Ortada ben kaldım yine?

Ya abimle yengem yaklaşık 5 yıldır evliler ilk başta çocuk istemediler sonra cahil kesim sürekli iğnelemeye başladılar akrabalar bile yüzsüz yüzsüz kısır mısınız neden çoçuk yapmıyorsunuz falan diyorlardı en sonunda Allaha şükür yeğenim geldi daha doğmadı sonra yengem anneme hırka göndermişti örsün diye annemde tamam dedi ama annem ip rengi seçmekte acayip kötü eski renkleri seçer hep o yüzden yengem bana sen seç ipin rengini dedi bende bu ay bayağı meşguldüm ben yine arkadaşlarla dışarı çıktığım bir gün akşam eve geldim annem kafasına göre ipçiye gidip kendi kendine renk almış üstüne bambaşka bir hırka ve tulum örmüş yengeme göndermişler işte ben bunu istememiştim falan yazdı annem zaten hemen alevlendi sönen bir kadın yengemde öyle valla arayı yumuşatmak için kırk takla attım yemin ederim anneme en sonunda anne sen iyi ol oda iyi olsun sana dedim yarın birgün bende gideceğim karma illa döner dedim sesimi az yükseltmiş olabilirim özel günümdeyim zaten sonra babam fırladı bana bağırmaya başladı olaylar benim çok gezmeme bile geldi en sonunda arayı hakaretler işiterek yumuşattım sonra bunlar telefon açtılar hepsi canımı cicimli ben arada kaldım herşeyi bana yıktılar benim gezip tozmama falan babamda pişman oldu bana kızdığına yani yine olan bana oldu zaten zor dönemler geçiriyorum.

Ortada ben kaldım yine?