Şimdi hiçbir şekilde önyargılı davranmadan cidden objektif yorumlamak istiyorum. Abimin eşi yani yengem bize göre biraz soğuk ve umursamaz. Yani böyle birçok şeyi hiç bilmez etmez.
Mesela bize annemin arkadaşları geldi yengem de bebeğiyle birlikte geldi ve benim odamda çocuğu uyutuyordu. Yarım saat sonra falan odadan çıktı o arada herkes karmakarışık konuşuyordu yengem hiç hoş geldiniz diyip sarılmadı. Öyle oturdu sonra tekrar içeriye geçti uyutmaya.
Böyle şeyleri hiç beceremiyor cidden. Kötü niyetli değil belki ama çok saf bu konuda. Biz ona gideriz uzaktan hoş geldiniz der. Telefon açarız çıkmaz aradım duymamışsın diye mesaj atar geriye aramaz. Bazen hiç mesaj bile atmaz aradığımızda hiç çıkmaz telefonlara öyle kalır. Geçen mesela evlerine gittik baktım ev baya dağınık canım sıkkındı oyalanmak için o bebeğe bakarken biraz toparladım hiç teşekkür falan etmez. Bebek var diyeceğim ama ondan önce de böyleydi.
Bir şeyin yerini sorarım bilmiyorum ki nerde diyip abime sorar. Çok saçma geliyor ya.
Bizim taraftan misafirler geliyor mesela yapacağı yemeklerin yarısını annem yapıyor bebek olmadan önce de böyleydi. Annem teklif ediyor o da olur diyor.
Mesela bize annemin arkadaşları geldi yengem de bebeğiyle birlikte geldi ve benim odamda çocuğu uyutuyordu. Yarım saat sonra falan odadan çıktı o arada herkes karmakarışık konuşuyordu yengem hiç hoş geldiniz diyip sarılmadı. Öyle oturdu sonra tekrar içeriye geçti uyutmaya.
Böyle şeyleri hiç beceremiyor cidden. Kötü niyetli değil belki ama çok saf bu konuda. Biz ona gideriz uzaktan hoş geldiniz der. Telefon açarız çıkmaz aradım duymamışsın diye mesaj atar geriye aramaz. Bazen hiç mesaj bile atmaz aradığımızda hiç çıkmaz telefonlara öyle kalır. Geçen mesela evlerine gittik baktım ev baya dağınık canım sıkkındı oyalanmak için o bebeğe bakarken biraz toparladım hiç teşekkür falan etmez. Bebek var diyeceğim ama ondan önce de böyleydi.
Bir şeyin yerini sorarım bilmiyorum ki nerde diyip abime sorar. Çok saçma geliyor ya.
Bizim taraftan misafirler geliyor mesela yapacağı yemeklerin yarısını annem yapıyor bebek olmadan önce de böyleydi. Annem teklif ediyor o da olur diyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evlenmeden öncedemi böyleydi
Evlenmeden önce derken tanımıyorduk ki
Bu arada evet öyle yani kendi ailesinin yanında da öyle yani
Nişanlılık evresinde nasıldı tanışma aşamasinda diyorum art niyet sezmedim usul bilmiyo gibi duruyo abin rahatsizmi bundan yani o an tepkisi nasil oluyo
Hep böyleydi. Art niyet asla yok dediğin gibi usul bilmiyor cidden. Abim ses çıkarmıyor hiç. Ama şöyle bunlar 6 senelik evli ve 1 sene nişanlı kaldılar. Kız da geldi 30 yaşına bazen diyorsun insan hiç mi düzelmez
Ya mesela bebek ağlıyor annem diyor ki istersen bana ver ben susturayım o da yok kalsın diyip kendi annesine veriyor hemen sonra bunu dedikten sonra. Kötü niyet yok ama insan düşünmez mi ne yapıyorum ben şu an diye
Son yaşanan rahatsız etti benide aranizda ne geçti bilmeden yorum yapıyorum ama iki ihtimal var gamsız rahatlığa alışmış siz ha deyince yardim ettiginiz zaman o da zaten onlarin görevi gibi düşünüp minnet duygusunu belli etmemiş olabilir ikincisi mesafeli fazla yakınlık haşir neşir olmak istemiyodur
Bazi kişilere hatasi yüzüne vurulmadigi zaman pişkinlige vuruyo gerilimli kavgaci olmadan evine gittiğinizde mutfaga cekip hafif tebessümle yenge bir sorun mu var diye sor sor ki farkinda olduğunuzu bilsin
Aynen öyle ve ben görümce olduğum için ne dersem diyim kötü ben oluyorum. Bunlar yine çok hafif şeyler objektif olmaya çalışıyorum ama daha kötü şeyler de yaşandı birsürü. Hep içime attım sesimi çıkardığım zaman da kötü ben oldum abim bile bizi çoğu zaman ezip geçti yani. Ama dediklerinde çok haklısın ve annem çok saf temiz kalpli olduğu için her şeyi kabul ediyor hatasını abime söylediği zaman da abim hemen onu savunuyor annem artık çekiniyor bi şey söylemeye
Ben mesela fazla samimi olmuyorum bazı nedenlerden dolayı. Abim her zaman her dakka beni suçlar şunu yapsana şöyle yapsana diye. Ben 2 hafta hastaydım yengem hiç arayıp sormadı. Sonra o hastalanmış herhalde abim hemen bana kızıyor niye geçmiş olsun diye. Ay neyse dolmuşum ben 😂
Objektifsen söylediklerin doğruysa araya mesafe siz koyun abin aradığında davet ettiginde veyahut hastalik yardimlasma vs ihtiyaclari olduğunda yanlarinda olun diğer türlü konuşmak günahlarina girmek gibi oluyo evlenmisler cocuklarida var bos ver abinde eşinin yanında olmali aslinda şöyle baktigin zaman o da kendi yuvasini kurmuş tarafini seçmiş gibi bakmayin yuvasi önceliği olur sen dedigimi yap bir daha olursa yenge çok kırılıyorum neden böylesin de geç hâlâ devam edersede zorlamaya gerek görmüyorum
Bi sey dicem rabbim hepimize abin gibi bi eş nasip etsin o zaman olaya bir de böyle bak? 😂
Ya benim böyle dolmamın sebebi sadece hatalı oyken abimin bizi ezip geçmesi. Ve bunu defalarca yaptığı için artık yerinde duramıyosun içine at at zoruna gidiyor yani. Yoksa tabi ki eşini savunmalı bazı şeyler bizi elbette ilgilendirmez. Sadece olan bize oluyor bu kadar.
Ahaha abim gibi eş olmasını istemem açıkçası ama amin 😂
Herkes kendince hakli eşinin üstüne titriyo valla bravo
Teşekkür ederim bu arada dinlediğin için
Rica ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!