küçümser bir bakışla imalı bir şekilde ''nereye gidiyorsun'' deyip ardından küçümser bir gülümsemenin gelmesi.
size sorum şu. bu davranışı yorumlar mısınız. siz onları insan yerine koyup onlarla konuşmaya gidince bu tepkiyi aldım.
küçümser bir bakışla imalı bir şekilde ''nereye gidiyorsun'' deyip ardından küçümser bir gülümsemenin gelmesi.
size sorum şu. bu davranışı yorumlar mısınız. siz onları insan yerine koyup onlarla konuşmaya gidince bu tepkiyi aldım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dalga geçmiştir
Bu aralar onlar çok, boş ver umurun duymasın!
Kime ne senin nereye gittiğin ve ne yaptığın?
adamlar yorum yapıyor bide amcamın oğlu
Zaten ne varsa hısım akrabada oluyor! Ortaya bir şey atmışlardır, boş ver!
Bize de aynısını yaptılar, umursama geç! Omlar cahilse, sen aklı başında birine benziyorsun, takma kafana!
onlar bi konuda rezil etmeye ve kötü duruma düşmeme ugraşiyorlar. sanırım benim hakkımda bir şey ortaya attılar ve yalancı ve iftiracı durumuna düşmek istemiyorlar
Boş ver geç gardaşım!
Cenab-ı Allah bazılarına kitabını sağından bazılarına ise solundan verecekmiş, o sol taraftan verilen kitapların sahipleri cehennemlikmiş.
Sen boş ver, amelini, niyetini net temiz tut, varsın onlar yansın!
bu dünyaya bağlanma diyosun o kadar
Yok, bu dünyaya tabi ki bağlayacaksın! Çünkü Allah intikam sahibidir! Eğer ki zerre kadar sana dokunsalar, bunun cezasını iki tarafta çekecekler!
diğer tarafta çekerler evet ama bu tarafı bilemem
Bunu çoğu zaman tahrik etmek için yaparlar! Ben eski patronumu patakladım bu yüzden, ama sen yapma güzel kardeşim, sen benim yaptığım hataları yapma!
tahrik edip kendilerine saldırmamı ve suçlu çıkmamı istiyorlar yani
Yok, onu demedim! Dengeni bozmaya çatılıyorlar ( daaşak geçiyorlar) sen onlardan daha iyi birine benziyorsun, boş ver :)
tamam ne yapayım sadece uzak mı durayım
Yok, yakın dur istersen :) mesafe koymana gerek yok! Umursama, kızdırmaya çalıştıklarında tebessüm et ve onlardan daha iyi biri olduğunu göster ;)
e dalga geçmeye çaliştiklarında da mı gülüp geçeyim.
Yok, ne oldu diye direk sor, orada zeka kapasiteleri ortaya çıkar! Devam ederlerse, hadi ordan çek yoluna bak ;)
soruyorum zaten bazen haırdır bişey mi var diyorum bişey yok diyolar hep
O zaman boş ver, sen amalini bozma :)
Gidemezsin, yapamazsın anlamında.
onların yanına aramızdaki problemi konuşmaya gittim. o zamanda böyle tepki ile karşilaştım. yani bir nevi senin dmeene göre gelme gibi bir sonuç çıkar mı
şu an yaptığın çok yanlış farkında mısın? Düşünmemen gerek. Senin modunu etkileyen insanlara söyleyeceğin son sözün yoksa sil geç. Negatifliklerden uzak dur.
zaten öyleyim uzağim onlardan. bu sefer beni suçluyorlar. gitmişkler babama bizden uzak duruyor dediler. sorun bendeymiş. babamda inanmış buna tartışıyoruz hep
Tartışma. He de gül geç. :D
diğerlerine yaparım ama babama he demem
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!