Okul degistirdim, eski sinifima donemiyorum ve yalniz kaldim, bu durumu nasil toparlarim?

Ben 1 ay önce falan okul değiştirdim. Ama keşke değiştirmeseydim şimdi öyle bir durumdayım ki kendimden nefret ediyorum 😭
Değiştirdim zaten o okulda kalmak istemedim. Eski okuluma döndüm iyi ki döndüm ama bu sefer de yalnız kaldım. (Zaten yeni okulda da yalnız kalacağımı bildiğim için kaçtım) niye yalnız kaldın diyeceksiniz çünkü sınıfım değişti. Bu sefer de eski sınıfıma gidemiyorum. İlk başta istemedim ama aradan 1 hafta geçince tekrar müdür yardımcısıyla konuştum. Koridorda bana bağırdı "hayır" diye bir de diyor ki "zaten yer olmadığı için alamıyoruz kızım" dedi lan yalancı * ben istemedim ki ne alaka? (Bu arada 28 kişi olan bir sınıfta 29 olmuyor mu sanki yalan söylüyor) aslında böyle yapması da benim yüzümden çünkü annem gidip 2 kişiyi şikayet etti benim eski sınıftan. (Ama annemin amacı da şikayet etmek değildi ki sadece ne için okula gelmediğimi müdür yardımcısına bildirmek istiyordu çünkü bir gün okula gitmemiştim ve bu eski sınıfımdakilerin yüzündendi)

sınıfta kalmamak için eski sınıfıma gitmek istiyorum çünkü bu sınıftakiler rahat durmuyor sürekli benle uğraşıyorlar. Ama haklılar da çünkü 2. dönem biri gelse kim uğraşmaz ki? Abi kendimden nefret ediyorum bir insan nasıl kendini bu duruma sokabilir? Bir insan nasıl bu kadar mal olabilir

Abiler ablalar bu durumu çözemiyorum galiba...
Okul degistirdim, eski sinifima donemiyorum ve yalniz kaldim, bu durumu nasil toparlarim?