Selamlar yardımcı olur musunuz?

9 yıllık bi kiz arkadaşım var 2013de 4aylik evlilik yaptı eşinden ihanet şiddet gordu ayrıldı ölüm tehtiti bile aldı ailesi arkadaşım a iftiralar attı kendini toparlaması baya yıl aldı neyse boşandıktan 8ay sonra Başka biriyle tanıştı ailesi izin vermedi için onunla evlenme di ama evlensede zaten mutlu olmazdı oda sinir hastası alkolik ti oda aldattı arkadaşım i arkadaşım ihanete rağmen devam etti ama oda onu çok üzdü evlilik dışı özel foto ve il İSKİ yaşamadı bikac yıl dan sonra tekrardan ayrıldılar çünkü oda ailesi de iyi insan değillerdi bu süre zarfında arkadaşım in hep yanında oldum bundan iki seneye yakın olcak arkadaşım başka biriyle tanıştı ama o bunlardan daha kötü çıktı arkadaşım a her konuda yalan konuştu yalan yere yemin etti ihanet etti kuyusunu kazdı arkadaşım dan özel foto istedi yollamadı diye terketti 10 aylık sevgililer di arkadaş kalalım dedi arkadaşım kabul etmedi eski sevgili si hınclandi tam bir buçuk sene arkadaşım a zarar vermeye çalıştı hem kendi hem arkadaş lari ile her türlü piskolojik şiddet uyguladı bergen gibi yapmakla bile tehtitetti her türlü iftirayı attı arkadaşım a arkadaşım çok direndi gectimiz ramazan ayında bile arkadaş lariyla şiddet uygulandı konu boyle şimdi sizlere demek istedim arkadaşım kendini iyice kapattı tam bir buçuk yıldır telefonunda WhatsApp bile yüklü değil ne kadar hesabi varsa kapattı ama bu durum benim canimi sıkıyor açmıyor en azından bi WhatsApp olsun ac yazim diyorum yok diyo ömrünün sonuna kadar kimseyi kalbinehayatina almicak mis WhatsApp dail hiç bi hesap kullanmicakmis ara istedin zaman diyo ama bende onu 1aya yakın aramiyorum sinirlerimi bozuyor beni sosyal medyada yanliz birakmasi onu nasi ikna edebilirim tekrar sosyalmedya kullanmaya sizce kullanmadı süre ce artık yaninda olmicam sıkıldım artık dertlerinden
Güncellemeler
+1 yıl
Şiddet uygulandı ama piskolojik şiddet normal fiziksel degil
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşım artık kimseye güvenmiyor vede her an kendine zarar gelcen i dusunuyo aslında hakli ama Nasi kurtaririm onu bu piskolojiden
Selamlar yardımcı olur musunuz?