Kendi istediğini yapıyor ve beni uzse bile umrunda değil o 18 ben 19um aynı şehirde (ve aynı sinifta) ogrenciyiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOnu karşına al konuş.
Sana karşı haklı olma çabasından ben vazgeçiyorum. Birbirimizle bu yüzden zıtlaşıyoruz de. (Muhtemelen sebep bu)
Fazla tınlama, 7 gün belirle kendine. Onunla gerekli olmayan hiçbir konuda tek bir şey konuşmayacağım bir 7 gün olsun bu. Şu şurda bu burada gibi gerekli şler hariç sohbet yok.
Birbirimizin ömrünü tüketmeyelim, olgunlaşalım de.
Tartışırken ikinizde sesinizi yükseltmeden karara varacağınıza dair birbirinize söz verin. Bağırmak, aşağılamak yok. Baktın o bağırıyor, iletişimi direkt kes uzaklaş. Ve ona bu sözleşmeyi hatırlat.
Siz kardeşsiniz, birbirinize toleransınız olsun.05 Yorumla- +1 yıl
Yazdiklarini okudum da sorun senden kaynakli gibi, o zaten kendi halindeymiş. Arkadaş edin tanisma uygulamalari falan yukleyebilirsin.
Soran+1 yılBenden kaynaklı neden olsun
Soran+1 yılKardeşim sonuçta yani tanımadığım biri değil ki
- +1 yıl
Onu darlıyor olabilirsin. Yani yazdikalrina gore o durduk yere gelip bir şey yapmiyormuş sadece ilgisizmiş, sen arkadaşsızlıktan bunalmissin bence.
Soran+1 yılEvet ama yani o zaman ben de ona yardım etmeyim neden tek taraflı olmalı ki bu
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayrı eve kitin aranızda mesafe olsun biraz özlem olunca kıymet bileniyor böylesi daha iyi biz böyle yaptık yani.
08 Yorumla
Soran+1 yılO bunu anlamaz çok soğuk biri içten duygusal ama kaba biri asla değil
Keşke maddi durum olsaydı yapardım şu an yapamıyorum o da gelip yurda cikicam diyor benle kalmak istemiyor zaten
Soran+1 yılYok şimdi o yurda çıkarsa o kadar paramiz yok ben evde o yurtta ve annem de izin vermez öyle tek kalmama (maalesef durum bu bizde) ve mecbur ben de yurda cikicam yani kardeşim kendi kararini veriyor ama herzamanki gibi beni çokta dusunmuyor
Soran+1 yılYurda mi cikayim yani? Yurt rahat değil ve bir sorun daha var onu soylemeyim linc yerin simdi
Soran+1 yılEvet ben de napcağımı bilmiyorum zaten depresyondayım bide bu iyice canımı sıkıyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
17Cevap
+1 yılDarlama. Konuşmak zorunda değil. Başka arkadaş bul kendine
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş bulamıyorum (
- +1 yıl
Arkadaşlık uygulaması indir ya da ünideki kulüplere katıl
Soran+1 yılSorun bu ya yapamıyorum bunu
yazdiklari gordüm sende biraz negatifsin birak ne istiyosa onu yapsin sende takil tek basina
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de var bu zaten çözmeye çalışıyorum bunları ama o da anlayışlı olsa iyi olur ben öyle davranmiyorum ona karşı
Soran+1 yılEvwt ama kardeşim o benim
Bu dediklerini dusunucem ben nasıl cozecegimi bulmalıyım o zaman
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ev arkadaşın olsa evden atarsın da kardeşin yani
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen de onun davrandığı gibi davran ve biraz umursamaz ol bakalım ne tepki verecek
09 Yorumla
Soran+1 yılBir iki gün öyle davranmistim benle gelip konuşmak istedi aynısını yaptım bazen hiç fark etmedi bazen ise kustu tartisti vs
Soran+1 yılYani sorun şuradaki bana öyle davranmasi beni çok üzüyor
Soran+1 yılBen ona öyle davranmiyorum
Soran+1 yılSöylüyorum anlamıyor ya da bilmiyorum anlamak istemiyor
Soran+1 yılSusmayi tercih ettim
Sınır cizmeyi öğrenmeye gidiyorum simdi)
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekler ergenlikte saçmalıyor... muhtemelen ergenliğin geç bitecek.. yani tepki verme pek, biraz mecbur kalsın duyarli olmaya..
00 YorumlaEvin içinde konulup sınırlarınızı belirleyin herkes yerini bilsin bilmeyen kişiye yaptırım uygulayın samimi olmamaya çalışın ne kadar az iletişim o kadar huzur gibi düşünün.
011 Yorumla
Soran+1 yılSanırım haklısınız benim uzuldudum kardeşimi bana yabancı biri davranmasi
Soran+1 yılErgenlikten sanırım bu çünkü davranışlarına dikat ettiğimde hala Ergenlikten çıkmadığını görüyorum ve ona olan ilgiyi kesince bu sefer o üzülüyor gibi sanki ama belli etmiyor çocuk gibi erkekler gerçektende
Soran+1 yılO beni gerçekten anlamıyor genel olaraq eq su zayıf biri bence arkadaşlarıyla konuşunca da görüyorum konuyu tam anlamıyor düz mantık ilerliyor
Kendimi ne kadar anlatmayı denedim anlıyorum seni diyor ama aslında anlamıyor beni ve sert birşekilde çıkıyor
Yurda çıkmak istiyorum diyor mesela yine beni düşünmüyor kendini düşünüyor hep onunla aynı şehirde kalmak istemiyorum ama maalesef ki imkansız bu (
Ailemde sıkıştırıyor beni napıcağıöı bilmiyorum şu an ben de- +1 yıl
ya su zayıf değil de umursamazdır emin olun eğer yurda çıkmaksa ikiniz anlaşıp çıkın ya da kendine ev arkadaşı bulup onun çıkmasını iste istediğini yap gitsin umursamaz insanlar ve tavırlara sabrı olmayabilir onu geçtim ailen senin yaşadıkların hakkında bilgi sahibi değilse onlara da bunu net bir şekilde anlatıp bebek büyütemeyeceğini avutamayacağını anlat sen de okuyorsun o brncilik yaparken sen sürekli kendinden fedakarlık vererek ilerleyemezsin
Soran+1 yılYa maalesef ailem zaten kardeşine iyi bak diyor o erkekmiş yapamayabilirmiş o da tam tersi kendim herşeyimi yaparım diyor ama duygusal ruhsal olarak yıpranıyorum onunlayken
Hatta burada yalnız okucaktım ben sırf kızım diye yanında bir erkek olsun diye onu da bura girmesine ikna ettiler şu an hiç özgür hisetmiyorum- +1 yıl
O zaman ona söyleyin ailenize kendine bakabileceğini söylesin o bir erkek olarak bir kadına iyi bakmaya çalışması gereken yerde diz neyine bakacaksınız kardeşinizin ne farkınız var? Kardeşiniz de olsa bazen dizi yıpratıyorsa uzak durmalısınız kendinize saygınızdan dolayı en azından hiçbir şey yapamıyorsanız evde kurallar sınırlar belirleyin haklarınızı korumak için yeri gelirse kardeşinize yaptırım uygulayın
Soran+1 yılEv islerinde sorun yaşamıyorum
Dün konuştuk benim düşündüğüm şeyler doğru çıktı insanlara karşı duvar örmüş ve özellikle ailesinden birini görmek onu rahatsız ediyormuş geçmişte olan şeyler gibi görüyor herşeyi yani aslında sorun kendisinde ve buna çözüm olarak ise kendi kafasında kurduğu şeyi yaşıyor bana kaba davranıyor mesela (ama bu bunun için değil mizacım öyle dedi bana ben inanmıyorum çünkü psikoloğa gidiyorum ordan öğrendiğim kadarıyla bu bir savunma mekanizmasıymış insanlardaki bu şey)
Neyse yani durum yine aynı istediğini yapıyor herşeyi kendi kontrolünde gibi ve benden rahatsız oluyormuş
Soran+1 yılO istemiyor bunu ve zorlamam asla böyle birşeye
Zaten kavga çıkarır öyle bir şey yaparsam
Bilmiyorum Şu an ne yapacağımı ama en azından emin oldum düşündüğüm şeyler doğru çıktı
+1 yılNe alaka ya başka eve çıkmak çok saçma değil mi hem o senin kardeşin her kardeş arasında olur öyle şeyler eminim bu programı yaşamayan yoktur başka eve çıkacak kadar nefret mi ediyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey mi dedim başka eve cikacak para mi var bende ahahaha
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili bul ona. Onunla uğraşmaktan sana zamanı kalmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂aynen olabilir netten konuştuğu biri var ukraynali Türk kizlarini beğenmiyor ve bilgisayar mühendisliği öğrencisi tek işi o yani ve kendi küçük dünyasında yasiyor asla kötü bisey değil bu
Ama sevdiği kişiler karşı böyle olmamalı bence diğer kardeşimde (kiz olan) oylediyor duygusuz gibi ve sabit biri
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu oldu gibi kabul et, madem 1 yas kucuk senden arada bir mantikli bir sekil de anlat ve hem kendine hem onu gelismesi ve kendi eksiklarini farketmesi icin zaman ver. bazen de sadece ses tonu duzeltmekle sorunlar cozulebilir.
00 YorumlaYeni arkadaşlar edinmeye çalış görmezden gel ama kardeşin sonuçta
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun burdaki yapamıyorum şu an bunu bir şeye sevineyim o sevincimi paylaşmak olsun uzuntumu anlatmak olsun istemiyor 3 5 dk dinliyor sadece üzülüyorum
Soran+1 yılSosyal fobi vardı bende onu yendim denebilir şimdi sadece yeni şeyler denemeliyim ve onu bu kadar onemsedigimi ya anlamıyor ya da anlamak istemiyor
Kardeş terörü yaşayan tek sn dglsin maalesf😏
05 Yorumla
Soran+1 yıl😖😖erkekler iyy yani bide ergenligi kendini akıllı bir şey zannediyor
Soran+1 yılKızsa iyi yine dicem de aynılar sadece tek farkı cinsiyet esitsizligi durumu biraz kendini üstün görüyor bazen
Soran+1 yılAyrı eve maddi durumum yok benim yurda belki olur o da zaten yurda çıkarım diyor Ben de yurda istemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapıyor sana mesela
014 Yorumla- +1 yıl
Hem o 18 sen 19 nasıl aynı sınıfta oluyorsunuz
Soran+1 yılBen kaldım 1 sene
Soran+1 yılDün işte diyorum şunu yapalım hayır ben evde kalicam dedim o zaman icmeye birseyler alalim iceriz oyle kutlariz dedim ben sevmiyorum sen kendin istiyorsan al diyor
neyse bisekilde ciktik güzeldi sonra eve geldik normal sabah soguktan başım agriyordu dışarı çıktık bi çay borek yedik sonra eczaneden kulak damlasj alayım dedim recetesiz vermiyorlardi ben de sinirlendim işte yolda konuşuyorum sinirliyim konuşup rahatlamam için konuşma diyor Negatif enerjimi bana geciriyorsun diyor ben de artık dayanamadım acikca sen beni umursamiyorsun bencilsin dedim ve hala susturmaya çalışıyor beni konuşma diyor ayrı gidelim eve ben yolda kendimle konusucam diyorum öyle şey olmaz diyor manupule ediyor baya yani
Cok duygusuz umursamaz biri- +1 yıl
Mesaj kısmında konuşsak olur mu isterseniz tabi sizi iyi anlamak için. Size yardımcı olayım.
Soran+1 yılBurdan daha iyi olur
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Peki nasıl gecinirsiniz, hem yani evde hem aynı sınıfta berabersiniz. Ailenizle birlikte yaşarsınız yoksa evde sadece ikiniz birlikte mi yaşarsınız
Soran+1 yılAilem başka şehirde
- +1 yıl
Para sıkıntınız olmuyor mu. Kos koca evi ikiniz mi gecindirirsiniz.
Soran+1 yılYok biz calismiyoruz sorun da bu ya ogrenciyiz yoksa neden aynı evde kalayimki zaten arkadaş bulup öyle kalırım ya da tek kaldırdım maalesef calismiyoruz
- +1 yıl
Peki aileniz para yolllarmi size
- +1 yıl
Ona göre tavsiye verecem sana
Soran+1 yılEvet zaten biz calismiyoruz aile destegiyle hepsi oluyor
- +1 yıl
O zaman kardeşinle çok fazla samimi olma.
Yani mesafeli ol
Sadece ihtiyacın kadar konuş
Sen yapmak istediklerini tek başına yapmaya çalış.
Tek başına kutla, gez, alışveriş yap.
Böyle daha çok mutlu olursun. Çünkü bir insana değer verirsen ya da sevmeye çalışırsan o da değerden anlamıyorsa o zaman kendi haline bırakacan sen istediklerini tek başına kafan rahat bir sekilde yap o da bildiği gibi yapsın. İnan böyle daha çok rahat edersin daha çok mutlu olursun. Hem ailen de yok madem çok rahat olursun.
Ha Olurda Senden bir şey isterse yapıp yapmamak senin bileceğin iş.. Ona ben bisey diyemem.
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapick bir seu yok anlasmak zorundasin
00 Yorumla Siz kardeşsiniz anlaşsanız iyi olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye, Türkçe konuşamıyor musunuz?
07 Yorumla
Soran+1 yılBazen konuşamıyorum evet ) ama anlasiyoruz
- +1 yıl
Sorun anlaşamamak değil. Anlaşmak istememektir. Size; Son çareniz anlaşmaktır, aksi halde öleceksiniz deseler öyle bir anlaşırsınız ki.. O yüzden saçma sapan egolarınızı kendinize saklayın. Ya da egolarınızı sevdiklerinize değil hasımlarınıza kullanın. Onu da beceremiyorsanız ben iyi bir insanım demeyi bırakabilirsiniz.
Soran+1 yılEgolu biri olduğumu düşünmüyorum
Sadece anlaşamıyoruz ben altan alıyorum o almıyor
Bu da beni sinirlendiriyor- +1 yıl
Anlaşma konusunda mecburiyet hissetmiyorsunuz. Esas mesele de bu...
Soran+1 yılO istemiyor kısaca beni ben zorla ne yapabilirim ona bu konuda hicbirsey
Soran+1 yılEskiden öyle değildi çok değişti kardeşim tanıyamıyorum onu
- +1 yıl
Yardım etmeyi teklif etmelisin bence..
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biri illaki vurdum duymaz oluyor.
027 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi oluyo ve hani erkek o of yani soğuk biri duygusal olarak tık yok onda
(Bilgisayara boşuna girmemis)
Soran+1 yılBide cinsiyet esitsizligi biraz yani her zaman değil bazen bu şeylere maruz kalıyorum işte ben calismaliyim sen yine kızsın bisey olmaz diyor ve kadınsı enerjimi de dusurdugunden erkek gibi sakalasmaya basladim🤦🏻♀️
Soran+1 yılÜzülüyorum sadece hep konusup guleriz birlikte ama zor zamanlarda olsun herhangi bir şey olsun böyle davranıyor sanki 30 40 yaşında bir yetiskin gibi
Soran+1 yılKendini yanlizlastiriyor
Soran+1 yılHaklısın ama zor bir donemden geçtim ve arkadaşım yok şu an tek onunla konusuyorum
Soran+1 yılEvet yani hayatta tekiz ama o gerçekten bilmiyorum bana çok farklı geliyor
Soran+1 yılBirde şey var erkek ya hani o çokta izin vermiyor istediğim gibi olmama sadece arkadaslarin olsun gez falan diyor Ben hala birey olamadım buna üzülüyorum
Soran+1 yılO bir birey gibi davranıyor tek takiliyor yani kafasında göre ve onun dertlerini dinliyorum bana gelince böyle yapıyor
Suçu bana attin şimdi sen
Soran+1 yılYakinim ama o yüzden ona daha çok bagliydim
Ama haklısın da tabi
Soran+1 yılEskiden daha konuydu hersey biraz ilerleme var şimdi tekrar biseyler yapmalıyım
Soran+1 yılBilerek yapmıyorum bunu
Soran+1 yılNasıl peki?
Psikoloğa gidiyorum şu an ama daha yenemedim
Soran+1 yılUmarım bir gün olur
Beni uzen kardeşimin bana bir yabancı gibi davranmasi
Soran+1 yılTamam öyle olsun
Iyi gunler
+1 yılOturup bi konuşun derdinizi çözün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuş anlaşın olmıyorsa annenle konuş
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnem zaten tanıdığım en bencil ve duygusal manupulatif biri
Cevap sahibi+1 yılNe olacak peki
Soran+1 yıl😂Ne bilim kız o yüzden sordum ya
Cevap sahibi+1 yılValla ne desem ben de bilemedim ki 😔
Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı. Ne güzel
03 Yorumla
Soran+1 yılNesi güzel anlasamamak mi
+1 yılKardeşin kızmı erkekmi
09 Yorumla
Soran+1 yılErkek ve ergenligi sanirim
- +1 yıl
Sen bu soruyu daha önce sormuştun sanırım siz Azerbaycan lısınız
Soran+1 yılEvet oha nasıl hatirliyorsun😱🥶
- +1 yıl
Senle konuştuk daha önce başka bir hesabımdan
- +1 yıl
Neyse kendine iyi bak
Soran+1 yılKimsinkj
- +1 yıl
boş ver
Soran+1 yılHmm tamam
Soran+1 yılMerak ettim gerçekten
Kimsin ki
Nedıyo mesala sızemı katılıyo
028 Yorumla
Soran+1 yılDün işte diyorum şunu yapalım hayır ben evde kalicam dedim o zaman icmeye birseyler alalim iceriz oyle kutlariz dedim ben sevmiyorum sen kendin istiyorsan al diyor
neyse bisekilde ciktik güzeldi sonra eve geldik normal sabah soguktan başım agriyordu dışarı çıktık bi çay borek yedik sonra eczaneden kulak damlasj alayım dedim recetesiz vermiyorlardi ben de sinirlendim işte yolda konuşuyorum sinirliyim konuşup rahatlamam için konuşma diyor Negatif enerjimi bana geciriyorsun diyor ben de artık dayanamadım acikca sen beni umursamiyorsun bencilsin dedim ve hala susturmaya çalışıyor beni konuşma diyor ayrı gidelim eve ben yolda kendimle konusucam diyorum öyle şey olmaz diyor manupule ediyor baya yani
Cok duygusuz umursamaz biri
Soran+1 yılEvet çok iyi birsekilde ozetledin aynen tam olarak öyle yapiyor
Soran+1 yılEvet çıktık sorun cikarmiyor iyi biri gerçekten sadece soğuk duygusuz biraz ve empati yapamiyor
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılSor
Soran+1 yılSor burdan
Soran+1 yılGezdik
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yıl18 o ben19
Soran+1 yılGelmiyorum daha fazla konuşmasak mı
- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka eve çık.
012 Yorumla
Soran+1 yılPara yok o kadar yurda çıkmak istiyor o mesela bana ama ev daha rahat
- +1 yıl
Yurda çıksın o
Soran+1 yılEvde ben kalamicamki zaten öyle olursa çok para çıkıyor çünkü ailem için masrafmis
- +1 yıl
Doğru masraf. Şimdi kardeşin evde diye eve erkek arkadaşını da alamazsin
Soran+1 yılÖyle biri de yok )
- +1 yıl
Ahahahahha. Neden yok ki?
Soran+1 yılŞu an istemiyorum cunku
- +1 yıl
İstediğin zaman direkt oluyor mu peki
Soran+1 yılHiç olmadı ve hiç denemedim
Soran+1 yılNormal bise soracaksan eğer atarim
- +1 yıl
Evet normal bir şey soracağım
- +1 yıl
Anormal ne sorabilirim ki
+1 yılValla işin zor geçinmek zorundasın
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok gıcık ya
Bisey sorcam yurta kalsam daha mı zor olur acaba
+1 yılOdalar ayrı mu
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl1+1 yani
- +1 yıl
E iyi rahat edebiliyor musun
Cok duygusuz umursamaz biri
Soran+1 yılEvde konuşmaya da çekiniyorum yani rahat degilim
- +1 yıl
Valla karsına al konus
Soran+1 yılKonuşuyorum adam sinirimi bozuyor herseyi kendi mantigiyla düşünüyor empati kuramiyor
- +1 yıl
Odada rahat etmede zor ne diyim
Soran+1 yıl🤷🏻♀️yüzüme de yurda çıkmak istiyorum diyor ahhaha
Soran+1 yılNeyle alakalı?
- +1 yıl
Sorayım ordan
Güzel güzel geçin
02 Yorumla
Soran+1 yılBugün soğuk davrandim evi supurup sildim tuhaf gerçekten bu çocuk
Soran+1 yılSildi*
+1 yılErkek mi
08 Yorumla
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
Univ mi
Soran+1 yılO da ben de aynı sınıftayız hatta uniden
- +1 yıl
Aileniz nerde
Soran+1 yılBizle değil başka şehirde
- +1 yıl
Siz merdesinis
Soran+1 yılKonuyla ne alakası var
- +1 yıl
Merak ettim
+1 yılİşin zor
02 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya napcam böyle
- +1 yıl
Dm gel istersen
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kardeşimle anlaşamıyorum ama aynı evde kalıyoruz ve bu şehirde tek yakın olduğum o. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler