Ucuncu sinifa giden giden bir erkek kardesim var bayan bir ogretmeni var dis gorunuste samimi guleryuzlu konuskan ilk baslarda bana karsi samimiyeti iyiydi yakin davranirdi sicakti ama bu sene ne olduysa bana karsi mesafeli ve soguk ve gecenlerde sosyal medyada profil hesabi denk geldi istek gonderdim uzun zamandir istegimi kabul etmedi kabul etmiyecek kadarda aramizda bir sorunda olmadi ama dikkatimi ceken sinifta birkac veli ekli onda kabul etmis ve yakin olan velilerle cok yakin sicak davraniyo bana karsi niye boyle anlam veremedim ozellikle sosyal medya konusu dusundurdu beni..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belki bir şeye kırılmıştır
Neye kirilabilirki okadar gormem etmem samimi degilim
Benzer bir olay yaşadım sebebini hala çözemedim 😅
Boyle asiri hassas ve elestiriye kapali en ufak elestiride modu dusuyor surekli pohpohlucan onu ve pohpohlayan veliler yalaka veliler var onlarla iyi sicak ama ben bunlari yapmadigim icin benim cizgim sabit oldugu icin bana bu sekilde davranis sergiliyo
Sen kendi sorunun cevabı vermişsin 😃
Digerleri gibi yapmadigim icinmi
Evet, hoca karaktersizin teki kendine yalakalık yapılsın istiyor bu yüzden sende yapmadığın için eklememiş boş ver gitsin.
Karaktersiz demeyelimde insan seciyor insanina gore muamele ediyor davraniyor
İşini düzgün yapsın da samimiyete gerek yok bence
Kendisi birseyle kafa yormuyo herseyi veliden bekliyor velinin sirtina yukluyor
Okul müdürüne şikayet edin veya cimere bildirin onu en nefret ettiğim tip
Bir arkadasim var bayan oglu kardesimle ayni sinifta cocuk anne baba ayri ve cocuk biraz hareketli yerinde duramiyor konusuyor cok ogretmen her iki gunde bir annesini arayip sikayetlerde bulunuyormus hatta demis benim sinifimdan alin baska okula verin demeye getirmis arkadasim diyor bana bu kadin psikolojimi bozdu benim her iki gunde bir insan aranirmi diyor sikayet icin mudure cikip sikayet etmis resmen kin beslicek duruma gelmis artik
Her önüne gelen öğretmen olunca durum bu oluyor maalesef
Ogretmen dedigin hicbir sekilde ayrim yapmaz insanina gore davranmaz herkese esit derecede muamele eder ogretmenlik herkesin becerebilecegi bir meslek degil bazilari sadece bu meslek adi altinda egosunu sisirip ne oldum delisi olabiliyor
Türkiye'de sıradan bir olay, böyle insanlar her kurumda varlar. Ülke olarak her yerde basiretsisiz.
Haklisiniz o basiretsiz insanlar varki kendine sukadar birsey katamamis hergun yenileriyle karsilastikca midem bulaniyor insanlardan cok yalakalar yaranmak adina kendilerinden olmadiklari gibi davranan pohpohlayan bazen kendime onlar gibi olmadigim icin onlar adina uzulup kendim adina seviniyorum
Kesinlikle, oldukları mevki yüzünden insanların onlara yalakalık yapacaklarını sanıyorlar. Yani öyle olmasını istiyorlar. Bunlar egoist çevresinde sevilmeyen insanların hareketleri ve davranışları.
Emin olun sevilip takdir toplayip kendileri hakkinda iyi dedirtiyorlar
Zorla güzellik olmaz. Bu sadece yıkık egolarını tatmin eder. Kimse onu o olduğu için sevmiyor çıkarı olduğu için seviyor.
boş ver ekleyıp nabcan kı
Dusuncem eklemek degil tavri davranisi
Kıskançlık yapmıştır kadınlar birbirini kıskanır
Benimde aklima gelmedi degil sicak davranana yalakalik yapana daha baska benim cizgim sabit oldugu icin akli basinda davrandigim icin mantikli konustugum icin biraz mesafeli ve soguk
Sevgilisi veya eşi seni görmüştür belki ne güzel kız demiştir ya da
Evli iki cocugu var banane esinden