Annem bana mezun olunca kredi çekip ev al kardeşinin üstüne yap dedi ve kavga ettik sizce bu makul bir istek mi?

Ben yıllarca onların desteği olamadan mücadele ettim çok zorluklar çektim birkaç aya mezun oluyorum alanımın iş imkanı geniş olduğu için kolay iş bulabilirim. Hafif engelli bir kardeşim var ama çalışabiliyor gelmiş bana bize ev al kardeşine veririz diyor bana da yazık değil mi zaten onlara da destek olurum ama benim de hayatımı sürdürmem geleceğim için birikim yapmam lazım kardeşime ev alması gereken kişi anne babası değil mi? Bana da yazık değil mi en kötü ev 600 bin TL okadar emek verip essek gibi çalışıp niye onlara bu fedakarlığı yapayım iş adamı miyim. Annem de tek kızım sensin en büyük sensin umudum sensin diyor neyim ben süpermen mı onlar bana ne yaptı bu güne kadar. Ayrıca bana memlekete tayin ver uzağa gitme diyor kafayı yiyeceğim bu kadın neden bu kadar bencil yoksa ben mi abartıyorum?

Annem bana mezun olunca kredi çekip ev al kardeşinin üstüne yap dedi ve kavga ettik sizce bu makul bir istek mi?