Ya abimle yengem yaklaşık 5 yıldır evliler ilk başta çocuk istemediler sonra cahil kesim sürekli iğnelemeye başladılar akrabalar bile yüzsüz yüzsüz kısır mısınız neden çoçuk yapmıyorsunuz falan diyorlardı en sonunda Allaha şükür yeğenim geldi daha doğmadı sonra yengem anneme hırka göndermişti örsün diye annemde tamam dedi ama annem ip rengi seçmekte acayip kötü eski renkleri seçer hep o yüzden yengem bana sen seç ipin rengini dedi bende bu ay bayağı meşguldüm ben yine arkadaşlarla dışarı çıktığım bir gün akşam eve geldim annem kafasına göre ipçiye gidip kendi kendine renk almış üstüne bambaşka bir hırka ve tulum örmüş yengeme göndermişler işte ben bunu istememiştim falan yazdı annem zaten hemen alevlendi sönen bir kadın yengemde öyle valla arayı yumuşatmak için kırk takla attım yemin ederim anneme en sonunda anne sen iyi ol oda iyi olsun sana dedim yarın birgün bende gideceğim karma illa döner dedim sesimi az yükseltmiş olabilirim özel günümdeyim zaten sonra babam fırladı bana bağırmaya başladı olaylar benim çok gezmeme bile geldi en sonunda arayı hakaretler işiterek yumuşattım sonra bunlar telefon açtılar hepsi canımı cicimli ben arada kaldım herşeyi bana yıktılar benim gezip tozmama falan babamda pişman oldu bana kızdığına yani yine olan bana oldu zaten zor dönemler geçiriyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani incir cekirdegini doldurmayan bir mesele nerelere gelmiş emek verilmiş yapilmiş oŕulmus bi iş ben boyle istemiyirum denir mi ordan başlamiş sanırim hadise
Bayağı meşgülmüşsün arkadaşlarınla gezmekten hiç bir şeye fırsat kalmıyor tabi
3 kere falan çıktım dışarı normalde çıkmam zaten ondada başıma kalktılar zate
Gezmekte öyle dandik yerler değil gayet kültürel, sosyal kurumlar falan
Burada aslında sen hatalısın zaten ama yine de iyi yırtmışsın bir daha dikkat edersin sein ailen aileni biliyorsun ona göre hareket edeceksin
Hatam hiç yok ya tanısan anlarsın bak şimdi yengem renkleri sen seç dedi tamam dedim aradan 1 hafta falan geçti bende annemin beni çağırması bekliyorum üstelik öğrenciyim neyse ben cumartesi günü dışarı çıktım akşam eve geldiğimde annem çoktan gitmiş almış hatta başlamış bile (yanlış örmüş zaten) ben annemi uyardım annem dinlemedi saldı başından beni şimdide işte aralarını yumuşatmaya çalıştım sürekli istesem salardım çünkü benlik bir şey yok sonra bunlar canımlı cicimli oldu ben geziyor tozuyor oldum (yemin ederim aylar sonra ilk kez bir yere gitmiştim inan onuda burnumdan getirdiler keşke karışmasaydım da yeselerdi birbirlerini)
Yapmazsanda yaptı derler derler
Valla
Herzaman zayıf taraf suçlu olur
Bu sene çok iyi anladım bunu
Gencim ya bana atıyorlar hemen sanki benim hiçbir derdim yok ya gözümün önğ morardı kimsenin ruhu duymadı görmedi, gizli gizli ağladım biride gelip neyin var neden durgunsun demedi
İmtihandayiz bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil
Çok doğru dedin Allah yeter bana
En mutlu anınızda geçici en kötü animizda
Çok uzun yazmışsın üşendim
Aşçı uşağa uşak asciya özet olarak
bir şey yok normalde ortada hatta komik bile ama beni suçladılar ben arayı yumuşatmaya çalışırken
@Marlboro-Rəd hee anladım
boş ver takma unutulur
Ay yok öyle bir şey ndkdkfkfkg
Unutuldu zaten geriye zaten günleri, ayları berbat geçen, psikolejisi alt üst olmuş her zaman gizli gizli ağladığım yetmiyormuş gibi birde hakaret yemem kaldı üstelik en masum kişi benim burada hemde ennn masum
Evet ennn masum sensinn
Ama öyle cidden annem beni beklemedi ip seçmek için hatta kadın benim evden gitmemi beklemiş kendi kafasına göre saçma sapan renkler alıp örmüş bile