Bu kız naif, sessiz sakin birisi kimseye karışmaz kendi halinde ama yaşadığı zorbalığı abisine anlatınca abisi güzelsin, süslenip gidiyorsun süslenme göze batıyorsun, çalışkan ve naifsin senin ayağını kaydırmak istiyorlar çekemiyorlar dedi. Çok güzel değilim çok çalışkanda değilim aslında bu arada bazıları iyi davranıyor arada okulda çantamı falan taşıyıp, yardım eden, lavaboda tanımadığım kızlar iltifat ediyorlar bana ya da duyuyorum bazen arkamdan tatlı kızmış falan diyorlar ama kendini bir halt sanan kişiler omuz atıp göz çeviriyorlar asla tanımıyorum tarzım kötü desem değil yoksa ben bir pantolon takınca ertesi gün tüm kızlar aynı pantolonla geliyorlar ya da saçımı toplayınca falan anlamadım ama çok kalbim kırılıyor nefret ediyorum kötü insanlardan dün yılbaşına ağlayarak girdim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzelin düşmanı çekemeyeni çok olur kolla kendini
Kollayamıyorum geçen gün bana zorbalık yapan kız masamda kalemim vardı sonra kalemi beğendiğinden değilde sıra arkadaşıma yalakalık yapmak için yüksek ihtimal ama yinede günahını almayayım kalemin çok güzel dedi diğer kıza diğeride benim kalemim değil dedi bende sırf 1 gün önce yaptığı iğrençlikten utansın diye al kalem senin olsun dedim verdim
Öylesi insanlar utanmaz verme biseyini bi daha
Tamam zaten arama mesafe koydum hepsiyle tek başıma takılıyorum ama içim çok kötü hissediyor
Seni kıskanıyorlar canım
Birşeyim yokki normal bir kızım valla çok yıprandım şu son 2 ay
Üni mi
Lise ama 1 yılım kaldı
Bitecek şükür
Açığa geç
Abim olmaz dedi yapamazsın okulla bir olmaz dedi zaten 12. sınıfta serbest bırakıyorlar işte yok yazılınca silsiriyorlar fakan
Uğrar
Ama neden ki insanları kırmadığım için mi?
Tanımadığım kişiler bile göz çeviriyor, omuz atıyor, önümü kesiyor mesela geçen iki tane tanıamdığım oğlan ben kantinden dönerken birisi arkadaşını üstüme ittirdi çocuğun omzu yüzüme geldi şiş şu an elmacık kemiğim azıcık ve özür bile dinlemediler güldüler ve hala gülüyorlar
Çekememezlik
Onu geç diğerleri neyse metro ya da düğün salonunda bile göz çeviren oluyor ki güler yüzlü minyon yuvarlak kafalı nurlu gibi beyaz bir yüzüm var gıcık veya somurtuk değilim bunları çok takmıyorum ama 3 yıllık arkadaşım bile alttab alttan dalga geçip küçük düşürüyor bense onun için o kadar şey yaptım ki kendime enayi demeden duramıyorum benden hoşlandığını düşündüğüm bir çocuk vardı ben biraz soğuk durarım erkeklerle zaten hiç sevgilim olmadı okulun bitmesini bekliyorum her neyse bu yakın arkadaşım ilk başlarda çocuğu kötüledi bana sürkeli sonra gitti çocuğa yanaştı samimi davrandı şimdi çocuk bana ters davranıyor arkadaşıma iyi davranıyor, ve bu arkadaşım biraz sosyal bir tip olduğu için sınıftaki tüm kızlar yalakası ben onunla arama mesafe koydum diye onlar bana kötü davranıyor
Lise 2 de mesela ben ondan 2 yaş küçüğüm doğal olarak boyum kısaydı işte sürekli boyumla dalga geçerdi ama espri yapıyor sanardım ne bileyim geçen sene cildim o kadar güzeldi ki her zaman gül suyu ve sütle temizlerdim insnalar iltifat ederdi krtada bir şey yokken bu takın arkadaş sandığım kız cildine taktı, bu senede saçıma iltifat ediyorlar insanlar kendi saçına taktı zorla iltifat ettiriyor millete ben ona çok değer vermiştim oysa bir arada edebiyatta kopya vermedim diye dışlamıştı off bıktım
Ve bu kız kimle samimi olsa bir süre sonra tartışıyor sonra onalrın arkasından atıp tutuyor kesin benim arkamdanda atıyor bense hayatımda ilk kez biriyle bu kadar büyük bir kavga yaşadım (kavga değil kırgınlık ama genel olarak iyi anlaşırım insanlarla küs değiliz ama eskisi gibi değiliz) birde ben bunun yalanını yakaladım hiç sevmem yalanı soğuk yaptım
Güzelliğini sevimliliğini kıskanıyorlardır.
Bilmiyorum ki ya bıktım bitsede kurtulsam
Seni sen olduğun için seven kişiler ile arkadaş ol.
Yok ya kimseyle olmam arkadaş bundan sonra
İlla ki birileri ile arkadaşlık kurman gerekecek çünkü hayat tek başına yürümüyor
Şu zamanlar kimseyi istemiyorum
Belli bir süre kafanı dinle, seçeceğin kişileri özenle incele ona göre hayatına al.
Dinleneniyor ki gariban kafamm bezdum yeminlen
Birileri ile sohbet etmelisin
Aslında okulun çoğunu tanıyorum bana gülümseyip iltifat eden kızlarda var onlarla takılırım ya da bir kız var dışlanıyor ama zaten kendisi çok içine kapanık biraz kulağında problem var özel birisi ve onu çok severim olmadı onun yanına giderim daha öncede giderdim görünce sarılırım falan hatta çok sık bizin sınıfa gel diye davet etmiştim ama gelmedi hiç
En güzeli de o onunla arkadaşlık kur.