İhanete uğradım yine?

3 sene once aldatıldıgım ve şiddet gordgm ıcın anlaşmalı boşandım altınlarımla araba aldılar ben haatanede yatarken zaten alıcaktık dıye ses etmedm ve ayrılıktn sonra nafaka tamzınat almadm şiddet oldugu ıcın dava actım ve bende nafaka tazmınat altın yerıne esyaların hepsı bnde olsn dedım ve anlaşmalı boşanıldı 3 sene sonra birinle tanıştım kendisi bana yazdı etti cok iyi ılgıler gosterdi hedıyeler falan guven problemımı aldatıldıgımı bu yuzden tepkı verınce sıddet gordugumu anlattm aileler tanıştıktan sonra iş cıddıye bınınce kızları cıkarmasını ıstedm oda kaç bın kısı var onemli degil sen ya sil ya da hesabımı sıl kendın ac hem sende dursun dedı hesaplarını bana verdi sonra benden ıstedı bende kuaförüm muşterilerim foto attıgı ıcın veremem ama ıstedgn zaman bakabılırsn telefonuma dedm oda tamam dedi herneyse iyiydik bunun 2 kardesi var ıkısı de kucuk evlı ve en kucugunun karısı altınları bozdurup araba almşlar uyardım almayn guvenılor yerden alın sorun yaşarsnz dedm ama almışlar oda motoru bozuk cıktı annesı sürekli bana bunu anlatıp duruydu evlerıne gittim yıne anlatıyor kendi evıme giderken telefonda arıyor anlatıyor sevgilmde anlatıyor sureklı sıkıldm basım agrıdı sevgilme ben neyapabılırım bana anlatmayın kendı arabamı mı satayım altın alayım gelınınıze dedm oda bana sen anlayıssız dusuncesız bencıl kıbırlı egolu pıskolojısı bozuk bırısın tedavı ol annem anlattıysa senı yakın buldugu ıcın dedi sonra doktora gıttık doktor toksit bırısı olsugunu söyledi empatı ve ıletımı zayıf oldgnu dedı ve bıdaha doktora gıtmek ıstemedı benım gecmısımı sureklı sorup durdu mahkeme durumumu dedıgım halde sureklı soruyor bnde anlattm ama özel durumları anlatamam aramızda olan seyler onlr ılgılendırmez evlenecegm adamı dedm sonra bn sordm hayatnda takıldgn cıdıd dusundgn bırısı olmadı mı dedm oda aılesının uzerıne yemın ettı kurana el basarm dedı sınra wp de gordum ve yalan söyledigi eski eşime gidip beni sordugunu falan yuzune vurdum hanı yoktu sen arkamdan ıs cevırdın yalan söyledm canım yerıne koydunuz annenle ıkınız ben sıze herseyımı anlattm durust oldm siz ıhanet ettınız dedm annesı merak etmiş kocanı merakını giderdi ne var bunda senın kafan karısık herhalde eskı kocana donmek ıstıyosun benım oglumdan hıncını alma hesablarını verdı dalga gecıyon sen dedı dalga gecen benmym sakamı yapıyonz arabası yok arabama aldm beraber gezdık aılemle iş arkadaslarımla tanıştırdm sayemde işi yoktu işe girdi bn gelecegimizi dusunurken sizin derdınız benım gecmısımı karıştırmak eski eşime neyını soruyonuz ben sıze herseyı amlattm guvenmıyosanız madem nıye benım arabama bındn neden benımle gezdn dıye cok kızdm annen senı yetıştırememış yetıştırseydı arkamdn iş cevırıp bana yalan söylemezdn dedım sonra ayrıldm ve annesı bana bır gece engelını kaldırıp wp den ses attı sen bana ve ogluma laf edecegıne senın ne bok oldugunu bız ogrendık sen namussuzsun benim oglumla olan yarın baskasınla olur pavyondakı kadınlr senden iyi onları gelın dıye eve alrm senı almam sen boşandım mahkemelerle tek basıma ugraşıyorum guclu kadınım dıyosun ama sen guclu falan degılsn sen hiçsin dedı sonra hemen engelledi sevglmde hesabındn eskı kocamın anlatrıklarını paylaştı benı kötüledi benım aldatılmamı şiddet gormemle dalga gectı gülerek paylaşım yaptı yaşadklarımla eski eşimi övdü falan 3 sne sonra bırınle olaym dedm kendımk berbat hıssedıyorm ağır geldi kaldıramadm atlatamıyorum tamamen çöktm kımseye guvenemıcekmıyız mutlu olamıcakmyz

İhanete uğradım yine?