benim hiç bir zaman kendi yuvam olmayacak eşim çocuğum hiç bir zaman
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Niye öyle dusunuyon bro
Sıkıntılarım var kendimle çelişiyorum
Ben de öyleyim yalnız değilsin
Senin kesin değil ama canım benim GARANTİ BELGESİ VAR ALNIMDA
NEDEĞĞNN? ne belgesi buu
Hayat belgesi lise 1 terkim okumuyorum çalışmıyorum sağ gözüm şaşı sol kulağım işitme engelli engelli kimliğim var boyum kısa kilom var vücut çatlaklarım var saçım iğrenç dişim yok , en önemlisi sorumluluk alamıyorum gezemiyorum bildiğim yerler yok arkadaşım yok sadece bilgisayar oyna yemek ye yat uyu bu hayat yaşantım dolayısıyla 5 yıl içinde senin değil benim olmayacak
Hayat bir gerçekler bir de bizim algıladığımız şekilde ilerliyor. Senin durumunda birsürü örnek var. Onların hayat hikayesi senin düşündüğün gibi mi ilerledi sence?
Valla yapan yaparda ben depresyonu severim anca 11 yıl böyle yaşamışım bir 11 yıl daha sanırım sırf alışkanlıklarımdan depresyonu sevmemden öldürene kadar kendini.. bırak isteyen istediğini yaşasın bana ne diyorum onlar oyuncu ben seyirci olacağım hep..
Ya sen bilirsin de büyük ihtimal senin şefkat sevgi eksiğin de var. ve diğer insanları da bu kadar önemseme. Onlara bırakma sahaları inan çok salk şerefsz insan var.
ya düzelme planları kurdum ama maçam yemiyor çaba içine girmeye çalışmaya ne bileyim kendimi ve işi küçümsüyorum başkalarıyla kıyaslayıncaya da ağlama krizine giriyorum benden sonra doğmuş kız çocuğu araba sürüyor ben hiç süremeyeceğim benden 5 yıl sonra doğmuş olan evleniyor.. bazı şeyleri yapamayacak olmam lise 1 plantonik aşkım vardı geçen sene anne olmuş bir ona bak bir bana bak 2 farklı zıt hayat başkaları sorumluluk almakdan çekinmiyor ve korka korka bu hale geldim herşeyden
Uff sorma onlara baktıkça üşeniyorum ben de. Benim engelim de ailem. Ve tek başıma kadın olarak yaşamak zor. Dışarısı tehlikeli. İnsanlar kötü. Ben de kötüyüm 😂 ve evliliği ve çocuk dogurmayi başarı olarak görmüyorum. Hatta o kadar akrabalik misafirlik olayı çok ürkütücü. Benziyoruz bazı konularda. Bir de bazı kadiblar sapyoseksuel. Yani tipten çok zekaya kültüre bilgiye önem veriyor. Örnek ben. Zekânı da ancak yaptığın işler gosteiyor ve burada bir döngü oluşuyor. Hayat iste
Mesele benim hayatta bir amacım hayalim beklentim olmaması yeniliklere açık olamama aile yaşantım yüzünden babam içine kapanık yetiştirdi benimde sesim çıkmadı babam öldü ama sonuçta ezik gibi kaldım yaşamak için sebep bulamıyorum benim dünyaya geliş nedenim sadece odanda kalk yemek ye bilgisayar oyna mastübasyon yap yat uyu film müzik izlemek midir 10 yıldır her gün aynı şey başkası olsa kafayı yerdi.. diğer türlü hayatına ben yapamıyorum işe git para biriktir fiziksel özelliklerini değiştir nasıl eş dost çevre yapabilirim psikologdan yardım al , ben monotonlukdan sıkıldım hep aynı şey , başkaları taktığım saplantı haline getirdiğim kız iyi ki dünyaya gelmişim desin benim yaşamadıklarımın hepsini yaşasın bende izleyim bu mudur..
Fizyolojik ihtiyaçlarının karşılandığı bir hayat yasayabiliyorsun. Hayatta kalmak mucadelesi vermene gerek kalmıyor. İnsanlardan uzak bir hayat yasayabilme lüksün var. Oyun oynamadan PC telefon Tv olmadan birkaç gün üst üste gecirmemissin. Eğer bunu yapsaydin beynindeki dopamin seviyen de normale döneceği için hayata bakış açın da degisecekti. Çünkü depresyon biraz da mutluluk hormonunun dengesizligiyle alakali. Yani binevi uyuşturucu görevi görüyor bilgisayar telefon internet TV. Bunları kullandıktan sonra normal hayata dair şeyler çok sıkıcı saçma çekilmez görünüyor. Tembellik de yapıyor maalesef. İşe yaramaz hissettiriyor. Belki bu farkındalık yaratır. Bir süre dopamin detoksu öneririm. Biraz araştır istersen.
ben okumadım ve çalışmadım pc telefon tv bağımlısı oldum hayatımı buna kurdum ki okumayınca çalışmayınca ne yapacaksın ki başka evde.. ben mesela kopamıyorum internetden sosyal medya izlemekden ölcek gibi hissediyorum
Biraz sıkılırsın zaten. Ve mümkünse bir psikiyatr ve psikologa da görün. Destek almak ayıp değil. Liseyi bitirip ekpss ye girersin belki. Hem işin olur hem de saygın biri olursun. Maddi hedeflerin olabilir vs.
psikiyatri ve psikologu yarıda bıraktım para vermeye ve gitmeye üşeniyorum destek alsamda bu murat yine aynı murat bizden anca bulaşıkcı temizlik görevlisi asgari ücretli iş olur aç karınımızı doyuyuruz ötesi de olmaz zaten..
Ya şimdi biz bu işi biliyoruz Murat. Birkere ayricaliklarin var. Liseyi açıktan da tamamla. Bak bakalım ne kapılar açılıyor sana. Bazen benim bir işitme engelim vs olsaydı isim rahattı diyorum. Çok avantajınız var sizin. Haberin yok.
ben lise bitiremem 7 kişilik ailemde kimse okumadı ben zaten anlasam bırakmazdım.. anca asgari ücretli iş kendine bak.. Şuna bak bana engelli olmak batıyor sırf bunun yüzünden intihar edicem senin rahatlığına bak işin rahat olsa ne olacak istediğin işi yapmıyorsun ve bulaşıkcısın nesin sen pollyanna mı
Engelli olmak senin suçun değil. Böyle rahat konusmamaliydim haklısın. Sadece eğer istersen fırsatların var demek istemiştim. Umarım Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder.
o rabbin zaten anca senin derdinde
Dini inancina bir şey diyemem. Ne diyeyim kızdırmak istemezdim. K. b
Asıl sen kusura bakma kötüyüm biraz rabbinli felan konuştum dini inancım aynı seninkinden ama işte ben mutsuzum
Anlıyorum ama lise bir terk birinin bu kadar düzgün Türkçe yazabiliyor kendini ifade edebiliyor oluşundan anlıyorum ki. Sen sandigindan daha zekisin. Kafa yok diyorsun ama o lise derslerini halledmeyecek biri değilsin kesinlikle. Bence daha zeki birisin.
Yok benim oluşum böyle , bir şey yazarken dikkat ederim.. zeki olsam ne olacak eziğim , maalesef şimdi onu lise miseyi düşünecek kafada değilim anca asgari ücretli bulaşıkcılık işine gir temizlik görevlisi sevmediğin fiziksel özelliklerini değiştir ve nasıl eş dost çevre yapabilirim sosyal olabilirim psikologa git ama yok maçam yemiyor çaba içine girmeye
İçindeki çocuk çok üzülmüş kardeşim. O kadar eziyet etmişler ki buna alışmış bir de sen vuruyorsun. yine de daha gencsin liseyi istersen okuyabilirsin en azından diplomalı ezik olursun 😂😂 en azından kendini daha kaliteli ezersin 😂 ama bir yandan içinden memur olmak gibi bir şeyleri değiştirme hissi olduğunda lise gibi bir engelin kalmaz sınava girersin. Bir süre düşüncelerini ertelemeyi teklif ediyorum sana.
Bana kimse eziyet etmedi , ne yapsam ben kendime yaptım , rahatıma konforuma tembelliğe miskinliğe ezikliğe çok düşkünüm , kendimden başka kimse kötülüğüm yok , 27 yaşındayım 7 Kişilik ailemde kim lise mezunu olmuş biz fakiriz bir cahiliz ve bende istemiyorum 46 yaşında bekar abim gibi çöpçü bulaşıkçı temizlik görevlisi ol asgari ücretli işe gir en fazla ama istemiyorum kendimi yormak anlamıyor musun , diplomalı da olsa diplomasızda olsa ezik eziktir.. yok ben boş yaşadım hiç öldüm dicem bundan daha fazla ezik olamam sen yaşa hayatı istediğin şeyleri mesleği yap arkadaşın sevdiğin olsun gez toz hayallerini gerçekleştir ben izleyen seyirci olacağım.. memuru s... afedersin... Gelmiyorum o davete 😂🤣
Bunun üstüne daha sözüm yok zaten :) vizyon her şeyden bağımsız bir şeydir :) isteyene kapılar açık istemeyene bir şey yapılmaz :) kendine iyi bak
sen çok iyi birisin dediklerime bakma beni kötü biri sanmanı istemem yaşadıklarım ağır şeyler bana göre kurtuluş farklı işte , istiyorum ama inanmıyorum kendime bu şartlar altında nasıl inanayım , arkadaş olabilir miyiz
Olabiliriz :)
Sağol istek atıyorum bekolas99999, yarın işte diş hastanesi randevumum var sonra kısıtlama engelli yetki verme kalkması için avukatla hastaneye gitcez heyeti deden kalan arsa var alıcı bulduk kısıtlama kalkınca satıcaz 50 bin liraya ama yine de mutlu değilim ağzımda dişim yok boyum kısa saçım kötü kilom var lise 1 terkim arkadaşım yok hiç zaten kimseyi sevemem araba süremem gezemem benim özel hayatım hiç olmayacak
Neden ki suriyeliler bile yuva yapıyor
Psikolojik sıkıntılarım var hiç bir zaman geçmeyecek