Evli değilken c*nsel birlikteliğe olumsuz baktığım, desteklemediğim için geri kafalı ilan ediliyorum. İlk başlarda takmıyordum ama canımı sıkmaya çalıştı. Herkes düşüncesinde özgür diyip işlerine gelmeyince geri kafalı yapıyorlar insanları. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
2 ay
Geri Kafalı Mıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
16Görüş
İsteyen isteyeni düşünsün . İsterse yaşasın isterse yaşamasın. Benim kızdığım nokta "ben erkeğim yaparım sen kadınsın yapamazsın "diyenlere sinirleniyorum. Yoksa isteyen istediğini düşünsün. Beni ilgilendirmez
Bu cümleyi kuran insanlar genel de özgürlüğü savunur ve ardından kadınsın yapamazsın der :)
Ben eşitlikten yanayım. Kadına günahsa erkeğe de günah
Aynen öyle.
Herkes istediğini yapar sen doğru değil diye insanları darlıyorsan bunu söylemekte haklılar eğer yapmıyorsan onlar modern olmaya çalışan bağnazlar
Kimsenin görüşüne karışan biri değilim :)
O zaman onlar modern olmaya çalışan düşük zekalı bağnazlar
Bende ayni fikirdeyim rastgele bişey yaşamak istemiyorum
👍🏻👍🏻
Çok saçma istemiyorsun diye geri kafalı mı oluyorsun
Öyleymişim :)
Değilsin, aldırış etme diyene
Teşekkürler 😅
Değilsiniz öyle düşünenlerle iletişim düzeyiniz düşük olmalı.
İletişimi kesmeye çalışıyorum.
En güzeli o bazen atsan atılmaz kadar yakın olanları da mümkün mertebe meraba merhabadan öteye gitmeyin sinir bozucular çünkü
Bana da diyorlar ama Allahtan gamsız kasavetsizim umurumda olmuyor kimin ne dediği
😅👍🏻
Ben herkes özgür diyorum , para karşılığı cinsellik yaşıyorum
İsteyen istediğini yasar ve yaşamaz. Sana o lafı diyenler kendilerine baksin
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim
Asıl onlar geri kafalı
Toplumun gerçeğinden biii haberler heralde
*
Cihangirin tatlı su solcularını
😅👍🏻
Geri kafalı diye bir erkeğin ya da diğer kaşarların baskısı olabilir ama sen aldırma onlara :) iç huzurun ahlaki değerlerin ne diyorsa öyle yaşa
🙏🏻🌸
Evlilik diye bir yapı ve anlam ve önemini yitirdiğinden... Geri kafalı düzeyine düşüyorsun yani... haklılar. Çünkü öyle bir şey kalmadı oyuncak gibi oldu.
Sen ve senin gibiler için oyuncak olabilir.
İnsan ilişkileri berbat olanlar dışında rahatça yapıldığını biliyorum. Bir tek asosyal tipler vs. kaldı duruma bu şekilde bakan.
Öyle bi hal almış ki artık cinsellik deneyimi olmayana cahil gözüyle bakıyorlar şaka gibi asıl onlar cahiller de haberleri yok
Kimseye seçimi yüzünden cahil diyemem, herkesin günahı kendine lakin "Ay çok geri kafalısın. Siz muhafazakarlar hep böyle, neler kaçırdığınızdan haberiniz yok." gibi cümleleri işitmek bunaltıyor.
kim diyomus ya oyle, herkes evlenmeden yatmak zorunda mi bu kisinin tercihi lafa gelince namus bekciligi mi yapiyosunuz demeyi bilirler islerine gelmeyince kendileri yapar takma kafana
Yorum yapıp "evet" diyen bile var 😅 teşekkür ederim yorumunuz için
asil cahil bu kafalar saygiyi falan bilmezler sasirmadim, rica ederim ❤️
Ne alaka herkesin tercihi, görüşü farklı
Asıl bunu diyenler geri kafalı...
Esas doğru olan sensin
Olmaz.
Yaş kaç
Muhafazakar olmak neden kötü kabul ediliyor
Bende bunu anlayamıyorum.
Saygısız insanlar işte
👍🏻
İnsan gibi insansın