebzeler ile uğraşmasaydım yaşlandığım hissine kesin kapılırdım
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSevginin Aşkın mutlu olma isteğinin hayatı paylaşmak için el uzatmanın ne kadar boş olduğunu.
Gerçekler hep acı ve hep acı olmaya devam edecek.
İnsanoğlu bunu değiştirmek istediği güne kadar.10 Yorumla
+1 yılŞimdi ailemin anne babamın yaşına bakıyorum 60 yaşına gelecekler bende 25 yaşına geliyorum yani gerçekler yaşayacağız yavaş yavaş üstelik bu pis hayatta bir şey yapamadan ölüp gideceğiz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılAilenden birileri öldükçe, ensende hissediyorsun ölümü. Bugün değilsede yarın, ya sen, ya da ailenden birileri ölecek. Acı olabilir ama gerçek bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanların ne kadar suni olduğunu, ezbere ve otomatik davrandığını, kimsenin derine inmediğini fark edince çok uzaklaştım herkesten ve her şeyden.
30 Yorumla
+1 yılDaha çok bilgi (ancak fenomenolojik olarak görünen varsayım) edindikçe acı ve varoluşsal yalnızlık artar.
10 Yorumlaherkesin gece gündüz demeden, herhangi bir çıkarı olmasa bile sırf artık alışkanlık haline getirdiği için sürekli yalan söylediği.
10 Yorumla
+1 yılYaşlandıkça değer kaybettiğimizi !! özellikle 30 dan sonra kadınlarda daha fazla olduğunu göreceksiniz.
10 Yorumla
+1 yılsadece çocuk iken yaptığım tercih ve düşüncelerim o kadar utanacak şeyler hatırlamıyorum sadece... neyse
10 YorumlaBu hayatta kimse kimsenin umurunda değil. Herkes kendi canının derdinde. Tam olarak bunu anladım yaşı ilerledikçe
10 YorumlaZamanında aklıma taktığım şeylerin aslında sadece o gün beni üzdüğü, sonrasında hayat geçiyor be, unutuyorsun...
10 YorumlaYaşımın ilerlemesi, 20 olacağım babam 50sine geçti. Daha zamanım olsa da bu dünyada insan hem kendisi hemde ailesi için endişe duyuyor.
10 Yorumla
+1 yılÖoğu şeyi bu düzende ve insanlarda değiştiremeyeceğimi ve değiştirsem de çok basit eski haline dönebileceğini anladım.
10 YorumlaHerhalde geleceğe yol açarken geride bıraktıklarımı unutmak bana acı veriyor. Ez cümle yaşım büyüdükçe masumiyetim azaldı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların çoğunun para ve yakışıklılıktan başka hiçbir şeye bakmadığını. İşleri güçleri dış görünüş. Yok kaslı olsun, yakışıklı olsun, sakallı olsun. Biri de çıkıp demiyor ki beni sevsin yeterli.
10 YorumlaYas ilerledikçe insan sarrafı oluyorsun
Gençken dost bildiklerinle nasıl dostluk yaptım bunlarla diyor sun.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlanma, sağlık gitmesi vs ama yaşlanma hoşuma da gidiyor benden büyükler amca, dayı der oldu.
10 Yorumla
+1 yılKucağımda ninni söylediğim yiğenlerim şimdi benimle sohbet ediyor bana arkadaşlık ediyor. Çok yaşlandım :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bir sevgili bulamayıp evlenememek. Yaşıtlarımın yarısından fazlası evlenip çoluk çocuğa karıştı, ben ve benim gibiler sap kaldı.
10 YorumlaArtık hiç bir şeyden eskisi gibi zevk alamadığımı farkettim yaş aldıkça. Hep yaşamak istediklerim ama yaşayamadıklarım geldi aklıma. 😞😞😞
10 Yorumla
+1 yılİnsanların bitmeyen menfaat ilişkileri yaş ilerledikçe lvl atlıyor tam bundan daha ötesi olmaz derken... 😂
10 Yorumla
+1 yılYaşlanmak. Yaşlandığını farkedince yeterince acı oluyor zaten. 20'li yaşlardan 30'lara geçmek :) Zor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zaman gerçek sevginin olmadığı, sadece seksin kalmış olduğu bu dünyada günlerimi geçirdiğimi fark ettim.
10 Yorumla Eskiden sevdiğim şeyler eskisi gibi zevk vermemeye başladı. Gençliğin gelip geçici olduğu, bir gün anne ve babamı kaybedeceğim. Evlenmek zorlaşıyor
10 Yorumlaailem hariç çevremdeki herkesin gidebileceğini fark ettiğimde çok zorlanmıştım başta ama sonrasında bir rahatlama geldi.
10 Yorumla
+1 yılYaşlandım ve sağlığım gitti, en kötüsüde giden sağlık geri gelmiyor.
21 Yorumla- Devamını Gör (171)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat