Ailem ve çevrem neden böyle yapıyor?

İyi geceler ben evliyim ve 1 kızım var. Kocam çalışmıyor anne babasının yanında kalıyoruz. Anne babayla bir sıkıntım yok ama her işe burnunu sokuyor kaynana ve kocam bunu görmek istemiyor çalış ayrı eve çıkalım diyorum istemiyor. Ha bide görümcem var daha önceleri gidip geliyoduk ama şu son 2 3 aydır ne zaman mesaj atsam müsait değilim hastayım düzelemedim diyor yanına gittiğimizde hiç sohbet etmez sürekli telefonla uğraşır ve sevgilisiyle konuşur. Bide benim ailemi anlatayım biz 4 kardeşiz en büyükleri benim 2 ve 4 numar kardeşlerime o kadar iyi davranıyor ki kız kardeşimle sohbet ediyor gülüyor konuşuyor ama ben ve 3 numara kardeşime biraz daha soğuk.. önceden saatlerce konuşurduk şimdi iki satırı zor eder olduk.. Ben insanlarla sohbet etmeyi özledim onlarla dertleşmeyi gülmeyi önceden çok güzeldi ama sonra bir rüyadan uyanmış gibi... Etrafımdaki insanlar sadece işi düşünce iyi davranıyorlar ama işleri yokken kimse yüzüme bakmıyor.. ha birde görümcem ve annem benimle sadece kocan neden çalışmıyor sen ona laf söyle gitsin çalışsın gibi şeyler söylüyolar ben kocamı seviyorum ve söylemiyorum kavga ederek değil sakince konuşarak söylüyorum.. Ben kendimi çok yalnız hissediyorum kızımdan başka kimsenin sevgisi samimiyeti bana dürüstçe gelmiyor.. Ya da ben çok takılıyorum insanların hareketlerine bilemiyorum.. Konuşacak dertleşecek beni anlayacak hiç arkadaşım yok 😔 bazen kocamdan beni sinir ediyor bırakıp gelsem burası koca evinden beter.. Okuyanlara teşekkür ederim ben sadece dertleşmek istedim...♥️♥️♥️
Ailem ve çevrem neden böyle yapıyor?