Iki arada bir derede kaldım?

Dün aileme hayatımda birisinin olduğundan bahsettim. Onlar da olumlu karşıladi. İstersen kahvaltıya çağır tanışalım dediler. Sevgilim de ailemle tanışmak istiyordu zaten kendisi de teklif etmişti. Dün biz bir mekana gittik. Sevgilimi de çağırdım. Saat 3 te söyledim, saat 6 da vardı kendisi ve ailem baya bekledi onu. Hep geç kalır kendisi her yere. Bizimkiler kahvaltı bile yapmadığı için saat 6 ya kadar aç bekledi. Sonra sevgilim geldi, arabasindan indi. Yanından geçen bir kizla sohbet etmeye başladı yanimiza gelmeden. Telefonuna bir şey falan yazdı. Babam bana sordu onlar birlikte mi geldi, bak kızım sevgilin bir kızla konuşuyor diye. Ben de o kızı tanımadığını söyledim. O da bir müşteriydi. Sonrasinda sevgilim gelince sohbet baya güzel geçti. Babam çok sempatik bir insandır, geç kaldığına dair espriyle karışık söyledi. Yemekten sonra ben kardeşim sevgilimin çocukluk arkadaşı ve sevgilim beraber takılmak için sevgilimin arabasıyla plaja gittik. Babamla annem başka yere geçti. Kardeşim fark etmiş sevgilim açık giyinen kizlarin arkasindan onlar geçene kadar bakıyormus. Ben de gördüm bir kızın göğsüne baya dikkatli baktı. Sonra akşam oldu ınstagram sayfasına girdim. Bir kız arkadasina şey yazmış. Yanındaki kız kiiimmmmm diyip kalpli göz koymuş bir de tanımadığı yabancı bir kızı eklemiş. Tartışma çıktı aramizda çünkü ben bunu sadakatsizlik olarak görüyorum. O da öylesine yazdığını, ınstagram sayfasını sigorta şirketi açmak için büyütmek istediğini söyledi. Sonra al işte ınstagramimi donduruyorum ben bu tür tartışmalara gelemem falan dedi. Akşam eve gittim. Ailem hoşlanmamis herhalde çocuktan. Gider gitmez bu çocuktan sana hayır gelmez, sana bağlılık göstermez, üzer ayrıl dediler. Ben bugün Almanyaya dönüyorum, o da askere gidecek birkaç güne. Ayrılmali miyim,? Psikolojisi bozulur mu?

Iki arada bir derede kaldım?