Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar maasi 8500 deilmis 10500 civari biseymis
Güncellemeler
+1 yıl
Bos bos konusanlar var kizimin karti kendisinde duruyo ben 5 kurusunu bile almadim bu zamana kadar hep kendisi neye istediyse ona harcadi sonra burada gelip para avcisi falan demeyin kizim icin istiyorum kendim icin degil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
A*mk işiniz gücünüz nerden beleş para kopartırım diye düşünüyorsunuz. Umarım 1 TL bile kopartamazsın.
Ne alaka anlamadim ben evliyim ve Şu an calisamiyorum bu zamana kadarda o adamin 5 kurusu bogazimdan gecmedi cok sukur bu cocugu tek basima yapmadim bakmak zorunda essek gibi vermekde zorunda her gece icip sicip bi kizi oldugunu unutursa bende o parayi zorla almak zorundayim 15 yildir ben bakiyorum isten ayrilana kadar 5 kurusuna kizimi da muhtac etmedim ayrildiktan sonra ihtiyacim oldu
Kizim 5 yasindayken ameliyat oldu 8 saatlik ameliyat gecirdi tum masraflari ben odedim asla lafini etmiyorum ama hastaneye bile bikere gelmedi bu nasi babalik kopek gibide odicek odemek zorunda orada burada icerken gotu dagitirken cok rahatti ama
Evlisin yeni kocan baksın kızına o adam bakmak zorunda değil. Hem evlenince nafaka kesilmiyor mu? Eski kocanın yerinde olsam evlendiğin için 1 kuruş bile vermem.
Kart bile kizimda duruyo kendisi ihtiyaclarini karsiliyo ben elimi bile surmuyorum bilip bilmeden bu kadar onyargili olmaniz igrenc
O adam yaptiysa o adam da bakmak zorunda oyle bisey yok evlenince nafaka kesilmiyo o adam da allah razi olsun kizimin bi dedigini iki etmez nerden biliyosun da konusuyosun
Benim evlenmemle ne alakasi var eger yaptiysa oda bakmak zorunda bakmak zorunda degil diye bisey yok oda onun kizi tek basima yapmadim ben bu cocugu oda evlendi ama geri bosandi suc bende mi
Nasi bi vicdansizsin ya ilerde kizin olursa bosanirsan sen zirnik koklatmazsin kizina boyle kal
Boşanmışsın evlenmişsin adamın yakasını bırak. Sanane isteği zaman içer istediği zaman evine gider. Kız sende kalmış onda kalsa o bakardı. Madem istedin çocuğu sonuçlarına katlanacaksın.
Benden boşanıp evlenirse umurumda olmaz kimse 1 kuruş bile vermem gerekirse yakarım parayı yine vermem.
Bende kaldi mahkeme bana verdi evet ama mahkemenin karari zaten 150 tl ve her yil artmasi gerekiyo arttirmadigi icin buralara geldik ve sen eger kizin olursa zirnik koklatma dedigim gibi kendi bildigini yap annesi baksin sonucta annesinde kaliyo senin cocugun degil
Cocugun ne sucu var burada?
Ben evlenmisim veya evlenmemisim o onun da cocugu kendi oz kizi onada gidiyo ondada kaliyo kizimdan yeri geliyo bi kap yemek istemesini biliyo ama bunu yapiyosa yardim da edicek ben kiz annesiyim kizimi okutmaya calisiyorum oda babasiysa yeri gelicek okul alisverisini yapicak zorunda cunku
Senin gibi olgunlaşmamış beyinler 18-19. da evlenip çocuk yapınca sonuç bu oluyor.
Bilip bilmeden burada gelip konusamazsin kendi istegimle evlenmedim ki isten ayrilana kadar kizimi da o adama muhtac etmedim hicbi zaman
Ve avukata sordum benim evlenmemin bununla bi alakasinin olmadigini soylediler ben istersem 10 kez evleniyim cocuk onun cocugu vermek zorunda dedi
Sonsuza kadar mı verecek bu adam bu parayı?
Kizim 18 yasini doldurana kadar kizima odemek zorunda odemezse hapis cezasi var diye biliyorum
Arkadaşım eşinden boşandı asgari ücretle geçinmesine rağmen 2500 tl nafaka veriyor
Anladim tek cocuk mu peki bide kac yasinda acaba
6 yaşında tek çocuk ablamda boşandı oda 2000 falan alıyor
Ya ben o kadar fazla bi miktar zaten istemiyorum Şu an ben evliyim ve ev hanimiyim bu zaman kadar hep calistim son 3 4 yildir babasina yuklendi oda laf ediyo aylik 150 lirayi basina kakiyo kiza bagiriyo falan en azindan 1000 olsa kizim kendi ihtiyaclarini karsilayabilsin yeter bana
Avukatlar arastirdi zaten eski esimi durumu baya iyi gozukuyo dediler 150 tl cok komik bi rakam bu donemde dediler
Bunun başvurusunu yaptığında düzenleme yapılacaktır neticede kazanç belli hayat pahalılığı vs
Evet hersey cok pahali cidden biz Şu an tek maas gecindigimiz icin kit kanaat umarim arttirirlar baya ya
Diğer tarafında gelir ve giderine bakarlar sen rahat ediceksin vs diye karşı tarafı zor duruma düşürmezler ve eğer kızının velayeti babadaysa zaten sana bir nafaka ödiceklerini sanmıyorum neticede kıza o bakıyor
Kizimin velayeti bosandigimizdan beri bende onlara ara sira ayda bi hafta falan bazen gidiyo o kadar eski esim babasiyla yasiyo baska cocugu yok bekar oturduklari ev kendilerinin arsalari falan var eski esimin ustune de arsa falan var baya
O zaman ortalama 2 3 bin alırsın
Umarim kizim kendi ihtiyaclarini alsin yeter bide universite icin birikim yapsin kendine istiyorum cunku 50 lirayi bile eli titreyerek veren bi babasi var universitede destek olucak biri yok ona ben bile kit kanaat yani
Simdiden 3 5 atarsa o paradan kenara koseye ilerde biraz daha rahat eder en azindan
Vallaha bu devirde kim ne ile rahat eder bilmiyorum allahtan 3 tane evim var gelirim iyi yoksa durum kötü
Evet gercekten zor artik hersey
Takip isteği yolladım yardıma ihityacın olursa yazarsın özelden
Tamam tesekku ederim
onun hesabı vardı arkadasa sorarım unutmazam hesaplatirim
yani 150 den fazla olacağı kesin :D
bunu avukatına sormalısın
Evlenmemek daha iyi gibi
1500 olur
Umarim ya ben hic almiyorum kizimda duruyo kart zaten
Alt limit var yaş da önemli tek çocuksa 1500 olur dava açarak iyi yapmissin
Evet tek cocuk ve 12 yil boyunca hic artmadi nafakasi hep 150 kaldi bisey aldirmak istedigimizde 1 saat kavga ederek aldiriyoduk
Her şey gönlünce olsun bu vicdan meselesi
Sagolunn
Siz sagolun
3bin olaır