• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Eşim ve ailesinden çok sıkıldım, boşansam mı? (Sayfa 3)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
714
Yapay Zekaya Sor
Eşim ve ailesinden çok sıkıldım, boşansam mı?
Doğum Soruları Hamilelik Soruları İş Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

36

Cevap

89

Cevap

Popüler Cevapları Göster(120)
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

boşanma

0
    41 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yaşlarınızı söyle anlatayim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

27 ben o 32

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sen 30'a yaklaşmış boşanmış bir kadın olarak yüksek değer erkek bulmakta zorlanacaksın ama erkeklerin değeri 30dan sonra artmaya başlıyor işleri güçleri oturuyor kariyer yapıyorlar onu isteyen evlilik bekleyen çok kadın olacak erkekler boşandıktan sonra tak diye bi kadın buluyor evlenecek ama kadın bulamıyor. bunu da sana her kadın söylemez kadınlar birbirini boşan boşan diye gazlıyor sence bu iyi niyetli mi bi düşün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye zorlanayim ya gayet güzel bir kadınım hiç alakası yok çalışırım ayrıca erkek bulmak gibi bir derdim de yok he dediğim gibi bulmak istesem bulurum. Bence sen ezik hissediyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bir de çocuğun var, bekar anneye evlilik teklif edecek erkek de azdır, evlenmek istemiyorsan boşandıktan sonra sorun yok. güzellikle alakası yok bunun, bence sosyal medyanın vs gazına gelme sen. sosyal medyada go girlll yaparsın güzelsin herkes peşinde diye bi hayal alemi var. en azından söyledim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya ben biri olsun demiyorum ki zaten bak ben 6 yıldır evliyim evliliği hiç bir zaman sevmedim mecburdum evlendim aşırı iyi maddi durumum olsa boşanır hiç evlenmem ben zaten aslında evli olmak istemiyorum nasil desem evlilik asla bana göre değilmis bunuda anladım evlilik sıkıcı yorucu suregelen askerlik gibi bir şey o kadar zorunlu tutuluyor ki insanlar ülkemizde sen bile şu an boşanma tekrar nasıl evleneceksin kim gelecek gibisinden düşünüyorsun aslnda ben kimseyi istemiyorum çocuğumla mutlu yaşarım da işte bu ülkede yaşayamam haklısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

fresh&fit izle. amerikada'da kimse single mom'la evlilik tercih etmiyor. size sahip çıkacak bi erkeğe ihtiyacınız olacak her türlü. o yüzden boşanma bu benim tavsiyem. canım sıkıldı deli gibi aşık hissetmedim bi boşanma nedeni olamaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya neden erkege ihtiyacımız olsun aaaa valla sinir ettin beni he kesin erkeksin sen benim Allah'tan başka kimseye ihtiyacim yok tercih etmeyen defolsun gitsin banane

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tarih boyunca böyle olduğu için :D sosyal medya ne güzel amacına ulaşıyor. önce kadınlara sıkıldınız mı boşanın en iyisini hak ediyorsunuzz diyor ilişki koçusuları :D sonra boşanıyor kadınlar eski kocaları genç bi kadın buluyo evleniyo ama boşanan kadın kimseyi bulamıyor b*k gibi kalınca yine ilişki koçusularına psikiyatristlere gidiyor ve sektör bu şekilde ayakta duruyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Slk ben gencim zaten 27 yaşındayım bu arada herkes 20 lerin başı sanıyor o senin buruşmuşlugun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu soru ya troll ya da gerçekten sosyal medya gazına gelmiş birisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok canım gercekte de duyuyorum bunları ben çok sık iltifatta alıyorum kıskanma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

40 yaşında değilim bu arada 27 yaşındayim umarım dank etmistir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

YAHU DAHA GENÇ DAHA HARİKA HALİNLE BİLE BULABİLDİĞİN şu an BEĞENMEDİĞİN ADAM OLMUŞ DAHA YAŞLI VE ÇOCUKLU HALİNLE SENİ KİM KABUL EDİCEK SANA ERKEKLİK ÇOCUĞUNA BABALIK YAPACAK AMA SANA Bİ ŞEY DEMİYORUM KOŞ BOŞAN ACUN ILICALI BEKLİYOR SENİ

Yorumla
    • arslansss
      arslansss
      +1 yıl

Gizli üye, takdir ediyorum seni bacım. Yorumları okudum. Önüne gelen boşan diyo. Lan o küçücük çocuğun suçu ne neden aile ortamı göremesin. Siz Bi b. k yiyip zevk namına çocuğu yaparken iyiydi. Onu anasından babasından ayırmak ne kadar kolay değil mi. O çocuğun günahı senin boynuna, eşimi sevmiyorum diyor. Sevmiyon niye evlendin adamın da başını yaktın. Sevmiyon hadi evlendin, ne diye çocuk yaptın sevmediğin adamdan. Mal mısınız nesiniz. Ya.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@arslansss ya özürlü musunuz siz kadının derdi birini bulmak takmış bulmaya biri şunu eversin

Yorumla
    • arslansss
      arslansss
      +1 yıl

Bacım kadının derdi o değil. Derdi o olsa her kadın 1 günde 10 erkek bulur, Türkiyede. Kadının derdi aileni yıkma. Bu konular buraya meze edilecek konular değil. Seni, eşini, onun ailesini, senin aileni, ikinizin arasını, şartlarını bilmeyen birinin tavsiyesi ne kadar mantıklı geliyor sana? Burada sana boşan diyenler bu dediklerimi ne kadar biliyor. Bekara karı boşamak kolay derler. Sen de eğer gerçekten böyle bir sorun yaşıyorsan, lütfen bunu aile büyükleri ve eşinle konuş. Sizi bilen tanıyanlarla konuş. Ve o çocuk için aileni yıkma

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Git boşanda adam kurtulsun senden adama üzüldüm evliliği için o kadar çabası boşuna

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@arslansss bu kadın boşansa yine bir erkeğin ilgisine ihtiyaç duyacak çocuğu evde bir baba figürüne ihtiyaç duyacak ama boşanmış çocuklu bi kadın olarak başkasının çocuğuna öz babasından daha iyi babalık yapacak birini bulamayacak ve evet çocuğu varken boşanması bencilce, ortada şiddet falan yok sadece sıkılmış yani. ve evet istese 1 günde 10 erkek bulur ama onlar da sadece yatmaya çalışır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sıkılırım tabi düşüncesiz kaba saba bir insanla evliyim aileside ekstra kaba saba. İlla şiddet olup soluğu acilde mi almak lazım ne kadar cahilsiniz siz ya bazı davranışlarda psikolojik şiddettir bunları yazanin kadın olmasına şaşırıyorum sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

psikolojik şiddet bu değil sen kadınların 28-32 yaş arasındaki kompleksine girmişsin ben prensesim daha iyisini hak ediyorum vs en çok kadınların başlattığı boşanma bu yaşlarda olur ama bu kadınlar eşinden boşandıktan sonra bi b*k bulamaz en fazla gel yatalım diyecekler kimse gel çocuğuna öz babasından daha iyi babalık yapayım demeyecek

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Boş boş konuşuyorsunuz, boşanmayıp mutsuz bir evliliğin zoraki sürdürülmesi çocuk için daha zararlı. Az mantıklı olun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Banker_Bilo her evlilik sıkıcıdır rutindir. sürekli heyecan tutku ihtiras bilmem ne bekliyorsanız o penisten o penise o partiden o partiye koşsaydınız evlenmeseydiniz

Yorumla
    • arslansss
      arslansss
      +1 yıl

Gizli üye, ben orada seni savunuyordum. Sana diyor bu kadının derdi, birini bulmak diye. Ben de senin için dedim ki, istese 10 erkek bulur diye.
      Ve yine katılıyorum sana.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlenmeye taktiysan benim boşanıp evlenen arkadaşım çok hiç biri ortada kalmadı yani.. Laf anlıyorsan tekrar yazicam benim derdim başkasını bulmak değil bulsam böyle de bulurum sen herhalde hiç TV izlemiyorsun aynı şeyleri yazıp durma prensesim demiyorum öyle bir iddiam da olsa zaten eşimle evlenmezdim ki bana çoğu kişi hiç yanına yakışmıyor dediği halde

Yorumla
    • arslansss
      arslansss
      +1 yıl

Aynen öyle benim de anladığım bunların istediği evlilik değil, f. ck body istiyor bunlar.
      Yazık bu hale geldi insanlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

al işte. kadın hipergamiktir. bulabilceğinin en iyisinin o adam olduğunu düşünsen zaten boşanmak istemezdin. boşanan arkadaşların da seni gazlıyor çünkü yalnız kalmak istemiyorlar. ben seni düşündüm yazdım zaten adamı beğenmiyorsun ve çok heyecanlı parti hayatını istiyordun madem evlenmeyecektin evlilikler rutindir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@arslansss ya ne fck ne badisi huzur istiyorum ben abicim erkek felan istemiyorum

Yorumla
    • arslansss
      arslansss
      +1 yıl

Soruyu soran, bacım sen bu adamla niye evlendin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla huyu güzel olsa keşke kel olsun tifil olsun ne olursa olsun bir ömür başımda taşırım ama bende bu duruma kolay gelmedim hırsızın hiç mi suçu yok derler yani

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

mesele partiden partiye koşma meselesi de değil, evliliğin rutin veya sıkıcı olması meselesi de değil. Mesele, soru soranın değer görmediği, mutsuz olduğu, eşinin gözünde öncelik olmadığı bir evliliği sürdürüp sürdürmemesi meselesi. Mutsuz bir anne ile büyüyen çocuk da kaçınılmaz olarak mutsuz olacak. Kız çocuğu ise annesini mutsuz eden babası nedeniyle büyüdüğünde erkeklerle sağlıklı ilişkiler kuramayacak. Erkek çocuk ise annesi mutsuz olduğu için babasına öfke besleyecek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Banker_Bilo hay ağzına sağlık benim annemde hep sizin için bosanmadim dedi babam böyleydi sonuç hepimiz dediğin gibi olduk yanlış seçimler yaptık

Yorumla
    • arslansss
      arslansss
      +1 yıl

Sonuç olarak soruyu soran, bacım ben sana mutluluklar diliyorum. Umarım mutlu olursun. Hayatında başarılar dilerim.
      Ve gizli üye, sana da sonuna kadar katılıyorum. Hayat görüşümüz benziyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden evlendim o çok uzun mesele yaptım bir hata seviliyorum sandım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

son olarak şunu da söyliyim ŞAHSİ FİKRİM sana burada boşan diyen erkekler de etrafta boşanmış milf sayısı artsın istiyorlar çünkü onlar daha çok duygusal boşlukta oluyor ve daha kolay yatağa atılıyor

Yorumla
    • arslansss
      arslansss
      +1 yıl

Soruyu soran, sen kararını vermişsin. Hayatında başarılar dilerim.

Yorumla
    • arslansss
      arslansss
      +1 yıl

Ve görüş sahibi, bir erkek olarak söylüyorum. Yine sana katılıyorum. Boşan diyenlerde ekmeğinin peşinde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@arslansss kesinlikle

Yorumla
    • arslansss
      arslansss
      +1 yıl

😊👍

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onların kötü niyeti varsa kendilerine.. Ama her insanın çizgisi vardır bazı insanlar çapkındir evlide olsa durduramazsin benim şükür öyle bir durumum yok çocuğumu düşündüğüm için 6 yıldır evliyim hala ha deyince boşanayım yapamam evet ama eşim varken duygusal boşluktaysam olmasının anlamını sorguluyorum evet profesyonel olmak lazım evliliği yürütmek felan filan ben bunlari çok dinledim olamıyorum işte olduğum gibiyim keşke rol yapsam belki durumu toplarım ama kizginsam kizginim ve karşımda ki insan hala yanlışsa daha da kızgın oluyorum haliyle bende robot kadın değilim insanım görüşleriniz için sağolun.

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim ve ailesinden çok sıkıldım, boşansam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlilikten sıkıldım boşanmalı mıyım? 12 cevap verildi
Eşimle boşanmak istiyorum bıktım cidden? 10 cevap verildi
Evlilikten çok sıkıldım boşanmak istiyorum haksız mıyım? 33 cevap verildi
Eşimle aileler arasında kalmaktan çok sıkıldım? 6 cevap verildi
Eşimden ve çocuklarımdan çok sıkıldım artık boşanmak istiyorum ama eşim kabul etmiyor ne yapmalıyım? 6 cevap verildi
Evlilikten bunaldim bosanmak istiyorum? 55 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Büyük konuşur musun?
  • Besiktas7834 ile neye ihtiyacınız var söyleyebilir miyiz?
  • Ya " kader" dedikleri şey sandığımız gibi değilse, bir çok şey için bahanemizde yok olurdu, insanlık nekadar tembel değil mi?
  • Sana hangi yemeği ısmarlardım söyliyim mi?
  • Manipülatif biri misiniz?
  • Aşk oyun mudur?
  • Kolera oldunuz mu?
  • Hiç churro yediniz mi?
  • Pancar salatası sever misiniz, siz nasıl tüketmeyi daha çok seviyorsunuz?
  • İnsan bazen kendinden bile yorulur mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨