Yaaaa Karadenizde Anadoludan değilmi haksızlık bu ama 😒 ağlayasım geliyo baktıkca

Bu arada köyüme geldim agresif şehirlerdeb bir müddet olsun uzaktayım ama karadenizde yaşasaymışım bir ömür yaşaya bilirmişim hic bir seyden şikayet etmezdim vallaa
Yaaaa Karadenizde Anadoludan değilmi haksızlık bu ama 😒 ağlayasım geliyo baktıkca

Bu arada köyüme geldim agresif şehirlerdeb bir müddet olsun uzaktayım ama karadenizde yaşasaymışım bir ömür yaşaya bilirmişim hic bir seyden şikayet etmezdim vallaa
Orada yaşamak aslında çok da kolay değil. Ama güzelliği tüm zorluklara bedel. Yazın kafa dinlemek için gittiğim evimin penceresinden bir foto çekmiştim, paylaşayım.
Denizden yükselen nemin karadenizde ki dağları aşmak için yükselmesi ve soğuyarak dağların denize bakan yamaçlarına yağmur olarak dökülmesiyle alakalı bu durum. Ülkemizin kuzey ve güney dağ sıraları kıyıya paralel olduğundan iç bölgeler kurak olup yeşili az hale geliyor. Tabi doğayla pek barışık kültürler varedemediğimzden yeşillendirerek çözebileceğimiz iklimi kendi haline bırakmış vaziyetteyiz.
Cevap
9Cevap
Yağmurdan dolayı ama iklimi çok güzel
Yağmurdan dolayı. Çoğu kişi yeşillik olduğu için yağmur yapıyor zanneder halbuki yağmur çok yağdığı için yeşillik oluyor
Rizeliler ordulular trabzonlular giresunlular kısacası doğu karadenizliler bu ülkenin VİP vatandaşıdır
Karadeniz güzel değil bence iklimi çekilecek çile mi
Karadenizi gezen biri olarak iklimi gayet bir insan için oldukça uygun yazları fazla yağmur yağıyor evet ama bu hic bir zaman sorun yaratmamış beni mest eden asıl şey sıcak bir yaz akşamı yüksek yaylalara çıkınca ormanlarda veya yaylada önünden sis bulutu geçerken üşütmeyen o serin havada kahveyi yudumlayarak aşağılara bakmak ahhh ah rize ordu gezileri aklıma geldi şimdi bak
Bilmem olabilir ben yağmur sevmiyorum karanlık da geliyor ondan herhalde
Böyle olduğuna bakmayın anadolu köyleri daha güzel
Karadeniz'e gidesim geldi benim de şimdi 🙁
Karadeniz cennetten bir köşe adeta 🙏☘
Benimkide alttaki gibi, mis.
Aynen ya, anadoluda orman yok napalım
Çok severim bu yaylaları
Karadenizli rumlara bayılıyorum
Yağmur yapmıyahh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?