Babadan çocuğa musallat geçer mi?

Arkadaşlar bir şey soruyorum lütfen cvp verin benim sorum şu benim babam 2007 yılında intihar etmiş annemin dediğine göre bir kadın varmış sürekli insanların yuvasını bozuyormus babam sürekli onların evine gidiyormuş anneme iyi davranmiyormus sürekli başım ağrıyor diyormuş sonra tüfekle intihar etmiş bende de ergenlikten bu yana kotu rüyalar uykudan uyanıp ne dediğini bilmemek uykuda ağlamak köpek saldırması ilişki filan görüyordum psikloga gittim öfke ilacı verdi ama hiçbir etkisi olmadı rüyada ya da uyanıkken çok korkma filan intihar vesvesesi filan acaba babamda buyu varsa musallat filan bana geçmiş olabilir mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Ve daha fazlası var ailemle anlaşamıyoruz her hareketleri ters geliyor ofkelenmeye başlıyorum tuvalet banyo ya da evde bir şeyler beni takip ettiğini hissediyorum ve daha fazlası 1 bucuk 2 yıldır var
Güncellemeler
+1 yıl
Ve de tek kalmaktan hoşlanıyorum kalabalığı sevmiyorum tek kalınca vesveseler filan daha çok geliyor ilaç içtim ama etkisi olmadı kuran ya da Rukye süre filan dinleyince titreme kötü olma ağlama filan geliyor 1 hafta önce cinnet geçirdim kötü oldum intihar sürekli geliyor ya da bir yakınımın. Ölmesi filan rüyada ağlıyorum uyandigimda gerçekten agladigimi görüyorum mezarlık tek gözlü bebek filan ve daha fazlası ama bu kadarını yazabildim
Babadan çocuğa musallat geçer mi?