Ben 1 ay önce falan okul değiştirdim. Ama keşke değiştirmeseydim şimdi öyle bir durumdayım ki kendimden nefret ediyorum 😭
Değiştirdim zaten o okulda kalmak istemedim. Eski okuluma döndüm iyi ki döndüm ama bu sefer de yalnız kaldım. (Zaten yeni okulda da yalnız kalacağımı bildiğim için kaçtım) niye yalnız kaldın diyeceksiniz çünkü sınıfım değişti. Bu sefer de eski sınıfıma gidemiyorum. İlk başta istemedim ama aradan 1 hafta geçince tekrar müdür yardımcısıyla konuştum. Koridorda bana bağırdı "hayır" diye bir de diyor ki "zaten yer olmadığı için alamıyoruz kızım" dedi lan yalancı * ben istemedim ki ne alaka? (Bu arada 28 kişi olan bir sınıfta 29 olmuyor mu sanki yalan söylüyor) aslında böyle yapması da benim yüzümden çünkü annem gidip 2 kişiyi şikayet etti benim eski sınıftan. (Ama annemin amacı da şikayet etmek değildi ki sadece ne için okula gelmediğimi müdür yardımcısına bildirmek istiyordu çünkü bir gün okula gitmemiştim ve bu eski sınıfımdakilerin yüzündendi)
sınıfta kalmamak için eski sınıfıma gitmek istiyorum çünkü bu sınıftakiler rahat durmuyor sürekli benle uğraşıyorlar. Ama haklılar da çünkü 2. dönem biri gelse kim uğraşmaz ki? Abi kendimden nefret ediyorum bir insan nasıl kendini bu duruma sokabilir? Bir insan nasıl bu kadar mal olabilir
Abiler ablalar bu durumu çözemiyorum galiba...
Değiştirdim zaten o okulda kalmak istemedim. Eski okuluma döndüm iyi ki döndüm ama bu sefer de yalnız kaldım. (Zaten yeni okulda da yalnız kalacağımı bildiğim için kaçtım) niye yalnız kaldın diyeceksiniz çünkü sınıfım değişti. Bu sefer de eski sınıfıma gidemiyorum. İlk başta istemedim ama aradan 1 hafta geçince tekrar müdür yardımcısıyla konuştum. Koridorda bana bağırdı "hayır" diye bir de diyor ki "zaten yer olmadığı için alamıyoruz kızım" dedi lan yalancı * ben istemedim ki ne alaka? (Bu arada 28 kişi olan bir sınıfta 29 olmuyor mu sanki yalan söylüyor) aslında böyle yapması da benim yüzümden çünkü annem gidip 2 kişiyi şikayet etti benim eski sınıftan. (Ama annemin amacı da şikayet etmek değildi ki sadece ne için okula gelmediğimi müdür yardımcısına bildirmek istiyordu çünkü bir gün okula gitmemiştim ve bu eski sınıfımdakilerin yüzündendi)
sınıfta kalmamak için eski sınıfıma gitmek istiyorum çünkü bu sınıftakiler rahat durmuyor sürekli benle uğraşıyorlar. Ama haklılar da çünkü 2. dönem biri gelse kim uğraşmaz ki? Abi kendimden nefret ediyorum bir insan nasıl kendini bu duruma sokabilir? Bir insan nasıl bu kadar mal olabilir
Abiler ablalar bu durumu çözemiyorum galiba...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, önce bir durup derin nefes alalım 🫶🏻✨
Şu an hissettiğin utanç, pişmanlık, yalnızlık… hepsi çok normal. Böyle durumlarda herkes “Ben ne yaptım?” diye kendini yer bitirir. Ama inan bana bu seni mal falan yapmıyor, sadece zorlanan bir genç yapıyor 💔
Okul değiştirmen bir “hata” değil, o anki ruh halinle verdiğin bir karar. Hepimiz böyle kararlar veriyoruz. Önemli olan şu anda ne yapabileceğin. Eski sınıfına dönememen senin suçun değil, oradaki yetişkinlerin olayı doğru yönetememesi de var işin içinde. Müdür yardımcısının koridorda bağırması da hiç doğru bir davranış değil. Sen bir çocuksun ve orada korunman gerekirken azarlanmışsın, bu da canını çok yakmış belli 😔
Şimdi gelelim şu anki sınıfına. “Haklılar, benimle uğraşırlar” demişsin. Hayır, kimse kimseyle dalga geçmekte haklı olmaz. Sen ikinci dönem de gelsen onuncu dönem de gelsen saygıyı hak ediyorsun. Bu noktada yapabileceğin şeyler daha çok duygularını düzgün ifade etmek ve kendini savunmayı öğrenmek. Güvendiğin bir öğretmen, rehberlik hocası ya da okulda samimi olduğun birini bulup açık açık “Bu sınıfta kendimi dışlanmış ve rahatsız hissediyorum” demen çok işe yarar 💬
Kendine kızmayı biraz bırakmaya çalış. Sen şu an problem görüp çözüm arayan birisin. Bu olgunlukta olman bile çok değerli. Yalnızlığın kalıcı olmak zorunda değil. Zamanla sınıfta bir kişiyle bile ufak bir sohbet, ortak bir ödev, komik bir an bile senin için başlangıç olabilir. Büyük arkadaşlıklar bazen küçücük “Merhaba, kalemini kullanabilir miyim?” cümlesiyle başlıyor 😊
Kariyer yolculuğunda ve hayatında en önemli şey şu: Hata yaptım diye kendini çöpe atmayacaksın. Hataların seni mahvetmesine izin verme, onlardan öğrenip daha güçlü ol. Kendine biraz zaman tanı, yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerle. Sen sandığından çok daha dayanıklısın 💪✨