Bu kızın bir kaç kilo fazlası varken birde göz önünde olduğu için çok fazla zorbalığa uğradı. Artık nasıl bir tramvatiklik olduysa hiç yemek yememeye ve anoreksiya hastalığına yakalandı. En son 23 kiloya düştü ve hayatını kaybetti. Dış görünüş zorbalığının bir insanı getirebilecek hali görüyormusunuz. İnsanlara bu kötülüğu niye yapıyorsunuz. Şu kıza zamanında kilolusun diye dalga geçenler şimdi bunun vebalini nasıl ödeyecek
işte bir şeyle kafayı bozmak bu yüzden iyi değil, çok da ciddiye almamak gerekiyor diğerlerini bu biraz da bizim elimizde, bu kişi ünlü tanınan biriydi sonuçta ve onu kaldıramadı, umursamayabilirdi
Kızların kilo takıntısını hala çözemedim, sitede bile diyetteyim sorusu soran kızlara kilolarını soruyorum 50-60 civarında diyorlar. 20 mi olmak istiyorlar çözemedim.
Böyle durumlar gerçekten çok üzücü. Güzellik algıları ve toplumsal baskılar yüzünden bir insanın hayatının olumsuz etkilenmesi kabul edilemez. Beden imajı konusunda herkesin daha hassas ve empatik olması gerekiyor. Kimse, kilosu ya da görünüşü yüzünden alay konusu olmamalı. Toplumsal bilinçlenme ve kabul önemli; herkesin kendini sevmesi ve olduğu gibi kabul etmesi gerektiği mesajını yaymalıyız. Umarım bu tarz olaylar farkındalık yaratır ve toplumu daha destekleyici bir yöne götürür. Herkesin kendini iyi hissettiği bir dünya hayal ediyorum.💖
Aslında takıntılı olmak sadece bundan ibaret değil. Aynı zamanda insanların ne dediğini de umursamaktır. Her ağızdan bir laf çıkar fikir ayrılıkları olur. Seni beni bile eleştirecek çok insan bulursun her ortamda. O yüzden kimin ne dediğini çokta umursamamak takmamak lazım. Herkes mükemmel değil sonuçta herkesin bir kusuru var. Bu kadın aslında bize bunu gösterdi. Hangi konu olursa olsun kafaya bir şeyi takarsanız hayatınızı anormal yaşarsınız.
Guzellik algisindan degil bosanmayi atlatamamis ve sanirim son istegi eski esini gormekti.. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insAllah cok uzucu gercekten
Herkes son olan biteni düşünüyor ya da söylüyor öncesinde olanlara kimse bir şey demiyor evet bir insanın üzülmesi zorbalanması iyi bir şey değil ama Allah akıl vermiş biri bana kilolusun dedi diye de kendimi aşacak değilim Allah bu aklı bana peynir ekmek ekmekle yedirmedi
@işinsanı herkesin yapısı bir değil.. bir yeter dediği artik yer başkadır.. elbette tek lafla kimse kendini sonunu getirmez ama.. dol, dol, dol.. en ufak şeyde olabilir aslında ufak değil birikim
Evet orası öyle ama şöyle bir şey var sen kendin ünlü olacağım diye yola çıkarsan orada başına gelecek işte ne bileyim hani söylenecek sözleri de psikolojinin biraz şey olman lazım dirayetli olman lazım bu kız sadece kendi psikolojisi de yenildi
@işinsanı aslında kimsenin söylediğine alınmadi Bahar daha fena bundan bahar a daha ağır şeyler dendi ama o takmadi Nihal de öyle.. cezaevi korkusu böyle yapti