Aile & Toplum Çocukluk arkadaşımla farklı okullara gittik ve birbirimize çok yazmamaya başladık. Hep ilk adımı atmaktan yoruldum. Ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlarıyla küstüğünde eskisi gibiydik şimdi barıştı eskisi gibi olduk ama sosyal çevremi genişlettim daha iyi hissediyorum Çocukluk arkadaşımla farklı okullara gittik ve birbirimize çok yazmamaya başladık. Hep ilk adımı atmaktan yoruldum. Ne yapabilirim? Cevapla Çocuk Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Demekki başka yakın arkadaşlar bulman gerekiyor artık. 0 0 Yorumla
Croyz1n26 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl İki cisim arasındaki mesafe arttıkça çekim kuvveti azalır. Boşuna böyle bi yasa yok. Sal gitsin 0 0 Yorumla
DomBlack Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl artik baska birilerini bulmalisin ask acisi 40 gunde bitiyor 0 0 Yorumla
dilber63 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl boş ver gittsin aklına geldiğinde o sana dönsün. Kendine yeni sağlam bı arkadaş edin 0 0 Yorumla
correctamundo Takip Et Master Yaş: 40 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 924 cevap paylaştı. Sosyal çevreni genişlet, ona mahkum kalma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapabilirim bilemiyorum Yorumla correctamundo +1 yıl Yeni ortamlara girmeye çalış Yorumla
BilemedimNapıcamı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Artık sende yazma. Yeni arkadaşlar edin bu kadar. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Atma artık demek ki görüşmek istemiyor 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Onun yerine de çabalarsn yorulursun tabi 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Artık atma 0 0 Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kendi bilir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Öyle olmuyor başka yakın arkadaşım yok Yorumla XoxBurak +1 yıl Mesaj at Yorumla Soran +1 yıl Atıyorum zaten ama geç cevap veriyor ve sonraki günler ben yazana kadar yazmıyor Yorumla XoxBurak +1 yıl Buluşmaya çağır gelmezse anlarsın yeni arkadaş bulursun illa zamanla Yorumla Soran +1 yıl Buluşmalara geliyor onda sıkıntı yok moralim çok bozuluyor Yorumla Soran +1 yıl Ona zaman vermeli miyim Yorumla XoxBurak +1 yıl Ver boş ver işi vardır karakter meselesi bide Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Demekki başka yakın arkadaşlar bulman gerekiyor artık.
İki cisim arasındaki mesafe arttıkça çekim kuvveti azalır. Boşuna böyle bi yasa yok. Sal gitsin
artik baska birilerini bulmalisin ask acisi 40 gunde bitiyor
boş ver gittsin aklına geldiğinde o sana dönsün. Kendine yeni sağlam bı arkadaş edin
Sosyal çevreni genişlet, ona mahkum kalma
Nasıl yapabilirim bilemiyorum
Yeni ortamlara girmeye çalış
Artık sende yazma. Yeni arkadaşlar edin bu kadar.
Atma artık demek ki görüşmek istemiyor
Onun yerine de çabalarsn yorulursun tabi
Bir sey yapma istese iletisim kurardi zatrn
Atma şal gitsin
Artık atma
Kendi bilir
Öyle olmuyor başka yakın arkadaşım yok
Mesaj at
Atıyorum zaten ama geç cevap veriyor ve sonraki günler ben yazana kadar yazmıyor
Buluşmaya çağır gelmezse anlarsın yeni arkadaş bulursun illa zamanla
Buluşmalara geliyor onda sıkıntı yok moralim çok bozuluyor
Ona zaman vermeli miyim
Ver boş ver işi vardır karakter meselesi bide
bence onu boş ver başka arkadaş edin
Siz bilirsiniz
Evlenme teklifi et