Yengem neden böyle?

Abim şehir dışında asker. Yengeme bizim yaşadığımız şehirde ev tuttular temizlemeye de kimse gitmedi kendisi bile gitmedi yani çocukları var diye. Bana kaldı temizlik. Ben de temizlik yapmayı bilmiyorum açıkçası ne yalan söyleyeyim. Abime dedim bak benim yaptığımı beğenmez temizlikçi gelsin diye yok dedi niye beğenmesin. Neyse gittim akşama kadar boğuştum orada tek başıma çamaşır suyu zaten ağzıma s*çtı. Dün eşyaları geldi yengemi aldım gittim neyin nereye koyulacağını göstersin diye. 3 saat boyunca sen temizlik yaptığından emin misin ya burada toz var tavan temizlenmemiş banyoyu niye temizlemedin diyip durdu. Her yeri de silmiştim tavan aklıma bile gelmedi çünkü temizlik bilmiyorum. Banyoyu da temizlemiştim babası sonradan tadilat yaptırmış. Elimden gelenin çok daha fazlasını yaptığımı düşünüyorum çünkü 2 gün yerimden kalkamadım orada yaptığım temizlikten sonra. Bişey demedim demedim en son patladım ben de mecbur muyum sizin hizmetçiliğinizi yapmaya yapsaydın o zaman dedim hemen abimi aradı ağlayarak. Abim de bana diyor ben sana güvendim onu size emanet ettim ağlat diye mi falan. Bana haksızlık yaptılar. O ağlayınca da herkes benim üstüme geldi. Kimse hiçbir şeye yardım etmiyor kimse yapması gerekeni yapmıyor herşeyi benim üstüme yıkıyorlar. Sonra da duygu sömürüsü yapıyorlar. Bunlar niye böyle ya
Yengem neden böyle?