kiminle konuşuyorsan bundan duyduğun memnuniyetin yüzüne yansımasıdır sanıyorum genelde bu kişi hoşlandığın veya sevdiğin karşı cins oluyor. Bundan başka birde cidden komik bir konudan bahsediyorsunuzdur ama bu farklı bir gülme olur gülme lur yanigülümseme değil öyle diyeyim
Yolda yürürken görüyorum öyle gençler mesajlasirken gülüyor.. benimde yüzümde bir tebessüm oluyor bir yerlerde mutlu olduğu kişilerle konuşanlar var çünkü...
Herkese gülünmez. Gülüyorsa şıpsevdi ya da herkese mavi boncuk dağıtıyordur.(Tabi bu ona asılan biri olduğu halde ona gülümsemesiyle alakalıdır. Sevdiği varken birine gülmemeli. Hatta sevdiği yokken bile herkese gülmemeli. Ego mu kasıyor yoksa kim beğenirse beğensin, kim laf atarsa atsın hoşuna mı gidiyor belli değil.) Bunun bilincinde değilim diyen kişi de ya cahildir ya da yalan söylüyordur.
Soru gülücük neden atılır mesaj da değil Mesajlasırken gülümsenin anlamı nedir yani mesajlasrken insanın yüzünde oluşan tebessümün anlamını soruyoruz seviyeni bozmadan konuş bir
Şampiyon biraz sakin bu ne agrasiflik 😂 Özgüven çalış biraz bu kadar hırpalama kendini ortaya atcam diye😂✌ Zira bu siteye dünyayı kurtarmaya gelmedin kuzum😜😂
Bir insanla mesajlasırken gülümsenin anlamı diyoruz mesajlasirken neden gulucuk emojisi atilir anlami nedir demiyoruz cidden tartiscak bir seviyede degilsin ya okumadan dusunmeden atarlanma bur da
Ya dostum birbirimiz hakaret etmek bir çözüm değil soruyu anlamadın yanlş anladn geldın burda hakarette bulundun kusura bakma anlamadım bir an soruyu desen sorun değil diyecegizde hala kendini savunuyor sana fazla naif davrandım da neyse iyi günler Türkiye de okuduğunu anlamama gibi bir sorun var normal karşılıyorum.
"Mavialev " kullanici adı bile atarli adamin😂😂😂 bir de benim yazdığımı okumayip, okumadığını yazma zahmetinde bulunman ironik😂✌ offf ne zaman siz kadar zeki olcaz ya biz😂🙈
@ayyŞecikkk ismimin anlamı seni velet ölen eski sevgilimin fiziksel ve isim anlamıdır onun ismi Alev gözleri Mavi idi ismim bu yüzden MaviAlevdir bir şey bilmeden konuşma her kadın senin gibi ,160 boyuda boş konuşan biri değil
Başın sağolsun. Gereksiz gerginsin Herkes eğlenmeye geliyo buraya şu gardını bir indir, herkes sana saldırma derdinde diil 😉 Ayrica sana ne benim boyumdan boyuma niye sinirleniyon beya😂😂 1.67 çok pardon 160 diil😂😂😂
@ayyŞecikkk 167 hmm cüce sin ben 185 im suanki sevgilim 176 hm aslında oda kısa kısacası benim için kısa sin böyle boş konuşan kadınları assalarim bu saçma soru böyle sevgilimi bile böyle gereksiz konusan bilmeden haraket yapan kadından dolayı kaybettim ne zaman böyle salak bir cümle konu gorsem onu yerin dibine sokarım
En İyi Cevaplar